![]() |
|
Peugeot Şikayetleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
uzun lafın kısası peugeot tam bir baş belasıdır!! çünkü binerken beğenmiyorsunuz(çabuk ağrıza yapmasını) ve satınca aldığınız hiçbir araba sizin peugeotunuzun yerini tutmuyor :) çabuk ağrıza yapması veya yıllarca problem çıkarmaması konusunu açayım. ben bozuk yolda çok yavaş giderim, langır lungur gitmem, arabayı her sabah çalıştırdığımda sesini dinlerim bir sıkıntı varmı? ateşlemede atlama yapıyor mu diye... arabamı haftada 2 gün yıkattırırım, yağ değişimini km si dolmadan bile gidip kontrol ettiririm. benim ağrıza ile bir işim yok, öbür tarafda komşumun var, triger değişeli ne kadar olmuş bilmiyor, yılda 2 sefer yıkattırır, yağı ne zaman değişti bilmez. binince arabanın her tarafından ayrı ses gelir. o adam pecoyu sevmez işte, o adamın arabasını tekrar satın alan kişi de sevmez !
Düzenleyen furkanyakar - 19 Ocak 2014 Saat 15:39 |
|
![]() |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Furkan haklı bence. Biz arabayı sadece yakıt masrafından ibaret sanıyoruz ve bunların periyodik bakımları olduğunu unutuyoruz.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Furkan Merhaba; senin bu yazdıkların tüm arabalar için geçerli. 106 benim ilk arabam değil 6 sene polo classic/2 sene polo ya bindim.(2001 den bu sene evlenene kadar ayrıca babamın audisini kullandım) 0 olarak değiştirdim parça 2 ay geçmeden bozuluyorsa , arabanın sağında solundaki parçaları sebepsiz yere bozuluyorsa , o markanın kullandığı malzeme kalitesizdir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |