![]() |
|
307 comfort 1.4 90 hp hakknda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2013 Saat 02:48 |
arkdaşlar aracın 100 bakımı için yağını ve filtrelerini değiştirdim.Fakat değişimden sonra yağ basıncı ile ilgili arıza aldım.kafama takılan şu.aracıma 5-30 yağ kullanıldı sizinde aynı model aracınız varsa bakıp bilgi verip teyitleyeblirmisiniz.bundan yapacağını düşünüyorum yada yan sanayi filtrelerdendir diye düşünüyorum.eğer aynı model aracı olan bakıp bilgi veririrse sevinirim..şimdiden teşekkürler
|
|
2006 Peugeot 307 1.4 comfort
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Onerilen 5W-40 tir. Bence yan sanayi filtreden kaynaklaniyordur sorun. Degistirseniz iyi olur.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeot 307 1.4 90 hp benzirli aracımın yağı 10-40 genelde sorun yağ değişimlerinde yağ filitresinin değişiminde sıkıntı oluyor bazen contadan sızıyor devirdaim olamayınca sıkıntılar yaşıyoruz normaldir ama yağını yanlış koymuşlar sanırım
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
aynı sorun benim dizel racımdada oldu flitreden oluyor 3bin devri geçince yag lanbası yanıyordu 10dk rölantide çlıştı bidah yanmadı
|
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
teşekkkürler.peugeot servisini aradım yağ doğru dediler ama büyük ihtimal yan sanayi filtredendir dediler.
|
|
2006 Peugeot 307 1.4 comfort
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |