![]() |
|
3008 2022 Far yüksekliği ayarı ve motor titremesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dün Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 16:53 |
Herkese merhaba
Forumda yeniyim ve bir süredir yaşadığım sorunları siz değerli üyelere danışmak istedim. İki farklı şehirdeki Peugeot yetkili servislerinde sorduğum halde hiçbiri cevaplayamadı ve anlayamadı durumu. Birinci sorum motorla ilgili. 2022 Model 1.6 Puretech 3008 GT aracımı her gün ilk çalıştırmada rolanti süresinin uzun olduğunu ve motorun bu süreçte biraz fazla titreşimli çalıştığını hissediyorum. Aracın içerisine kadar motor sesi biraz fazla geliyor ve titremeyi de koltukta oturunca hissedebiliyorsunuz. 20 saniye falan böyle sürüyor. Sonra normale dönüyor. Bunun nedeni ne olabilir? Neler yapılabilir çözüm İçin? İkinci sorum da far yüksekliği ile ilgili. Aracı aldığımdan beri far yüksekliğini ayarlayamadım ve öylece kullanıyorum. Servistekiler aracın far yüksekliğini kendisinin otomatik olarak ayarladığını ve müdahale edilemeyeceğini söylüyorlar. Ben de öylece devam ettim kullanmaya ama bazen otoyolda farların yüksekliğinden dolayı karşıdan gelen araçların rahatsız olduğunu fark ettim. Bu konuda ayarlamaları nasıl yapacağız? Üçüncü sorum da sürüş modları. C5 aircross'lardaki gibi 3008'lerde çamur, kar vs diye sürüş modları neden yok? Yoksa var da ben mi bulamıyorum? Vites topuzunun arka sağındaki sürüş modunda eco, normal ve spor var sadece. GT paket olan en dolu versiyonda bile bu çamur, kar vs modları yok mu? Son olarak da yokuş iniş asistanı ya da yokuş iniş desteği gibi bir düğme yok mu 3008'lerde? Yoksa otomatik olarak bir ayarı mı var? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |