![]() |
|
Ankara için Sticker ve anahtarlık temini |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2013 Saat 18:23 |
|
Merhaba arkadaşlar,
Elimde peugeotturkey.com a ait 9 adet cam çıkartması (beyaz) 6 adet kırmızı logo çıkartma 5 adet sarı logo çıkartma 4 adet mavi logo çıkartma 3 adet mavi anahtarlık (5TL site katkısı için) 2 adet kırmızı anahtarlık (5TL site katkısı için) mevcuttur. Almak isteyen arkadaşlar; Forum üzerinden özel mesaj yoluyla Cep telefonu : 0537 380 32 86 Mail : tuning624@hotmail.com yollarıyla bana ulaşabilirler. Anahtarlık için paypal ödemesi kabul edebilrim. |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kuzenin doğum günü idi bugün bize geldi ufak bir kutlama yaptık. Hazır 207si ile gelmişken ben de siteden ufak bir hediye verip bagaj camına sticker uyguladım. Fotoları kendisi çekti birazdan yollayacak. Siteyede üye olacak ama hem BSYO okuyor hem de bu sene sınava bir daha hazırlandığı için pek ilgilenemiyor.
İlk stickeri hayırlısı ile yapıştırdık bakalım darısı diğer pejo severlerin arabasına.. Fotolar geldi. Gece yaptığımız ve alan dar olduğu için görüntüler çok iyi değil. Spoiler vardı araçta karanlıktı ve sticker alt tabakadan kurtulmadığı için baya bir eziyet çektik iki kısımda yapıştırabildim. Buyrun iyi seyirler. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Alicilik - 13 Haziran 2013 Saat 18:00 |
||
![]() |
||
|
GÜncel diyelim ....
![]() Düzenleyen Alicilik - 13 Haziran 2013 Saat 18:13 |
||
![]() |
||
|
Güncell
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
mükemmel olmuş tebrikler
![]() |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
Hocam ankara da elden almak istersem neresi uygun olabilir
|
||
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
||
![]() |
||
|
Siz buraya bir bakın sonrasında ben size yardımcı olacağım. |
||
![]() |
||
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
son buluşmanızda yanlış hatırlamıyorsam törekentte görmüştüm resimlerinizi bana yakın olduğunuzu düşündüğüm için sormuştum.
|
||
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
bi sticker ı kargoya versene Ali :)
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
|
Bir buluşmada orada mola verdik ![]() Siz sanırsam o civardasınız. Bahsettiğim linkteki formu doldurursanız ben hafta sonları memleketim olan ayaşın bir köyüne gidiyorum. Geçerken iletebilirm. Telefon ve adres bilgileirni sizden iletişim kurmak için istiyorum.
Gönderelim abi nereye ? |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bana da uğra hatta giderken beni de al mangal yemeyeli uzun zaman oldu :D
cam üstü istiyorum ben de
|
||
![]() |
||
|
Abi mangal yokta meyveler olduğunda gidelim hep beraber. Stickerları arabaya koyacam yarın yada pazar gidersem bırakırım kapına ![]() |
||
![]() |
||
|
Guncel
|
||
![]() |
||
|
Abi hayırlısı ile yarın yollıcam araba da ama bir türlü kargoya verme fırsatım olmadı |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Ben sana bu hafta sticker göndereceğim. 50 tane kestirdim çarşamba günü almaya gidicem.
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ali bir cam çıkartması yada mavi logoda bana ayırır mısın bir ara müsait olduğunda alırım senden
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
|
Ben göndermiyorum o vakit ? |
||
![]() |
||
|
Tmmdır abi seç beğen al arabada duruyor. ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
beyzade06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı beyzade06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bir Ankaralı olarak bende talibim nasıl alabilirim? şimdiden teşekkürler |
||
beyzade
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |