![]() |
|
2003 307 HDİ XR YOL BİLGİSAYARI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2010 Saat 17:07 |
Merhaba arkadaşlar. Arabam 2003 model 1.4 hdi , bu modellerde yol bilgisayarı bulunuyor mu. Sinyal ve silecek kollarına baktım , yandan düğme var ama basınca bir işlev yapmıyor.Yol bilgisayarı çok gerekl mi merak ediyorum ve gerekli ise ne yapmalıyım.
|
|
![]() |
|
İBRAHİM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BENDE YOL BİLGİSAYARI TAKYIRMAK İSTIYORUM İŞLEVLERI ÖZELLİKLERİ HAKKINDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
COK GEREKLİMİ |
|
307 1.4 HDI
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
kalan yakıtla gidilecek yol,ortalama tüketim,anlık tüketim,ortalama hız vs gibi bilgiler ilginizi çekiyorsa yaptırın.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
İBRAHİM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
NASIL VE NEREDE YAPTIRA BILIRIM BURSADA İKİ KİŞİ BULDUM AMA İLGİLENMEDİLER DESEM YERİ VAR COK YOGUN CALISIYORLAR
|
|
307 1.4 HDI
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
com2000 uyumluysa sadece yükletmen lazım serviste bsi den..parametreler açılcak..silecek kolunun ucunda kumanda etmek için düğme var mı
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |