''electronic anti-theft faulty'' Hatası
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=22649
Tarih: 23 Mayıs 2025 Saat 09:38 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: ''electronic anti-theft faulty'' Hatası
Mesajı Yazan: kiracoglu
Konu: ''electronic anti-theft faulty'' Hatası
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2012 Saat 20:12
Arkadaşlar, aracım herşey normal iken dün sabah anahtar çalıştırmadı.. Bu hata motor kilidi, anahtar çipi ile alakalı birşey.. Benım sorum şudur: kumanda ile kapıları açabiliyorum, kontağı acıyorum fakat marsa basınca aracı çalıstırmıyor.. Yedek anahtarla denedim tık diye çalıstı.. kumandada bir sorun var onu anladım ama çözümü nasıl olur, yani bu kumandanın tamırı olurmu yenısımı gerekir? Dha once basına gelen arkadasım varmı? Teşekkür ederim şimdiden......
------------- 2006 307 1.6HDİ KARABASAN
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: feline
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2012 Saat 20:16
kumandanın içindeki çip ne oldu ? problem ondan kaynaklanıyor
------------- 206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON
|
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2012 Saat 20:23
Çip yerinde duruyor kumandanın iiçinde ellemedim, açıp tamirine filan ugrasmadım. Anahtarı herhangi bir düşürme filan da olmadı.. şimdi kumandayla kapıları açıyorum yedek anahtarla arabayı çalıştırıyorum ..
|
Mesajı Yazan: feline
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2012 Saat 23:25
dostum o çipte bir sıkıntı olmalı çünkü yedek anahtarla sıkıntı yok diyorsun büyük ihtimal çipte problem var.
------------- 206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON
|
Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 23 Nisan 2012 Saat 10:39
kesinlikle immobilizer.
------------- 206 feline 1.4 hdi 2006
|
Mesajı Yazan: cey cey
Mesaj Tarihi: 23 Nisan 2012 Saat 17:46
en iyisi yedek anahtardakı chip al kumandalıya tak dene calısırsa oyle kullan bence
|
Mesaj Tarihi: 25 Nisan 2012 Saat 21:44
haydaaa şimdi yedek anahtarı kullanıyorum, çalısıyorum bıtek pazar gunu izinliyım onu da cıkamadıgım için hala baktıramafım kumandayı... bunun bir tamiri olmazmı ??
|
Mesajı Yazan: tariik_akan
Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2012 Saat 01:58
tamiriyle hic ugrasma benimde basima geldi bu sorun anahtarin yenisini yaptirdim devresini değiştirttim.2.5 3 sene oluyor.servise 75 tl para ödemiştim.bilgilerinize...
|
|