![]() |
|
spor yay ve hava filter |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrtbsln ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2015 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 12:08 |
slm arkadaşlar beni 106 xr aracım var ve ona güzel bir spor yaay ve hava filter istiyorum bana yardımcı ola bilirmisiniz iki el veya uygun fiyata bula bilcegim yada güzel bi marka bilen varmı hangi urunler iyidir güzel verim ala biliriz.....
|
|
![]() |
|
mimit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu iki parçada çok ucuza kaçmamak gerekiyor,hava filtresi olarak 106 için üretilen kitler var onlardan kullanılabilir yada üniversal bir fltre alınıp uygun hortum veya boru ile montajı gerçekleştirilebilir. Green,K&N,pipercros,bmc markalarından birisini seçmenizi öneririm,hava filtresi deyip geçmemek lazım buradan motora gidecek bir parça hiç beklenmedik sorunlara yol açabilir.araçta lpg var ise filtre takıldıktan sonra tekrar gaz ayarı yapılması iyi olur.Çıkacak güzel sesi duymak için sürekli üst devirlerde gezince yakıt tüketimi ister istemez artıyor ama normal sakin kullanımlarda da hafifte olsa bir yakıt ekonomisi sağlamak mümkün.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle hoşgeldiniz, daha iyi yardım alabilmek için;
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Mail adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |