![]() |
|
xcarlink duyan varmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 10> |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mevcut sistem korunuyor. Dolayisiyla su anda kullandiginiz herseyi xcarlink'te de kullanabiliyorsunuz. Bir nevi Cd changer'in kandirilmis hali gibi dusunun.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende düşünüyorum , bursada tavsiye edebileceğiniz yer varmı , servis vs.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
bende kaset adaptör aldım içindeki çarkları çıkardım e63 telefonumu bağlayıp keyifle dinliyorum
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yaptiginiz guzel bir uygulama fakat muzigin kalitesi duser. |
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
cd changeri olan araçlarda tanıtma diye bi olay yok. teybin arkadaki changer sketini çıkarıp birebir aynısı olan xcarlink soketini takıyorsunuz. ayrıca aux girişi olmayan araçlar için de bir nevi kurtuluş...
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
bursada gazcılar caddesıne inönü caddesınden girişte sagdan bir yada ikinci arada sogda oto teyip takan bir yer vardı sevriside orası ordan satın almiştim hem bizim orjınal teyiplerin sevriside orası
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
ozgurey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2011 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Ankara'da Xcar link taktırabileceğim bir yer biliyormusunuz ?
|
|
![]() |
|
emre.koc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Ben Adanadayım acaba nerden bulabilirim bu cihazı ? :))
|
|
PEUGEOT - 307 SW 1.6 OV PACK
|
|
![]() |
|
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
arkadaşlar bende 2006 model 206 var. aracıma 10 gün kadar oldu bu xcarlink denen aletin daha kalitelisi olan vede markası cadenc e olan aynı işi gören aleti taktırdım. sonuç : mükemmel :)) usbyi takıyorum 594 adet şarkı dinleyebiliyorum sd card takıp ondanda dinleyebiliyorum ve aux çıkışı sayesinde ister telefon ister mp3 ister mp4 istersen laptopumu bağlayıp istediğim müziği istersem filmi izleyip 10 numara ses alıyorum (ufak çapta tesisatım varda :))) ) arkadaşlar fiyatıda xcarlink denen cihaz kadar pahalı değil 160 tl ye aldım seste en ufak bi kalite kaybı yok tek kelimeyle harika düşünen arkadaşlar için yardımcı olabilirim
|
|
![]() |
|
emre.koc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
link falan varmı ? arkadaşım :)
|
|
|
|
![]() |
|
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
link yok bende nette çok aradım bulamadım bi tanıdığım var onda gördüm sıfır kutusunda satılıyo
|
|
![]() |
|
bende araştırıyorum adana da bulmak için :)
|
|
|
|
![]() |
|
arkadaşım teybin hangi model burdan buluruz diye tahmin ediyorum
|
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
sahibinden comda 1 kişi satıyor 100 euroya
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
RD3 5 li cd çalar arkadaşım
|
|
|
|
![]() |
|
link verebilirmisin arkadaşım
|
|
|
|
![]() |
|
benim teypte aynısı dediğim gibi link yok ama googleye ''cadence digital music changer'' yaz bişeyler çıkıyor
|
|
![]() |
|
yok diğer arkadaşa demiştim ben link diye .teşekkür ederim arkadaşım işime yarayacak lkr_yldz :)
|
|
|
|
![]() |
|
umarım işine yarar benim fazlasıyla yarıyor :))
|
|
![]() |
|
sence direksiyon kumandasına uyan cd çalar mı alayım yoksa bu önerdiğin mi ? :)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 10> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |