![]() |
|
araç folyo ve sticker kullanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EDOBEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2015 Saat 13:48 |
Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz resimdeki folyo araç kapla ıslerınde kullanmak uzere nette satılmakta, kullanan oldu mu ? verim alabildimi bu konuda önerileriz olur mu...
bu tarz bir folyo kullanarak sticker logo yapılabilir. Satılan urun zaten bu işi çin oto kaplama olarak ımal edilmiş. Bu konuda kı görüşleriniz nelerdir. |
|
![]() |
|
EDOBEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
erhan hocam nereleri kaplamayı düşünüyorsunuz. eger iç konsoldaki yerleri düşünüyorsanız
PlastiDip Plastik Kaplama Spreyiböyle bir ürün var sonradanda sökülebiliyor ben beyazını aldım ama hala kullanma fırsatım olmadı
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bunlar kaliteli orjinal folyo degil 3m de böyle bir renk yok o yüzden saglam olacagınıda düşünmüyorum. Kaliteli malzeme olmadığı için kötü durur ve cabuk çizilir. bide bunlar eski moda boşver bence
|
|
![]() |
|
aktivist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2015 Konum: Şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
bu da benim 4 lü sinyal folya kaplamam
önceki hali http://i.hizliresim.com/gZOO9R.jpg sonraki hali http://i.hizliresim.com/NrZZnO.jpg
|
|
Peugeot 206 1.6 xt 16V 66.1 kw
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |