|
1.4 90BG 207 ve LPG |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
argu06
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2021 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2021 Saat 22:51 |
Yaklaşık 90.000 kmdeki 2009 model 1.4 90bg 207 aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum. Lpg de yakıt tüketimi yaklaşık ne kadar olur, herhangi problem yaşar mıyım, önereceğiniz lpg kiti hangi markadır bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
Düzenleyen argu06 - 23 Nisan 2021 Saat 22:52 |
|
burak0651
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burak0651
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba aracım 2009 1.4 90 16v 201.000 km'de lpg'li yakıt tüketimim çok güzel. güncel rakamlar ile lpg 3.45 iken; 100 tlye 350 km diyebilirim. Motor arıza ışığınız yanar. Meşhur kirlilik hatası uyarısı verir. Söndürmek için uğraşmayın sönmüyor. Kesinlikle kaliteli ve iyi bir lpg ustasına gidin.
|
|
AkinBascil
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AkinBascil
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Üstadım benim aracımda 2009 1.4 70 16v.Geçtiğimiz günlerde araç LPG’ye geçmedi.Brc sıralı simit tüp var üzerinde.2 gün sonra sistem normale döndüğünde aracımda motor arıza lambası yandı ve egzoz emisyon hatası veriyor.Her usta farklı bir şey söylüyor.Yok mu bunun bir çaresi.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |