![]() |
|
206+ benzinde motor soğuk iken sil.(Sorun Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Yazar | |
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolun teşşekürler.
evet montaj çok önemli küçüçük bir kablo parçası yanlış bağlandığı için sıkıntı oluyormuş:)
ankara bölge bayisi olgun lpg var onlar montajını tekrar yapacaklar garanti kapsamında düzgün bir şekilde inş tekrar olmaz umut ediyorum :)
|
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seni sıfır aracından soğutmuştu bu olay resmen ya büyük geçmiş olsun abi çok sevindim adına:)
|
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
çok teşşekür ederim mustafa kardeş soğumak ne kelime satıyordum:D üstümden çok büyük bir yük kalktı yaa artık kafam rahat binebileceğim zaten araca bir okadarda aksesuar taktırdım çok canlı oldu şimdi keyfini süreceğim:D |
|
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ohh keyif senin sür arabanı kazasız belasız kardeşim Angaranın asfalt çalışması bitmez yollarında:)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gecmis olsun.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
çok geçmiş olsun, halledilemeyen bir sorun olarak üzülüyordum.
yanlız yanlış hatırlamıyorsam daha önce söktürmüştün yinede düzelmemişti diye hatırlıyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
doğru sökülmüştü ama bobinin olduğu yerdeki kablolar değil sadece beyinden çıkan bir soket vardı o sökülmüştü düzelmemişti.bu sefer enjektörlerden bobine giden ve beyne giden tesisat yani elektrik tesisatları komple söküldü ve montajınıda şu saat itibari ile tekrar doğru bir şekilde yaptırdım şuan mutluyum hemde doğum günümün arefesinde:D süper birşey :D
|
|
|
![]() |
|
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Sanırım aracımdaki arızanın aynısı 2004 model 1.4 triptonik xline benzinli 206 ,Aynı sorun ve bir türlü bulunamayan arıza benim aracımda da nüksetti ve sırf bu durumdan dolayı lpg sistemini söktürmüş eski sahibi ( Tabi bugün yetkili servise gidince öğrendim ) Sizinle aynı sorunu yaşıyoruz aracın bir ay kadar öncesinde motoru işini bilen bir şirketde yıkandı fakat sonrasında araçda stop etme problemi baş göstermeye başladı,ben ise hep kendimi suçladım motor yıkandıktasn sonra oldu diye.Fakat şimdi can alıcı nokta bugün yetkili serviste bilgisayara bağlandı arac fakat arıza kaydına rastlanamadı sonrasında aracın eski sahibininde aynı yetkili servise daha önce stop etme sorunu ile bir kaç defa geldiğini ve çözüm bulunamadığını gaz kelebeği temizlenmesi vb. tüm işlemleri uygulamışlar fakat çözüm bulunamamış. Konuyu okuduktan sonra gözümün önünde benim başımdan geçen seneryo ile aynı olduğunu gördüm :) Sadece oyuncular farklı .Pazartesi servise gidip bobinden beyne giden tüm elektrik tesisatını söktürüp kontrol ettirteceğim sanırım yapmam gereken bu atladığım bi yer var ise lütfen yardımcı olun.Bu arada artık araç lpg siz kullanılıyor .Şimdiden verdiğiniz cevaplar ve ilgi alakanız için teşekkürler.
|
|
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
özel mesj dada bilgilendirdim ilk başta özeli okudum burda ayrıntıları gördüm bakılacak tek yer kalmış ateşleme bobini bujiler ve araç ısıntıkdan sonra bu problem devam ediyormu arada sıradamı yapıyor devamlımı yapıyor sen servise gittiğinde bu sorun orda yapıyormu yapmıyorsa problem yok diyebilirler (opelde çalıştığım için biliyorum arıza görünmüyorsa yoktur:D en basit kural benim aracımada serviste o muamele görmüştü:D) senin problemini usta veya ustalar çözemeyebilir çünkü aracı onlar kullanmıyor senin tarifine göre bakıyorlar sen usta gibi olup tavsiyelerle tahmin yürüterek yapmaya çalışmalısın diye düşünüyorum ben öyle yaptım yoksa bu arıza ömür boyu bende giderdi lpg bir defa takıldımı o iş bitiyor malesef ya bobin yada bobinin kablolarında sıkıntı oluyor uzun lafın kısası özeldede yazdığım uygulamaları denersen eğer sonuca ulaşacağını umut ediyorum...
|
|
|
![]() |
|
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Ö.m. cevabın ve önerilerin için teşekkürler evet araç normal devrinde giderken birden devir düşüyor ve beklenen sonuç stop .Bugün aracla deneme sürüşüne bile cıktılar fakat yapmadı bilgisayarda da görünmüyor fakat uzun yola çıkacağım yakında biraz tedirginlik yok değil hani .
|
|
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
senin problem biraz benden farklı senin araç elektrik kesiyor motor devir sensörü olma ihtimalide var işin garip tarafı böle bir problemi görememeleri:)denk gelmemesi eğer yakalayabilirsen videoya çekmeyi dene birde ama senin araçta elektriksel bir problem var bu kesin gibi duruyor
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |