![]() |
|
FULL İST KÂĞITHANE VE BURSA YILDIRIM AÇILIŞ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2011 Saat 16:52 |
|
FULL KAĞITHANE ve FULL BURSA YILDIRIM İSTASYONLARIMIZ İLK GÜNE ÖZEL %25 İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA 08.09.2011 TARİHİNDE AÇILIYOR.FULL KAĞITHANE ve FULL BURSA YILDIRIM İSTASYONLARIMIZ İLK GÜNE ÖZEL %25 İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA 08.09.2011 TARİHİNDE AÇILIYOR. Bu kampanya Full Kağıthane ve Full Bursa Yıldırım istasyonumuzda 12.00 - 24.00 saatleri arasında geçerlidir.
Bir araç kampanya kapsamında en fazla 150 TL'lik akaryakıt alabilir.
Full Kağıthane ve Full Bursa Yıldırım istasyonlarımızda LPG satışı yapılmaktadır.
Full Kağıthane Adres:
Çağlayan Mah. Okul Cad. No:18/20 Kağıthane/İSTANBUL
Full Bursa Yıldırım Adres: Davutdede mah. Kurtuluş cad. No:149 Yıldırım/BURSA
NOT: Arkadaşlar yeni konu açmadım eski konuyu güncelledim haberiniz olsun, Düzenleyen metin - 08 Eylül 2011 Saat 11:14 |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
keske butur kampanyalar hep olsa
|
||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
adamlar takır takır ıstasyon acıyor yaa :)) masallah dıyelım de full e nazar degmesın :))
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
Maşallah.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
|
ya arkadaşlar lanet olsun ben bi kere benzin aldım ordan normalden daha çabuk bitti... sonra aynı markanaın başka bir şubesinden gene yakıt aldım gene benzin çabuk bitti .... bu işte bir iş var ucuz die bişiler yapıolar sanırım ya hava basıyolar ya benzinlerinde bir karışım var ..anlamadım gitti...opetten vazgeçmem hacı
![]() |
||
![]() |
||
|
kampanya bugün başladığı için haberi olmayan arkadaşlar için güncel. |
||
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu full neden anadolu yakasında istasyon açmıyor:(
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
gecenlerde kurtkoye acıldı :)) ama sana cok uzak. ayrıca zamanla daha cok acılacagına ınanıyorum. adamlar cok buyuk gırdıler bu ıse... yavas yavasta dıger ıllere yayılacaklar Düzenleyen CeCoLi - 12 Mayıs 2011 Saat 17:08 |
||
![]() |
||
Öner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: İst - Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
|
And. yakası olarak ; atasehır, samandıra, pendık, gebze'de şubeleri var. |
||
206 X-Design 2006 1.4
|
||
![]() |
||
|
salı günü kurtköyde açıldı burada konu açtım keşke görmüş olsaydın.
|
||
||
![]() |
||
|
arkadaşlar yeni konu açmadım kirlilik olmasın diye. eski konunun başlığını ve içeriğini değiştirdim. avrupa yakasındaki arkadaşlar fırsatı kaçırmasınlar.
|
||
||
![]() |
||
|
Yararlı Paylaşım Metin Allah Razı Olsun Allah Seni Sevdiklerine Bağışlasın Allah Tuttuğunu ALTIN BRONZ GÜMÜŞ BAKIR Etsin
![]() |
||
![]() |
||
|
altın gümüş bakır etmesin ozaman sevdiklerimize dokunamayız. arkadaşımızı dostumuzu sevdiklerimizi yanımızdan eksik etmesin yeter (:
|
||
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
metın kardesım bakıyorum sende benım gıbı takıptesın :)) elıne saglık
|
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşlar dizeli alan varmı full petten nasıl güvenilirmi ben korkudan almıyorum shellden başkasından
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
![]() |
||
|
korkulacak bırsey yok. bence denemende yarar var. herkes kullanıyor. ayrıca adamlar %100 yakıt garantısı verıyorlar.
suanda ıstanbulda taksıcılerın cogu full den kullanıyorlar...
cogu kısı yakıtı kalıtesız oldugu ıcın ucuza satılıyor sanıyor. esasında oyle bırsey yok. adamlar bayılık sıstemınde calısmadıkları ıcın normalde bayının cebıne kalan mıktarı musterıye yansıtıyorlar.
ben yaklasık 3 aydır lpg sını kullanıyorum cok cok memnunum...
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
ankara fullden 206 varken 2 kere benzin aldım araba gaz yemiyo sanki shellden aldıgımda sanki şaha kalkıyodu. bence çok kaliteli değil yakıtları
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
|
Allah Allah ılk defa senden duydum memnun olmayan. olabılır tabı... saglık olsun
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
ilk hafta aldım hemde belki şimdi düzeltmişler ya da shellin benzini çok iyi
![]() ![]() |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |