![]() |
|
Ankara Üyeleri Bir baksın Hele :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 01:44 |
|
Forumdaşlar merhaba,
Ankara Temsilciliğinin bana verdiği yetkiye dayanarak toplantı, buluşma,etkinlik, acil durum gibi olaylarda iletişim ve bilgi aktarımı sağlamak için bazı bilgileirnize ihtiyaç duyacağım. Bu konuda anlayış ve mesajlarınızı bekliyorum. İstediğim bilgiler herhangi bir şekilde aleyhinize kullanılmayacaktır bunun teminatını verebilirm ![]() Küçük bir form oluşturdum. Ankara üyelerinden ricam bu konuyu dikkate alıp aşağıdaki formu eksiksiz doldurup tamamlamaları. Forma Buraya Tıklayarak Ulaşabilirisniz. Şimdiden çok teşekkür ederim. Ali Mikail İLHAN. |
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dolduruldu
![]() ![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
an itibariyle dolduruldu .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Form çok hoşuma gitti bende doldurdum :)
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
hakkaten benimde doldurasım geldi valla
![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Bizde doldurabiliyosak bende doldurayim ya :))
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Teşekkür ediyorum arkadaşlar,
Ankara üyelerinin bilgilerini toplamak amaçla kurdum ama diğer üyelerimizde bilgileiri paylaşabilirler sıkıntı yok. Bu arada "secks" sezer plakan ne okulda görmüşümdür muhakkak seni |
||
![]() |
||
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
|
![]() |
||
|
32yş görmüş labilir tam hatırlamıyorum. Nerede duruyor araba ?
|
||
![]() |
||
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
|
Genelde inşaatın otoparkta oluyor. Sen nerdesin?
|
||
![]() |
||
|
Ben sabahları ya jeolojideyim ya da enformatikte gecelerı gıda da ![]() |
||
![]() |
||
|
Hahahah :D senin araba ne gıdada görmüşümdür en azından. Geçen dönem jeolojiden ders alırken gri bir partnerle geliyordum 42 plakalı onu kesin görmüşsündür :)
|
||
![]() |
||
|
Olabilir ![]() 206+ var as290 plaka ilk dönem onunlaydım şimdi auris var ah370 plaka ikisi de beyaz engineering geology mi aldın |
||
![]() |
||
|
Yok geology for civil engineering almıştım bizim bölümün dersi, geçen sene ilk dönem de almıştım hatta geçemedim bu sene ilk dönem geçtik :)
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
7 temmuz kocaeli 5 yıl organizasyonu için, Evleniyormuş gibi gün ayırın, valla patlarım tekerlerinize gelemiyoruz derseniz !!!
![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
İnşaatı bilmem ama jeoloji çekilecek dert değil. Dışardan bizim bölüme gelen ve ders alanlar kolay kolay ilk alışta geçemiyorlar. Görüşelim bir ara |
||
![]() |
||
|
Abi o aralıkta yurt dışında olma ihtimalim var ama olamzsam yanınızdayım |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
ali aralıkta değil temmuzda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ali inşallah 12 temmuzda gidersin yurt dışına :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
6sı cumartesi yada 7si pazar çıkıcam 2 hafta kalıcam.
Ben de 12sinde planlıyordum ama firma o güne ayarlamış bişi diyemedim. |
||
![]() |
||
|
Haydi ankaralılar boşlukları dolduralım :D
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |