![]() |
|
Satılık 206 XS (2000) - ALINACAK 106 GTİ (2000-01) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2018 Saat 19:11 |
Herkese merhaba, zamanında çok heves ettiğim bir araç olan 106 Gti merakım yine tavan yaptı 😁 Kısmetse temiz gösterişli (kırmızı yada beyaz) bir GTi almak istiyorum. Fakat öncelikle 1.5 yıldır kullandığım ve gözüm gibi baktığım 206 XS imi satmalıyım.
Aracım ile ilgili tüm detaylar sahibinden.c*m sitesinde 586811433 numaralı ilanımda mevcuttur. Alacağım Gti da aradığım özellikler; *Boya sorun değil, temiz ve tek renk olması yeterli.(kapısı başka ton, kaputu başka tonda olmasın) *Şase ve podyeleri oynanmamış olmalı * İç kısmı temiz bakimli ve orjinal olmalı. Rengarenk istemiyorum. * Renk önceliğim kırmızı sonra beyaz * Yazılım , filtre ve egzozlu araçlar tercihimdir. Artık iş dolayısıyla peşinde koşacak vaktim yok maalesef. * Spor yay ve basık olmalı. Torsiyon sorunsuz olmalı. * Direksiyon kutusu kronik biliyorum fakat alıp daha eve gelirken cortlamasın * Muayene en az 1 sene olmalı * Hasar kaydı çok olmasın. Sigortacıyı zengin etmeyelim. *Müzik sistemi olmasına gerek yok. Kendi setim mevcut. Uzun lafın kısası, 206 XS düşünenler ilana buyursun. 106 gti satan, eşi dostu satan varsa da özele buyursun. Takas düşünenler için altı üstü aracının durumuna göre konuşulur. Düzenleyen RP393 - 16 Temmuz 2018 Saat 19:12 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah gönlüne göre bir araç bulursun.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim Soner bey, önce bildiğim yere sorayım dedim. Farklı bir yerden bulursam da buradan yine sizlere danışacağım. İyi forumlar.m
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |