![]() |
|
Yetkili Servis sorunumu çözemedi.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ZardanAdam ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ZardanAdam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2012 Saat 19:02 |
Arkadaşlar merhaba,
Geçen ay 106 xr sahibi oldum ve bugün aranıza katılmış bulunmaktayım. 73 bin km de aldığım araca atiker marka lpg taktırdım ve taktırdığım günden beri sorunsuz bir şekilde kullanıyordum.. belirli aralıklarla bir kaç defa marş basmasına rağmen aracım çalışmadı ve bir süre sonra artık benzinde çalışmıyor. Şikayetim üzerine önce lpg taktırdığım yere gittim ve sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını söylemeleri üzerine servisin yolunu tuttum. Servis önce benzin pompasında sorun vardır dedi ve kontrol etti, sorun yokmuş.. Kontağı çevirdiğim zaman benzin püskürtüyor, marşa bastığım zamanda püskürme var fakat benzinde çalışmıyor araç.. Lpg tuşuna basılı tutarak çalıştırıyorum 2 haftadır. Ayrıca lpg de çalıştırdıktan sonra benzine aldığım zaman da anında stop ediyor araç.. Siz değerli ustaların yardımına ihtiyacım var bu konuda.. Servis aracı 2 günlüğüne bırakmam gerektiğini ve heryeri tek tek söküp bakmaları gerektiğini söyledi.. sizce nasıl bir yol izlemem gerekir ?
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
enjektorlerınde sorun olabılırmı pompada yoksa madem
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
ZardanAdam ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ZardanAdam
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cevabınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Teknik konu da yeterli bilgiye sahip biri değilim o yüzden gözümün önünde yapılan şeyleri yazabildim. Pompa da olmadığını söyledi servis, enjektörlere bakmadılar sanırım..
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
anladım enjektorlere baktırın pompaya kadar gelıyosa ya enjektorde vardır bı sıkıntı sanırım ateslemede felanda olabılırmı bılmıyorum ama lpgde calısıyo araba
|
|
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
benzinli araclarda enjektör yok die biliyorum arkadaşlar.Demek istediğiniz şey bujiler di galiba.
|
|
![]() |
|
benzınlı aracta enjektor olmaz olurmu yenı nesıl butun araclarda var benım 307mde benzınlı ondadada var
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ZardanAdam
Cevabınız için teşekkür ederim,
Problem bugün çözüldü.. Geçen gün bujilere falan baktırmak için servise götürmüştüm, yepyeni olduklarını söylediler ve değiştirmeye gerek yok demişlerdi.. sanırım kapağını düzgün kapatamamış eleman ve enjektörlerde temassızlık olduğunu söylediler.. boğaz kelebeğini falan da bi güzel temizlediler rölanti sıkıntısı da ortadan kalkmış oldu.. şuan tıkır tıkır çalışıyor aracım.. servis ücreti olarakta 50 tl aldılar sizce rakam nasıl normal mi yoksa düdüklendik mi ?
|
|
![]() |
|
normal bısey degıl :) gecmıs olsun yardımcı olabıldıysek ne mutlu bıze kazasız gunler dılerım :)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |