![]() |
|
Peugeot 206 1.4 Feline LPG dönüşümü hakkında. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BagcanDubek ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BagcanDubek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2016 Saat 16:47 |
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Benim 2006 model Peugeot 206 1.4 Feline aracım var. Bursa İnegöl'de ikamet ediyorum.
Şimdi aracıma LPG taktırıcam ve malum LPG konusunda biraz özel bizim araçlar. Gittiğim yerdeki usta ben Peugeotlara Atiker BRC falan takmıyorum sorunlar çıkıyor. Vikars takıyorum hiç sorun yaşanmıyor dedi. Bende tam tersi bu markayı hiç duymadım. Siz tecrübeli arkadaşlar hangi marka LPG'lerle kullanıyorsunuz? Tavsiyeleriniz nelerdir? Vikars hakkında ne düşünüyorsunuz ve Bursada başka önereceğiniz yerler var mı acaba? Şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hoşgeldiniz hiç duymadığım bir marka hocam ben geçen yıldan beri atiker obd2 kullanıyorum şimdiye kadar yaklaşık 30bin km kullandım filtre bakımından başka bir masraf çıkarmadı hiç türkiyede kaç tane bayisi var acaba ustanın dediği markanın bence hocam bilindik markalardan şaşmayın hem bayi hem servis hemde yedek parça konusunda sıkıntı çekeceğiniz markadan uzak durun derim. iyi forumlar
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |