![]() |
|
307 comfort 1.4 90 hp hakknda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2013 Saat 02:48 |
arkdaşlar aracın 100 bakımı için yağını ve filtrelerini değiştirdim.Fakat değişimden sonra yağ basıncı ile ilgili arıza aldım.kafama takılan şu.aracıma 5-30 yağ kullanıldı sizinde aynı model aracınız varsa bakıp bilgi verip teyitleyeblirmisiniz.bundan yapacağını düşünüyorum yada yan sanayi filtrelerdendir diye düşünüyorum.eğer aynı model aracı olan bakıp bilgi veririrse sevinirim..şimdiden teşekkürler
|
|
2006 Peugeot 307 1.4 comfort
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Onerilen 5W-40 tir. Bence yan sanayi filtreden kaynaklaniyordur sorun. Degistirseniz iyi olur.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeot 307 1.4 90 hp benzirli aracımın yağı 10-40 genelde sorun yağ değişimlerinde yağ filitresinin değişiminde sıkıntı oluyor bazen contadan sızıyor devirdaim olamayınca sıkıntılar yaşıyoruz normaldir ama yağını yanlış koymuşlar sanırım
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
aynı sorun benim dizel racımdada oldu flitreden oluyor 3bin devri geçince yag lanbası yanıyordu 10dk rölantide çlıştı bidah yanmadı
|
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
teşekkkürler.peugeot servisini aradım yağ doğru dediler ama büyük ihtimal yan sanayi filtredendir dediler.
|
|
2006 Peugeot 307 1.4 comfort
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |