![]() |
|
50 tl lik mazot ile 270 km |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Yazar | ||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
Çetinler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bendede 2004 model 1.4 dizel 170.000 de 206 var bir depo 50 litreyle doluyor ve ben bu 50 litreyle şehir içinde daha 850 km nin üzerine çıkamadım eğer yüksek devirli kullanırsam ve aracı sıkıştırırsam 750-800 km yol yapıyorum,daha uzunyola çıkmak kısmet olmadı oyuzden şehirler arası ne yakıyor bilemiyorum,evle işin arasında kullanıyorum arabayı 14 gitgel 28 km günde,güzergahımda yokuş felanda var ama bence bu sorun değil çünki her çıkışın birde inişi var :) şehir gaziantep ve normal bi trafik var çokta kalabalık değil ama yollar kötü durumda çukurlar tümsekler busebebten dolayı durkalk sıkça yapıyorum acaba benim arabada fazlamı yakıyor 206 kullanıcıları değerleri ayrıntılı paylaşırlarsa sevinirim.
|
||
Peugeot 206 look 1.4 dizel
|
||
![]() |
||
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yakın zamana kadar ataşehir deki shellden alıyordum ama son zamanlarda yaptığım yolun yarısını bile yapamadım aradım şikayetimi söyledim,geri döndüler ama bizde hata yok pompalarımız kontrol edliyor yada göstergeler bozuktur diye geri dönüş yapıldı ama çok tatmin etmedi,pompayı yüksek hızda doldurduklarını söyledim çok farketmez isterseniz test edelim dediler doğrudur yada değildir ama sonuç ortada 150 tl GTL Mazotla yakıtla 550 yi zor yaptım düşünün gerisini,sonra hemen yakınında petrol ofisi açıldı yenidir kaliteli yakıt koyuyorlardır diye düşünüp onlardan aldım eurodizel ve en yavaş hızla yakıtı doldurttum sonuç harika ,,klima açık uzun yolda 120 110 dan aşağı düşmedim 1100 km gittim çok memnunum yani,,artık petrol ofisi eurodizel kullanıyorum,,ve unutmayın yakıtı yavaş hızla doldurtun hava yapabiliyor...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |