|
Araç muayenesine girecekler dikkat! |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 34567> |
Yazar | |
shamed
1. Vites 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ok tmm iyi olur bilgi werirsen sewinirim
Düzenleyen shamed - 24 Mart 2010 Saat 15:59 |
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
bbcb
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet arkadaşlar daha öncede yazdıgım gibi bügün muayeneye gittim araçta kısa ve uzun far ayarı düşük yazdılar ve hafif kusurla geçtim arabada muayene esnasında olan donanımlar xenon far,beyaz yanan sinyaller, ferrari kornası ,hr marka helozonlar araba yere basık duruyodu ,18jant 40 yanak, arka ve yan camlar filimli, bu şekilde muayeneye girdim ve geçtim bu konu umarım sizin için aydınlatıcı olmuştur
|
|
peugeot sport
|
|
FTH
MODERATOR Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hadi gözün aydın 2 sene rahatsın artık..
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
A3
|
|
bbcb
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica ederim bendede korku vardı içimde, geçmez diye söylentilerin ne kadar dogru oldugunu görmek için,inat ettim hiç bi şeyi söktürmedim söylendigi gibi degilmiş araba geçinçe rahatladım kimsenin kafasında soru işareti kalmamıştır umarım
|
|
peugeot sport
|
|
shamed
1. Vites 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hmm anladım walla saol kardeş umarın hepsi aynı şartları uygular
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
TheEchoes
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
nerdeki muayene istasyonundan geçtin bide onu yazsan bbcb
|
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
aynen hangi istasyon ya söyle bakalım.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
fireblade
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fireblade
|
1-2 ay önce muaynene istasyonunda elemanın biri''bunlar iyi günler nisandan sonra cam filmi hafif kusur geçmeyecek xenon geçmeyecek vs.geçmeyecek demişti moralim bozulmuştu.
hatta cam filmininde tartışmasını yaptık..muayene görevlisi araç içi görünmediğinden değil,herhangi bir kaza anında camın kırılarak araç içinden çıkılamayacağı için yasak olduğunu söylemişti.bende ne biçim iş ya !? bu filmin amacı güvenlik filmi değilmi cam patlayında dağılarak inmesini ,yüze göze girmesini engellemek değilmi diye sohbet esnasında az diretince (vallahi sonuna kadar haklısın saçma sapan bi uygulama yap diyolar bizde yapıyoz dedi )
|
|
bbcb
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ankara ivedik deki muayene istasyonundan geçtim
|
|
peugeot sport
|
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
istanbulda zaten çok zor anlattığın durumda bi arabayla geçmek.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
TheEchoes
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
|
ankaranın taşına bak gözlerimin yaşına bak
ankarayamı gidicez muayeneye :D
|
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende ankaradaki ivedik muayene istasyonunda kusursuz geçtim yapan görevlide aracın çok temiz dedi ama hiç unutmuyorum eski aracım ford taunusuda öyle zor geçirmiştimki fren disklerine sabunlu su sürüb dengeyi sağlamıştım :))))
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
ben tüve geçmeden önce muayneye gitmiştim o zaman adam keşke araban vti olsaymıştı demişti ankarada polisler hariç herkez sever modifiyeli arabayı =)
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|
41FZ206
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli - İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Paylaşım için teşekkürler. Bizimkisi Sadece Gürültü Kirliliğinden girmez herhalde :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim emniyet kemerleri takılı olmadığı için hafif kusurlu yazmıştı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler paylaşım için... kimsenin geri çevrilmemesi dileğiyle...
|
|
svgkhn
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
beyler geçikme faiz bedelleri aylık kaç lira yansımakta.
bilgisi olan varmı... bu arada herkese kolaylıklar.
|
|
atakanka
1. Vites 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
%5 olması lazım diye biliyorum yamulmuyorsam.
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
Fatih Ceyhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fatih Ceyhan
|
bende önümüzdeki ay giricem muaneye,araçta ekstradan bir aksesuar yok, camın köşesine taş sıçramış nokta iz var, birde arka amortsör ses yapıyor, bunlardan sorun çıkarmazlarsa geçebileceğimi düşünüyorum.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 34567> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |