![]() |
|
---AZ KULLANILMIŞ PİONEER DEH 2950 MP--- |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrey9 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2013 Saat 01:50 |
araç değişikliği nedeniyle satıyorum çok az kullandım.. tüm kabloları kumandası aux kablosu mevcuttur. hiçbir sıkıntısı yoktur. kutusuyla beraber eksiksiz teslim edilcektir..
pioneer deh 2950 mp fiyat: 110 tl ptt kargoyla her sehire ürünü teslim alıp ödemesini ptt memuruna yapacak sekilde gönderebilirim... |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usb girisi varmidir
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
ben yok diye biliyorum bu modelde ama arkadaş daha iyi bilir tabi |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
emrey9 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
usb girişi yok aux girişi var kabloyla telefonunuzdan yada mp3 playerdan müzik dinleyebilrsiniz...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |