![]() |
|
301 ses ayarı var mı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2018 Saat 09:01 |
Arkadaşlar yeniden merhaba,
İlk göz ağrım 2002 model 206 aracımı sattım ve yerine 2015 model 301 allure aldım. Merak ettiğim şey ise bu araçta bas, tiz vs ayarı yok mu ? Kurcaladım ama bulamadım ?
Düzenleyen vpro - 29 Eylül 2018 Saat 09:18 |
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildigim kadarı ile var ama olmasa da olur gibi bişe 301lerde
![]() |
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Arabayı genel olarak beğendim 1.6 dizel fena gidiyor ama biraz malzemeden çalmışlar. Bazen 2002 model 206 daha dolu gibi hissediyorum ![]() Düzenleyen vpro - 30 Eylül 2018 Saat 09:02 |
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
206 çok daha iyi araba en azından döşeme var 206nin teybi ses sistemi ondan iyi bildiğin teneke hissiyatı var bizde de var 2013 allure ses sistemi 0oldugu için acmiyoruz bile
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Sol ustte 2li nota isaretinde olmasi lazim bass tiz ayari var.
301lerdeki yolbilgisayarsiz teypler pioneer uretimi kaliteli teypler. USB bluetooth olmayani yabana atmayin |
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aşağıdaki fotoğraftaki teypdense eğer, kırmızı ile işaretlediğim nota tuşu ile yapılıyor,
![]() |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
bendeki teyip bunun eski versiyonu herhalde radyoda ekran yok.(yanı varda direk teybin kendinde var üstünde degil)
O nota tuşuna tıkladım ama bisi bulamamıştım acelem vardı biraz akşam bakınca haber ederim
Düzenleyen vpro - 01 Ekim 2018 Saat 13:17 |
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
Nota tuşunda otomatik ayarlama aktifmiş kapatınca geldi arkadaşlar ayarlamalar.
|
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |