![]() |
|
Peugeot 206 sw 1.6 16 v gösterge paneli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bekirone ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2021 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2021 Saat 23:02 |
Merhaba abilerim arkadaşlarım bir sene önce 1.6 16v 206 sw aldım aracımdan sonuna kadar memnunum çözemedigim arızası olmadı benzin göstersi bozulana kadar ben Hyundai servisinde çalışıyorum elektrikçi arkadaşlar ile epey uğraştık çözemedik araba da LPG yok hiç takılmadı benzin alınca arada bir kalkmiyordu stop edip çalıştırınca düzeliyordu şimdi hiç kalkmıyor kontağı açınca 0 konumuna geliyor ama yükselmiyor arabada full depo benzin var şamandıralı söktük şamandırada herhangi bir sıkıntı yok tu ama göstergeye giden iki kabloyu birbirine bağlamışlar ben ayırdım yine düzelmedi hız göstergesi sorunu vardı sürekli düşüyordu buradan okuyup yaptım onu sonra bozuldu benzin ibresi ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim tekerinize taş değmesin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |