![]() |
|
206 PLUS DIŞ ISI SENSÖRÜ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hocam sorun şuki Körükte o kabloların ucu var mı ? Olsa bile hangileri ? Bugün bir daha bakıyım bi ama körüğün o kısmı çok sıkıntılı oluyor. |
|||
![]() |
|||
blackordark01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: MERSİN/ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blackordark01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
206 + körükteki kabloları pek bilmiyorum bizimkinden farklı ama eğer dikiz aynaya giden iki kablo ucu boşsa eğer büyük ihtimalle onlardır..ama bu işten daha iyi anlayan arkadaslar varsa onlar sana net bilgi verir
|
|||
1.4 HDI FEVER ŞEYTAN KIRMIZI
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Ben de sensör var ve aktif ben de olmayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum da karışık işler valla |
|||
![]() |
|||
ertugrulll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
||
Mesaj atan, resim paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Dün arabayı servise bıraktım.
Ankara Orjinal Peugeot Servisi (fatih,göral, abc, tekoto bunlardan birisinde yaptırdım) 206+ 1.4 comfort 11 araçlarda dış ısı sensörü ve arka hoparlör tesisatı yokmuş. tesisat çekmek için gereken ve yapılanları işlemleri sıraladım. 1 ısı sensörü 50 TL 2 arka hopörler 28 TL 1.5 metre kablo 2 TL işçilik 165 TL TOPLAM 245 TL yapılıyor. Dış ısı sensörünü taktırmak isteyen veya yaptırmak isteyen arkadaşlar neyle karşılaşacaklarını bilsinler. Birde Dış ısı sensörünü nerden çekilir ekrandan mı aküden mi sorusuna yanıtta oldu benim 250 TL :)) Dış Isı Sensörü Aracın Beyninden Bir Hat Çekilerek Sağ Aynanın Altına Veriliyormuş. Saygılar. Düzenleyen ertugrulll - 12 Mart 2012 Saat 16:46 |
|||
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
|||
![]() |
|||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
||
birebir aynı uyar
|
|||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||
![]() |
|||
muratti ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
||
2007 fever var bende ısı sönsörünü ekranda görmem için 3 satır ekranımmı olması gerekli
|
|||
![]() |
|||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
||
hayır tek satır ekrandada gözükür.
|
|||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Anlaşıldı ki bu iş çok sıkıntılı bir iş. Servise öpülmek istemiyorum yapacak anlayan bir vatandaş da bulamam herhalde.
|
|||
![]() |
|||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
||
Beyinden çekilen kablo hangi pine bağlı bilen varsa söyleyebilirmi |
|||
206 1.4 HDI Look 2004
|
|||
![]() |
|||
||
Muhtemelen bsi a baglaniyor tam pin numarasina sedreyi kurunca bakip soyleyim.
|
|||
![]() |
|||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
||
çok makbule geçer. 3 satır ekranı bağladım ama derece kısmındaki iki çizgi fena can sıkıyor :)
|
|||
206 1.4 HDI Look 2004
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Abi yaparsan muhakkak fotoğraf çek, hatta embesillere anlatır gibi anlat ben alınmam, sevinirim
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
||
![]() |
|||
206 1.4 HDI Look 2004
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
||
Güncel
![]() |
|||
206 1.4 HDI Look 2004
|
|||
![]() |
|||
||
Dis sicaklik sensoru yaptirmak isteyen arkadaslar bana ozel mesajla 17 haneli sase numarasini yazarsa bu gece sedre kurucam sonrasinda dokumanlara bir bakayim yardimci.olayim.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |