![]() |
|
ön sağ sol amortisör birbirinden farklımı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2012 Saat 01:08 |
|||
206nın sağ ve sol amortisörleri birbirinden farklı mıdır?? sağdakini sola soldakini sağa takabiliyormuyuz??? dişardan bakılınca aynı gibide :) nasıl birbirinden ayırt ederiz...
|
||||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||||
![]() |
||||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
asıl anlamak istedigim coilover war aracımda... aldıgımda ön amortisörlerin üzerinde sağ ve sol yazıyodu açarken karıştırdık:D ööle kafamıza göre taktık sıkıntı yaratır mıki :S
|
||||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||||
![]() |
||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|||
ben sanmıyorum ne gibi ayrıcalığı olabilirki =) mantıken aynı olması gerekir fakat mantık dışı bir hareket varsa susar gider yatarım bu saatte :P saat 01:37 olmuş yeni farkettim :)
|
||||
![]() |
||||
|||
pek kullanan yok ama anlayan vardır inş... nette araştırdım net bi bilgi yok
|
||||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||||
![]() |
||||
|||
valla 01:48.. 21aralıga ne kaldı çok uyuyacaz ztn :p
|
||||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||||
![]() |
||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|||
oda var bide günahlarımın tavan yaptığı şu günlerde :)
o değilde sabaha gün varmış bizimkiler kovalıyor sabah :D:D:D:D
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |