![]() |
|
''electronic anti-theft faulty'' Hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2012 Saat 20:12 |
Arkadaşlar, aracım herşey normal iken dün sabah anahtar çalıştırmadı.. Bu hata motor kilidi, anahtar çipi ile alakalı birşey.. Benım sorum şudur: kumanda ile kapıları açabiliyorum, kontağı acıyorum fakat marsa basınca aracı çalıstırmıyor.. Yedek anahtarla denedim tık diye çalıstı.. kumandada bir sorun var onu anladım ama çözümü nasıl olur, yani bu kumandanın tamırı olurmu yenısımı gerekir? Dha once basına gelen arkadasım varmı? Teşekkür ederim şimdiden......
|
|
2006 307 1.6HDİ KARABASAN
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kumandanın içindeki çip ne oldu ? problem ondan kaynaklanıyor
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çip yerinde duruyor kumandanın iiçinde ellemedim, açıp tamirine filan ugrasmadım. Anahtarı herhangi bir düşürme filan da olmadı.. şimdi kumandayla kapıları açıyorum yedek anahtarla arabayı çalıştırıyorum
![]() |
|
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
dostum o çipte bir sıkıntı olmalı çünkü yedek anahtarla sıkıntı yok diyorsun büyük ihtimal çipte problem var.
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
kesinlikle immobilizer.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
en iyisi yedek anahtardakı chip al kumandalıya tak dene calısırsa oyle kullan bence
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
haydaaa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tariik_akan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2012 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tariik_akan
tamiriyle hic ugrasma benimde basima geldi bu sorun anahtarin yenisini yaptirdim devresini değiştirttim.2.5 3 sene oluyor.servise 75 tl para ödemiştim.bilgilerinize...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |