![]() |
|
arabanın çalışmaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ankara_307hdii ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ankara_307hdii
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2010 Saat 19:15 |
merhaba arkadaşlar bendeki araç peugeot 307 1.6 arabayı yıkadım motora su değdirmedim normal tanzikle yıkadım.arabayı çalıştırayım dedim sonra ne far yandı ne marş bastım tık yok.ama teyip çalışıyor.hatta kontagı çeviriyorum ibreler titreşime (göstergedeki..)ugrar gibi oluyor ama gene tık yok.1 saat sonra çalıştı.bende anlamadım sizce nedendir? benim korkum böyle elektirik hataları verirse bu araba normal gece yolda giderken birden farlarım sönebilirmi allah göstermesin?
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgisayara bağlanarak sorunun ne olduğu araştırılabilir.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
neo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
PEJOLAR ısl*gı sevmiyor. kapı cam otomatikleri kuru havada duzeliyor. ıslak havada nanay...
|
|
saygılar...
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Hakikaten kötü bir durum, acil işin var ve yağmur yağıyorsa risk var gibi. Soketlerden birine su gitmiş olabilir belki..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
ankara_307hdii ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ankara_307hdii
![]() ![]() ![]() ![]() |
sagolun arkadaşlar.ben aklıma kötü bişiy getirmek istemiyorum ,bu iş böyleyse uğraşacaz gibi görünüyor.ama teyibin çalışması da ilginç.sanırım su değdi kablolara...
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
bsi tarafından panoya su alıyor olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |