|
308 gösterge paneli |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ufuk_64
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2018 Saat 19:15 |
Arkadaşlar 308 2. nesil benzinli manuel kullanıcılarından bir ricam olacak. 2017 model araç aldım linkini verdiğim 2. test,deki gibi orta ekrandaki dynamik power boss tork yazan ekran hepsinde varmı varsa nasıl oluyor. Teşekkürler.
|
|
Ufuk_64
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
https://youtu.be/hukho3myNzw pardon unutmuşum.
|
|
efeyilmaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efeyilmaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhabalar, bu ekran Allure uzerine opsiyon olarak ekleniyordu ben aldigimda aracimi, sanirim spor paketi ile olabilir, veya navigasyon ile de olabilir. Tum gosterge paneli degisimi yapilmasi gerekiyordur muhtemelen, ben kendim de arayistayim uzun suredir. Cikmacilarda denk gelirsem almayi dusunuyorum.
|
|
Jlozde
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracınızda amfi var mı ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |