![]() |
|
Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erryann1907 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erryann1907
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2022 Saat 13:06 |
Merhabalar ,
2011 model 92bin'de benzinli 308 1.6 VTİ motor arabamdan rahasız oldugum 2 aydır yaşadığım problemle karşı karşıyayayım , yardımlarınızı rica ederim.. 2000 devirin altında
yüksek vitesle giderken gaza yüklendiğim de tekleyerek hızlanıyor. genellikle 1700 2100
arasında araç kendini toplamaya çalışırken oluyor. ilk marş ve rölanti de her şey normal çalışıyor , zaman zaman hiçbir problem yok gibi günlük kullanım yapıyorum .. 2000 devri geçtiğinde ise hızlanmada
herhangi bir problem olmuyor. Bilgisayar kontrolünde " KAM MİLİ HATASI " veriyor , ama durumu çözebilmiş değilim. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam öncelikle bujileri değiştirmenizi tavisiye ederim. ek olarak hata kodlarını gönderebilirmisiniz. Ankarada ne tarafta oturuyorsunuz eğer sincan taraflarına yakınsanız bende bakabilirim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
erryann1907 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erryann1907
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, Ankarada, Çankaya'dayım , buji değişiminden sonra sonuç alamazsam sizi rahasız ederim müsait olursanız ![]() verilen hata kodu : P0013 - EKSANTRİK MİLİ EGZOZ SOLENOİDİ - AÇIK DEVRE - SÜREKLİ P000B - EGZOZ KAM MİLİ PZİSYONU AKTÜATÖR SOLENOİDİ VALFİ - ARALIKLI Söylediğim gibi , sürekli yapmıyor .
Benzin sürekli SHELL VPOWER alıyorum bu olay çıkınca , OPET geçtim düzeldi gibi oldu şimdi yine başladı .. Motor arıza lambası yanıyor zaman zaman gidiyor ve rahasızlık duyuyorum bu durumdan .. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Senin sorun muhtemelen elektrovanalardan kaynaklı gibi .ama vti motorlarda buji çok önemli ama ben 2 bakımda bir kesinlikle değiştiriyordum. selenoid valf diyede geçer aşırı kirlenme vs. varsa ondanda yapar. balata spreyi ile temizlemek lazım. birde castrol kullanma kardeşim bu arabaya pek yaramıyor. 5w30 kaliteli bir yağ tarcih et.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |