![]() |
|
307 Ses Sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratta_firarda ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2010 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratta_firarda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 10:39 |
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
İSİM :Murat KILIÇ
ARAÇ : 2004 307 XT Premium 5 kapı
HOBİ :Mod. Ses Sistemi ve Amatör Telsizcilik ile Uğraşıyorum ( TB1N )
MESLEK : Sivil Savunma Amiriyim.
NERDEN DUYDUM : 307 almadan önce bu siteyi ve buna benzer siteleri inceledim ama aklıma en cok yatan site burası oldu.
Kan Gurubum A+
BURÇ : İkizler
TAKIM :Tabiki Beşiktaşlıyım.
İL : Tekirdağlıyım.
Gelelim soruya.....
yeni aldığım 307 aracıma ses sistemi yaptırmak istiyorum ama 300 - 500 tl tutarındakilerden değil profesyonel düşünüyorum. daha önceki aracımda ses sistemi olduğundan alışkanlık gereği müziği ciğerlerinde hissetmesinden yanayım. bu konu ile alakalı olarak bu işi yapan - yaptıran herkesten yardım bekliyorum. hatta msn üzerinden yada burdan resimle bilgilendirme yaparlarsa sevinirim. Ancak KAMASONİC - SUNNY - JAMESON vs. tarzındaki önerileri istemiyorum. yardıncı olan arkadaşlara ve site yöneticilerine şimdiden teşekkürederim......
|
|
PeUgEoT YaŞaM TaRzIdIr...
VaZgEÇiLmEz...... |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ana ünite olarak pioneer den şaşma kardeş.
yüksek sesi her türlü tesisatta bulursun ama cam gibi netlik arıyorsan, aranan kan pioneerdır. hı-voltage serileri süper |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
bu arada orjinal pioneer almalısın, ufak bi aparat ile kumanda kolunu aktif edebilirsin. sonu 00 ile bitenler yani
![]() (bu modellerin arkasında w/r çıkışı olur) |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
pionner teyp jbl mono amfi kicker 38cm woffer jbl stereo amfi jbl veya pionner 460 watt oval hoparlor :) bıde pionner mid takım alırsın on numara ses alırsın
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
hepsi güzelde arabaya yazık ya,heryeri sallar bunlar.
2 kanal mono anfi 25 cm.lik kicker sub beslemek için. teybin çıkışlarını ise arabanın orjinal soketine bağla. keyfine bak ;) bu kadarı bile insanı tatmin eder ![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
profosynel dusunuyorsan 2 bın tl yı gozden cıkartman hatta daha fazlası gıder ..
ıkı adat 30 cm DD bass bunları kaldıracak amfı ve yeterlı akü :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hoş Geldin Keyifli Forumlar dilerim.
|
|
![]() |
|
ertuningsound ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertuningsound
![]() ![]() ![]() ![]() |
sagolunda msjlarımız siliniyor moderatorler tarafından sanırım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |