![]() |
|
Peugeout 307 syst antipollu defaillant arızası . |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 307 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2017 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsunkar3356
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2017 Saat 13:38 |
Düzenleyen efsunkar3356 - 26 Ağustos 2017 Saat 19:59 |
![]() ![]() 3. Vites ![]() ![]() Yaşı : 48 Aracı : OPEL ASTRA SEDAN CDTİ Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam her zaman aldiginizdan farkli biryerden yakit aldiginizda bu tur hata kodu verebiliyor.bazen de yakitta su varsa ve bu su yakit filtresine geldiyse sensoru yakitla ilgili olarak bu hata uyarisini veriyor.
Bu yakiti tuketene kadar idare edin ve yakit filtresini degistirin.araci bilgisayara baglatin ve hata kodunu silin.inaniyorum ki ariza kalkacaktir.bir de yakit katkisi kullanmayin.umarim en kisa zamanda sorunu cozer ve bu baslik altinda bilgi paylasirsiniz.gecmis olsun. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
![]() ![]() 3. Vites ![]() ![]() Yaşı : 37 Aracı : 307 sw hdi 2006 Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
![]() ![]() ![]() ![]() |
Başıma geldi..
Motor 70 dereceyi geçmeden gazı köklediğimde arıza verip 3000 deviri geçmezdi.. Motor ısınınca sorun kalmıyordu.. Bunun birçok sebebi olabilir.. Elm 327 ile telefonla arabaya bağlandım.. Turbo basınç sensörü kabloların birisi açık devre görünüyordu.. Sensör soketini çıkarıp temizldim birkaç kere takıp çıkardım sonra telefonla arızayı sildim.. Bir daha arıza vermedi.. Senin de basit birşeydir kesin geçmiş olsun.. |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 307 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2017 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsunkar3356
Araba gazlı be sıcaklık 60 ı geçince her şey normale dönüyor. Bana sanki sensör veya kablo arızası gibi geliyor. |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsunkar3356
Az önce o cihazdan sipariş verdim. Düzenleyen efsunkar3356 - 02 Eylül 2017 Saat 21:38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsunkar3356
Bobin kablosu şase yapmış . Tekirdağ daki usta halleri sağolsun
Düzenleyen efsunkar3356 - 02 Eylül 2017 Saat 21:39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsunkar3356
Eyvalaah.
Düzenleyen efsunkar3356 - 26 Ağustos 2017 Saat 19:58 |
![]() ![]() 3. Vites ![]() ![]() Yaşı : 48 Aracı : OPEL ASTRA SEDAN CDTİ Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Gecmis olsun, Allah başka dert vermesin.
|
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 307 1.4 COMFORT Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2019 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Benim araçta da simdi basladi ,bu sorunun kaynağı nedir ve çözümü nedir bilen varsa yazabilir mi ?
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : Peugeot 307 Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2020 Konum: IĞDIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Şu anda benim araçta ayni arıza veriyor. Ve motor resmi ekranda gözüküyor.
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : Peugeot 307 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2021 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Aynı sorunu 03.06.2021 de yaşadım. Aracım peugeot 307 hdi 2006 model. Aracı çalıştırdıktan sonra birkaç defa gaza fazla bastım. Sonra bu hatayı verdi ve araç çekişten düştü. Tamirciye götürdüm cihaza bağladılar ve ısıtma rolesini değiştirdiler hata düzeldi. Bu arada peugeot için Diyarbakırda nurani otomativ gerçekten çok iyiler
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : Peugeot 307 2004 1.6 XT Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2021 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
eğer araç antipoll default arızasını yakmazsa o araçta sıkıntı vardır :D hemen hemen bütün 307lerde aynı sorun var hocam gaza biraz basıp yakıtın içini temizlerseniz sorun ortadan kalkar
|
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |