Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

FULL İST KÂĞITHANE VE BURSA YILDIRIM AÇILIŞ

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Haberler
Forum Tanımlaması: Otomobil, Teknoloji, Spor ve diğer tüm konular hakkında güncel haberler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14755
Tarih: 17 Mayıs 2025 Saat 17:09
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: FULL İST KÂĞITHANE VE BURSA YILDIRIM AÇILIŞ
Mesajı Yazan: metin
Konu: FULL İST KÂĞITHANE VE BURSA YILDIRIM AÇILIŞ
Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2011 Saat 16:52

FULL KAĞITHANE ve FULL BURSA YILDIRIM İSTASYONLARIMIZ İLK GÜNE ÖZEL %25 İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA 08.09.2011 TARİHİNDE AÇILIYOR.

FULL KAĞITHANE ve FULL BURSA YILDIRIM İSTASYONLARIMIZ İLK GÜNE ÖZEL %25 İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA 08.09.2011 TARİHİNDE AÇILIYOR.

Bu kampanya Full Kağıthane ve Full Bursa Yıldırım istasyonumuzda 12.00 - 24.00 saatleri arasında geçerlidir.
Bir araç kampanya kapsamında en fazla 150 TL'lik akaryakıt alabilir.
Full Kağıthane ve Full Bursa Yıldırım istasyonlarımızda LPG satışı yapılmaktadır.

Full Kağıthane Adres:

Çağlayan Mah. Okul Cad. No:18/20 Kağıthane/İSTANBUL

Full Bursa Yıldırım Adres:

Davutdede mah. Kurtuluş cad. No:149 Yıldırım/BURSA

NOT: Arkadaşlar yeni konu açmadım eski konuyu güncelledim haberiniz olsun,

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: hhuzun
Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2011 Saat 16:56
keske butur kampanyalar hep olsa

-------------
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2011 Saat 17:06
adamlar takır takır ıstasyon acıyor yaa :)) masallah dıyelım de full e nazar degmesın :))

Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2011 Saat 17:09
Maşallah.

-------------

Mesajı Yazan: cesva25
Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2011 Saat 17:31
ya arkadaşlar lanet olsun ben bi kere benzin aldım ordan normalden daha çabuk bitti... sonra aynı markanaın başka bir şubesinden gene yakıt aldım gene benzin çabuk bitti .... bu işte bir iş var ucuz die bişiler yapıolar sanırım ya hava basıyolar ya benzinlerinde bir karışım var ..anlamadım gitti...opetten vazgeçmem hacı Sırıtma

Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2011 Saat 14:28

kampanya bugün başladığı için haberi olmayan arkadaşlar için güncel.

-------------

Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2011 Saat 17:07
bu full neden anadolu yakasında istasyon açmıyor:(

-------------
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2011 Saat 17:08
Orjinalini yazan: forewer_fb forewer_fb Yazdı:

gecenlerde kurtkoye acıldı :)) ama sana cok uzak. ayrıca zamanla daha cok acılacagına ınanıyorum. adamlar cok buyuk gırdıler bu ıse... yavas yavasta dıger ıllere yayılacaklar

Mesajı Yazan: Öner
Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2011 Saat 17:30

And. yakası olarak ; atasehır, samandıra, pendık, gebze'de şubeleri var.

-------------
206 X-Design 2006 1.4

Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2011 Saat 19:39

salı günü kurtköyde açıldı burada konu açtım keşke görmüş olsaydın.

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2011 Saat 17:43
arkadaşlar yeni konu açmadım kirlilik olmasın diye. eski konunun başlığını ve içeriğini değiştirdim. avrupa yakasındaki arkadaşlar fırsatı kaçırmasınlar.

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2011 Saat 18:44
Yararlı Paylaşım Metin Allah Razı Olsun Allah Seni Sevdiklerine Bağışlasın Allah Tuttuğunu ALTIN BRONZ GÜMÜŞ BAKIR Etsin Sırıtma

Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2011 Saat 19:15
Orjinalini yazan: AlbayDemircan AlbayDemircan Yazdı:

Yararlı Paylaşım Metin Allah Razı Olsun Allah Seni Sevdiklerine Bağışlasın Allah Tuttuğunu ALTIN BRONZ GÜMÜŞ BAKIR Etsin Sırıtma

altın gümüş bakır etmesin ozaman sevdiklerimize dokunamayız. arkadaşımızı dostumuzu sevdiklerimizi yanımızdan eksik etmesin yeter (:

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2011 Saat 20:51
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Orjinalini yazan: AlbayDemircan AlbayDemircan Yazdı:

altın gümüş bakır etmesin ozaman sevdiklerimize dokunamayız. arkadaşımızı dostumuzu sevdiklerimizi yanımızdan eksik etmesin yeter (:

Sırıtma
Sırıtma

Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2011 Saat 20:52
metın kardesım bakıyorum sende benım gıbı takıptesın :)) elıne saglık

Mesajı Yazan: mdincer34
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2011 Saat 21:01
arkadaşlar dizeli alan varmı full petten nasıl güvenilirmi ben korkudan almıyorum shellden başkasından

-------------
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp

Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2011 Saat 21:18
korkulacak bırsey yok. bence denemende yarar var. herkes kullanıyor. ayrıca adamlar %100 yakıt garantısı verıyorlar.

suanda ıstanbulda taksıcılerın cogu full den kullanıyorlar...
cogu kısı yakıtı kalıtesız oldugu ıcın ucuza satılıyor sanıyor. esasında oyle bırsey yok. adamlar bayılık sıstemınde calısmadıkları ıcın normalde bayının cebıne kalan mıktarı musterıye yansıtıyorlar.

ben yaklasık 3 aydır lpg sını kullanıyorum cok cok memnunum...

Mesajı Yazan: Onur
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2011 Saat 21:18
ankara fullden 206 varken 2 kere benzin aldım araba gaz yemiyo sanki shellden aldıgımda sanki şaha kalkıyodu. bence çok kaliteli değil yakıtları

-------------
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA

Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2011 Saat 21:27
Orjinalini yazan: Onur Onur Yazdı:

ankara fullden 206 varken 2 kere benzin aldım araba gaz yemiyo sanki shellden aldıgımda sanki şaha kalkıyodu. bence çok kaliteli değil yakıtları

Allah Allah ılk defa senden duydum memnun olmayan. olabılır tabı... saglık olsun

Mesajı Yazan: Onur
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2011 Saat 21:30
ilk hafta aldım hemde belki şimdi düzeltmişler ya da shellin benzini çok iyi Sırıtma genel anlamda herkes memnunsa.... arabadada sıkıntı olabilir tabi Gülme bana öyle geldi ama ....

-------------
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA

Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2011 Saat 10:17
arkadaşlar konuyu güncelliyorum. bugün saat 12 den sonra açılışı var indirimden yararlanın.

ayrıca bugün aldığım bir habere göre benzine indirim gelmiş.

haberim devamı;

http://www.sabah.com.tr/c/v2/sb/c/paylas.css?v=3" rel="nofollow -
    -

http://www.sabah.com.tr/index/benzin" rel="nofollow - Benzin e 4 kuruş http://www.sabah.com.tr/index/indirim" rel="nofollow - indirim geldi

• 24.05.2011

Petrol fiyatlarında meydana gelen düşüşler yurtiçine akaryakıt fiyatında http://www.sabah.com.tr/index/indirim" rel="nofollow - indirim olarak yansıdı.

http://www.sabah.com.tr/fotohaber/ekonomi/yakit_tasarrufu_yapmanin_puf_noktalari?albumId=19119" rel="nofollow - Dünya ham petrol fiyatlarında yaşanan düşüş pompa fiyatlarına da yansıdı. Bugünden itibaren http://www.sabah.com.tr/index/benzin" rel="nofollow - benzin fiyatlarına 4 kuruş http://www.sabah.com.tr/index/indirim" rel="nofollow - indirim geldi

110 doları gören ham petrol fiyatları akaryakıtta indirim sağladı. Dün uluslararası borsalarda ham petrol fiyatlarının 110 dolara inmesi ve uzun süredir bu seviyesini koruması üzerine TÜPRAŞ bugünden geçerli olmak üzere benzin türlerine 4 kuruş indirim yaptı. İndirimin ardından İstanbul'da 4.18 TL'ye satılan 95 oktan benzinin fiyatının 4.14 TL'ye,
4.30 TL'ye satılan kurşunsuz 97 oktan benzinin fiyatının da 4.26 TL'ye düşmesi bekleniyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın akaryakıt fiyatlarına ilişkin
"Fiyatlar serbest piyasadaama zammı da bizden biliyorlar" açıklamasının ardından Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu fiyat oluşumlarını yakın takibe almıştı. Takibin ardından 9 Mayıs'ta
benzine 10 kuruş,
motorine ise 8 kuruş indirim yapan TÜPRAŞ, dün de bir indirim daha yapmış oldu. Yetkililer, motorin fiyatlarının da takip edildiğini belirterek, yarın motorine indirim gelebileceğini
söyledi.

Sabah gazetesinden alıntıdır.

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2011 Saat 17:07
Avrupa yakasında bulunan arkadaşlar bu fırsatı kaçırmayın üzülürsünüz (:

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 11:14

yeni açılış günceli,

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 11:37
Emeğinize Sağlık Kardeşim,

Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 11:43
Offf beeee keşke burada açılsada LPG yi FULL lesem. Adamların LPG sinden fazlasıyla memnunum ben...

Mesajı Yazan: DRIVER34
Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 11:54
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Allah Allah ılk defa senden duydum memnun olmayan. olabılır tabı... saglık olsun

cecoli bende baya bir kullandım hatta kartım falan var ama dediğim gibi belki benzin için böyle ama araba rampada yemiyor resmen as900 gibi çıkıyorsun 1 de 2 de değil arabayı aldığım kişi kullanmıştı bora buna ne yaptın yürümüyor diyordu yakıtı değiştirdim yağ gibi kayıyor şimdi hatta yine kullandırttım farkı oda hissetti... hesaplamadım ama sanırım fullden aldığın benzinle yaptığın km de az... çok büyük fark olmasada hesaplamadan fark edebiliyorsun.. yinede kimseyi karalamak istemem ama bunlarda benim tecrübelerim .... bak araç soğukken titreme yapıyordu debriaj dedik gaz kelebekleri dedik elletmedim yine biraz fazla gazlı kalkınca sorun çıkarmıyordu zaten sadece soğukken yapıyordu şimdi oda yok... vallahi sabahları arabayı ısıtıyordum :D şimdi tık bas git modundayım yani...

-------------
307 14XR16V(Sİyah)2005
5427327273
http://goo.gl/mc9cY" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 12:09
Orjinalini yazan: DRIVER34 DRIVER34 Yazdı:

cecoli bende baya bir kullandım hatta kartım falan var ama dediğim gibi belki benzin için böyle ama araba rampada yemiyor resmen as900 gibi çıkıyorsun 1 de 2 de değil arabayı aldığım kişi kullanmıştı bora buna ne yaptın yürümüyor diyordu yakıtı değiştirdim yağ gibi kayıyor şimdi hatta yine kullandırttım farkı oda hissetti... hesaplamadım ama sanırım fullden aldığın benzinle yaptığın km de az... çok büyük fark olmasada hesaplamadan fark edebiliyorsun.. yinede kimseyi karalamak istemem ama bunlarda benim tecrübelerim .... bak araç soğukken titreme yapıyordu debriaj dedik gaz kelebekleri dedik elletmedim yine biraz fazla gazlı kalkınca sorun çıkarmıyordu zaten sadece soğukken yapıyordu şimdi oda yok... vallahi sabahları arabayı ısıtıyordum :D şimdi tık bas git modundayım yani...

bende açılışında benzin almıştım o günden beri araç sabahları benzinde çalışıp lpg ye geçerken bayılıyor tekliyordu, hatta bazen benzinden lpg ye geçerken stop ediyordu. içindeki benzini iyice azalttım şimdi opetten 50 TL benzin koydum eskisi kadar sorun olmuyor. ya fulun benzini kalitesiz yada bizim araçlara 95 oktan koymak gerekiyor onlarda 97 koymuş olabilirler aynı fiyat diye, 

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 12:10
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Emeğinize Sağlık Kardeşim,

rica ederim abi, işiniz görülsün (:

-------------

Mesajı Yazan: mehmet eren
Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 16:57
Hayırlı olsun ne dıyelım gercı opet ıstasyonundan gaz aldıgım ıcın fullu kullanmıyorum

-------------
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM
5053747493

Sıfır al omur boyu kullan.

Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 16:58
Ya aslında Full'den almayı düşünüyordum ben ama sizlerden gördüğüm yorumlar sonucu vazgeçtim :/  Opet ve Shell'e devam.

Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 17:01
Ben zaten aracı kullandıgımdan berı opetten alıyorum yaklasık 3 senedır cok memnunum Yanı opete devam

-------------
5053747493

Mesajı Yazan: DRIVER34
Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 17:23
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Orjinalini yazan: DRIVER34 DRIVER34 Yazdı:

bende açılışında benzin almıştım o günden beri araç sabahları benzinde çalışıp lpg ye geçerken bayılıyor tekliyordu, hatta bazen benzinden lpg ye geçerken stop ediyordu. içindeki benzini iyice azalttım şimdi opetten 50 TL benzin koydum eskisi kadar sorun olmuyor. ya fulun benzini kalitesiz yada bizim araçlara 95 oktan koymak gerekiyor onlarda 97 koymuş olabilirler aynı fiyat diye, 

her yolu denedim inan yok yani shell geçtim biraz daha rahatladım açıkçası şimdi jilet gibi bazen yine tekleme yapıyor ama o birda benim mallığım sanırım..

-------------
307 14XR16V(Sİyah)2005
5427327273
http://goo.gl/mc9cY" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 17:29
aractan araca degısır bu bılemezsınkı bızım arac opetten cok memnun Sırıtma

-------------
5053747493