![]() |
|
206 Gazi kesince yığılması"" |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
skksomerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2015 Saat 01:10 |
Peugeot 206 model aracim vites farketmeksizin her viteste gazi birakinca yigilma yapiyor birden yavasliyor ama debriyaj a basarsam veya direk boşa alırsam normal yavaşlıyor yani düzeliyor sizde böyle bir sorun yaşıyormusunuz?? Baski balata yeni degisti.
|
|
![]() |
|
10URAKAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Ben bobinden olabileceğini düşünüyorum. Çünkü gaz dan ayağınızı çekince vites de araç tork da olduğundan bobbin daha güçlü ateşlemeli. Ancak siz boşa aldığınız da bobin sadece ralantideki gibi ateşliyor yani araç tork da değil... Bobin zayıflaması söz konusu olabilir. |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim de merak ettigim bir konu aynı sorun bir arkadasımın 206 da var, vites farketmeksizin belli bir hızda gidiyorz diyelim (alt viteslerde daha cok hissediliyor) ayagınızı gazdan cekince araba kendini bir salıyor gibi oluyor 1 snlik birsey zaten, gaza tekrar basarsanız duzeliyor. arabayı kullanmaya engel olmuyor ama rahatsız edici bir durum.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
skksomerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar hala bir cozum bulamadik gazdan cekcekince hizlu bir düşüs oluyor malesef baska 206 lara bindik onlarda yok Bu durum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |