Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

xcarlink duyan varmı

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9701
Tarih: 21 Şubat 2025 Saat 13:22
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: xcarlink duyan varmı
Mesajı Yazan: iibrahimm
Konu: xcarlink duyan varmı
Mesaj Tarihi: 20 Haziran 2010 Saat 09:35
Alkış    arkadaşlar  5 li cd cehenger bozulunca sevrısıne gıttım 140 tl fıyat cıkarttı tabı bende yaptırmadım cd cehenger yerine bana xcarlink diye bişi tavsiye etti usb girişi ve sd kart girişi olan bir parca tavsiye etti cd cehenger girişinin oldugu sokete takılıyormuş ve ekran dreksiyan altındakı kolda aynı işlevin yapıyormuş fakat biraz pahalı galıba kdv dahil 217 tl
   kullanan varmi yada daha ucuza nerden bulabiliriz yardimcı olursanız sevinirim

-------------
307 1,4 hdı

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Doktor
Mesaj Tarihi: 20 Haziran 2010 Saat 11:46
Daha önce forumda bahsedilmişti bu konudan. Bir arama yapmanızı öneririm.
Ayrıca; www.xcarlink.com.tr gibi bir web adresi var. Oradan inceleme şansı bulabilirsiniz. Teknik yorumları ise forumdaki ustalarımız izah ederler sanırım.

-------------
Doktorlar da modifiye sever... :)

Mesajı Yazan: 300yedi
Mesaj Tarihi: 20 Haziran 2010 Saat 20:46
daha ucuza bulamazsın ben cok aradım yok 2. el falan. xcarlink distirbitörrü bursada gittim baktım montajı yapılan araclara cok güzel fiyat olarakta montaj bizden 193 euro diyorlar güzel bir alet ama pahalı. ben yınede 2. el arıyorum

Mesajı Yazan: ayerkar
Mesaj Tarihi: 20 Haziran 2010 Saat 21:32
ben www.xcarlink.co.uk sitesinden yaklaşık 160 tl ye ipod bağlantısı olanı satınaldım. kurulumunu kendim yaptım, serviste konfigrasyonunu yaptırdım yaklaşık 1 aydır da kullanıyorum. istanbulda yanlış hatırlamıyorsam 100 eur a montaj dahil satışını yapıyorlardı.
ayrıca xcarlink benzeri bir marka daha var.
Connects2 USB Interface

ikisinide ebay üzerinden alabilirsin.

Mesaj Tarihi: 20 Haziran 2010 Saat 22:54
Orjinalini yazan: 300yedi 300yedi Yazdı:

daha ucuza bulamazsın ben cok aradım yok 2. el falan. xcarlink distirbitörrü bursada gittim baktım montajı yapılan araclara cok güzel fiyat olarakta montaj bizden 193 euro diyorlar güzel bir alet ama pahalı. ben yınede 2. el arıyorum

2, elini ben de arıyorum fakat halen bulamadım yeniside nerdeyse bir teyp parası

-------------
307 1,4 hdı

Mesaj Tarihi: 20 Haziran 2010 Saat 22:57
Orjinalini yazan: ayerkar ayerkar Yazdı:

ben www.xcarlink.co.uk sitesinden yaklaşık 160 tl ye ipod bağlantısı olanı satınaldım. kurulumunu kendim yaptım, serviste konfigrasyonunu yaptırdım yaklaşık 1 aydır da kullanıyorum. istanbulda yanlış hatırlamıyorsam 100 eur a montaj dahil satışını yapıyorlardı.
ayrıca xcarlink benzeri bir marka daha var.
Connects2 USB Interface

ikisinide ebay üzerinden alabilirsin.

usta peki ses kalitesi cd kelitesi varmi harbiden yada okuma esnasında hata falan veriyormu memnunmusun

-------------
307 1,4 hdı

Mesajı Yazan: ayerkar
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2010 Saat 12:19
Orjinalini yazan: iibrahimm iibrahimm Yazdı:

usta peki ses kalitesi cd kelitesi varmi harbiden yada okuma esnasında hata falan veriyormu memnunmusun

öncelikle bendeki ipod interface...1 ay gibi bir süre oldu bugüne kadar hiç hata vermedi + ses kalitesinden memnunum.
bu tarz bir parçayı araştırırken benim için önemli olan konular; kumandadan ipodu kontrol edebilmem, ipod un şarj edilmesi teybin orjinalliği ile oynanılmamasıydı. oyüzden yeni bir teyp parası verdim ama istediğim özelliklerin hepsini kullanabiliyorum.

bu arada 2. elini türkiyede 1-2 ay aradım bulamadım. ama belki ebay üzerinden bulunabilir.

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2010 Saat 20:48
elimde peugeot orginal usb okuyucu var  ayrica direksiyon komandaylada calisiyor ben fransada yasamakdayim pgo kullaniyorum 407 ben arabanin cd calarini degistirdim yerine gps genis ekran taktirdiydim o yuzden elimde usb okuyucu bulunmakda vede satmaktayim orginal fiyati 185 € ben isteyene 150€ birakirim ilgilenen arkadaslar msj ceke bilirler pego teyip lerinden orginal tum teyiplere uyumlu  saygilar

Mesajı Yazan: sinangndz
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2010 Saat 22:32
bence iyi bir mp3 çalar al tak.
uğraşma xcarlink ile.arabada bozuk bir teybin bulunması sinir verici

Mesajı Yazan: ozgurey
Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2011 Saat 13:53
Merhaba Arkadaşlar,

Ben de aracıma xcarlink isimli aleti taktırmayı düşünüyorum, ama servis dahil hiç bir yerden doyurucu bir bilgi alamadım. Cihazı internetten satın alsam (uygun soketli -8-li), taksam çalışır mı ? Kimisi direk çalışır diyor, kimisi yetkili serviste tanıtmaları lazım diyor, inanın çok kafam karıştı.

Aracım biraz eski bir model bu arada, 2001 model 206. Teybi şu linkte görebilirsiniz:

http://img847.imageshack.us/f/peugeot2062001.jpg/" rel="nofollow - http://img847.imageshack.us/f/peugeot2062001.jpg/

Söktürüp baktım, arkasında boş bi 8'li soket var, ama AUX girişi yok. SRC düğmesine basınca sadece teyp ile radyo arasında gidip geliyor, acaba xcarlink i takınca bu menü nasıl olacak ?

Amacım aracın orijinal aksamını bozmadan, direksiyon kumandası ile  bu işi yapabilmek, o yüzden 3. parti teypleri tercih etmiyorum.

Ya da bu işi Ankara'da yaptırabileceğim bir yer biliyormusunuz ?

Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2011 Saat 17:03
Evet Forumda Daha Önce Bu Konuyla İlgili Bir Konu Vardı...
Ojinal CD Çalarlarda CD Derdi Ortadan Kalkıyor...

Mesajı Yazan: MaximuS
Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2011 Saat 21:24
albayım demircanım :)
ben taktırdım, kullanıyorum. hiçbir sorunum yok. çok muazzam bi alet, herkese de tavsiye ederim. ilk etapta biraz pahalı gelebiliyo ama işlevi düşünüldüğünde kesinlikle değer. aynı ürünü nasıl daha ucuza mal ederim araştırması yapın, ebayla falan da uğraşmayın derim. 200 küsüre ( küsüratı inanın hatırlamıyorum) kadıköy fikirtepe de bi arkadaşımda beraber taktık. (gidince arkadaş olduk, 10 numara esnaftır bu arada). dilerseniz onunla bağlantı kurarım.
başka sorularınız olursa özelden dönün arkadaşlar...

Mesajı Yazan: dinoco
Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2011 Saat 21:44
bendede var ben cd calarımı tanıtamadım daha servisem torpidoda öyle duruyor

-------------
2002 xt bva otomatic 206
1.4 8v yalnızca benzinli :)

Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2011 Saat 21:57
Orjinalini yazan: sinangndz sinangndz Yazdı:

bence iyi bir mp3 çalar al tak.
uğraşma xcarlink ile.arabada bozuk bir teybin bulunması sinir verici
Yeni teyp takınca kumundu kolnu ve ekranı kullunumıyosun ayrıca göğüste çirkin duruyor. pejo nun orjinal hariç diğer teypleri için diyorum.

Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2011 Saat 22:07
hım kumanda kolunu kullanbiliyorsun kanka bir aparatı var 130 tl :) onunla kol kullanıyor..
hatta pioneer teypler için 30 tl gibi bişey

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2011 Saat 22:46
     arkadaşlar ben aldım taktım kullanıyorum cd ile falan ugraşmıyorum koydum torpidonun icine ortalıktada görünmüyor orjinal takıntısı olan arkadaşlar varsa benimgibi  alıp kullanabilirler biraz pahalı sankı ama deyiyor

-------------
307 1,4 hdı

Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2011 Saat 23:05
119 tl arkadaslar suan .. ama cd changer tanıtmak gerekiyormuş. sevise gidilcek yani

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2011 Saat 23:10
Orjinalini yazan: MaximuS MaximuS Yazdı:

albayım demircanım :)
ben taktırdım, kullanıyorum. hiçbir sorunum yok. çok muazzam bi alet, herkese de tavsiye ederim. ilk etapta biraz pahalı gelebiliyo ama işlevi düşünüldüğünde kesinlikle değer. aynı ürünü nasıl daha ucuza mal ederim araştırması yapın, ebayla falan da uğraşmayın derim. 200 küsüre ( küsüratı inanın hatırlamıyorum) kadıköy fikirtepe de bi arkadaşımda beraber taktık. (gidince arkadaş olduk, 10 numara esnaftır bu arada). dilerseniz onunla bağlantı kurarım.
başka sorularınız olursa özelden dönün arkadaşlar...

Kardeşim Ellerine Sağlık Bizleri Çok Güzel Aydınlattığın İçin;
İnanın CD İşkencesi Çekeceğinize Bence Hemen Alın Derim...
En Son Bi Şarkıyı CD ye Aktarıyorsunuz  Bide Bakmışsınız  Piyasada Çok Güzel Bir Müzik Çalıyor.
Bu Şarkı İçin Tek Şarkılık Bir CD doldurmanız Gerekecek :((( Arabanın İçi İsmi Belli Olmayan CD lerle Dolup Taşar...
Bide Olaya Şöyle Bakarsak Hemen Hemen Her Hafta 1 Adet CD Alıp Doldurduğumuz Var Sayarsak
İşin Espiri Kısmıda 52 Boş Kırtasiyeden Alınan Cd x 50 Kuruş 1 Sene İçinde Zaten 26 TL Vermiş Oluyorsunuz... :)))
200 Adet CD Parasını Sadece Bir kereye Mahsus Veriyorsunuz Bu Dertten Tamamen Kurtulmuş Oluyorsunuz...
Not:
xcarlink ten Alacağınız Zevk Paha Biçilemez... Thumbs Up

Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2011 Saat 23:10
 ben ikiyuz kusura aldım galıba  bayagı ucuzlamış demekkı  dc cehanger varsa soketı cıkartıp diyerini takabilirsiniz yoksa tanıtmak gereklı tabi

-------------
307 1,4 hdı

Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2011 Saat 23:39
Orjinalini yazan: dinoco dinoco Yazdı:

hım kumanda kolunu kullanbiliyorsun kanka bir aparatı var 130 tl :) onunla kol kullanıyor..
hatta pioneer teypler için 30 tl gibi bişey
peki ekran kullanılabilecek mi? bilgi ekranı hangi radyo felan.?

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2011 Saat 23:41
Mevcut sistem korunuyor. Dolayisiyla su anda kullandiginiz herseyi xcarlink'te de kullanabiliyorsunuz. Bir nevi Cd changer'in kandirilmis hali gibi dusunun.

Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2011 Saat 08:00
bende düşünüyorum , bursada tavsiye edebileceğiniz yer varmı , servis vs.

-------------
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa

Mesajı Yazan: inceyasar
Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2011 Saat 11:16
bende kaset adaptör aldım içindeki çarkları çıkardım e63 telefonumu bağlayıp keyifle dinliyorum 

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2011 Saat 11:20
Orjinalini yazan: inceyasar inceyasar Yazdı:

bende kaset adaptör aldım içindeki çarkları çıkardım e63 telefonumu bağlayıp keyifle dinliyorum 

Yaptiginiz guzel bir uygulama fakat muzigin kalitesi duser.

Mesajı Yazan: MaximuS
Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2011 Saat 19:14
cd changeri olan araçlarda tanıtma diye bi olay yok. teybin arkadaki changer sketini çıkarıp birebir aynısı olan xcarlink soketini takıyorsunuz. ayrıca aux girişi olmayan araçlar için de bir nevi kurtuluş...

Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2011 Saat 21:35
   bursada gazcılar caddesıne inönü caddesınden girişte sagdan  bir yada ikinci arada sogda oto teyip takan bir yer vardı sevriside orası ordan satın almiştim hem bizim orjınal teyiplerin sevriside orası 

-------------
307 1,4 hdı

Mesajı Yazan: ozgurey
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 14:03
Ankara'da Xcar link taktırabileceğim bir yer biliyormusunuz ?

Mesajı Yazan: emre.koc
Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2011 Saat 22:41
Ben Adanadayım acaba nerden bulabilirim bu cihazı ? :))

-------------
PEUGEOT - 307 SW 1.6 OV PACK

Mesajı Yazan: lkr_yldz
Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2011 Saat 23:27
arkadaşlar bende 2006 model 206 var. aracıma 10 gün kadar oldu bu xcarlink denen aletin daha kalitelisi olan vede markası cadenc e olan aynı işi gören aleti taktırdım. sonuç : mükemmel :)) usbyi takıyorum 594 adet şarkı dinleyebiliyorum sd card takıp ondanda dinleyebiliyorum ve aux çıkışı sayesinde ister telefon ister mp3 ister mp4 istersen laptopumu bağlayıp istediğim müziği istersem filmi izleyip 10 numara ses alıyorum (ufak çapta tesisatım varda :))) ) arkadaşlar fiyatıda xcarlink denen cihaz kadar pahalı değil 160 tl ye aldım seste en ufak bi kalite kaybı yok tek kelimeyle harika düşünen arkadaşlar için yardımcı olabilirim

Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2011 Saat 23:35
link falan varmı ? arkadaşım :)

-------------

Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2011 Saat 23:40
link yok bende nette çok aradım bulamadım bi tanıdığım var onda gördüm sıfır kutusunda satılıyo

Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2011 Saat 23:58
bende araştırıyorum adana da bulmak için :)

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 00:14
arkadaşım teybin hangi model burdan buluruz diye tahmin ediyorum

Mesajı Yazan: anil307
Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 00:26
sahibinden comda 1 kişi satıyor 100 euroya

-------------
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 00:35
RD3 5 li cd çalar arkadaşım

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 00:41
link verebilirmisin arkadaşım 

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 00:56
benim teypte aynısı dediğim gibi link yok ama googleye ''cadence digital music changer'' yaz bişeyler çıkıyor

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 01:09
yok diğer arkadaşa demiştim ben link diye .teşekkür ederim arkadaşım işime yarayacak lkr_yldz :)

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 01:23
umarım işine yarar benim fazlasıyla yarıyor :))

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 01:29
sence direksiyon kumandasına uyan cd çalar mı alayım yoksa bu önerdiğin mi ? :)

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 01:34
Orjinalini yazan: Haksen016 Haksen016 Yazdı:

bende düşünüyorum , bursada tavsiye edebileceğiniz yer varmı , servis vs.
şancelik peugeot ta var.. indirim devam ediyor halen ve 5dkda montajlayıp cd changere acık deilse acıyorlar sistemi.

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 01:35
bence bunu al hem görüntü kirliliği yaratmıyor hemde tamamen orjinal kalıyor aracın hiç başka teyplerle uğraşma derim ben yinede karar senin ama bence bu cihaz süper bi alet

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 01:38
benim tek korkum ses kalitesinin bozulması orjinal ses almak gibisi yok :)

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 01:39
onda şüphen olmasın xcarlinki bilmem ama cadence süper ve xcarlinkten daha ufak boyutlarda

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 01:43
fiyat olarakta ucuzmuş

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 01:54

cakmalklıga takılan radyo frekansı üzerinden baglanılan cihazlar gibi mono calmıyor.

gayettee güzel ses.. ben cok memnundum ama yaktım cihazı tabi benim cihaz dandikti xcarling değildi ucuzunu almayın dostlar.. sitemizden bir arkadasımızdna aldım saolsun.. bozuktu zaten.. idare edelimd erken yandı neyse. alcaksanoz xcarling almalısınız

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 10:36
benim kullandığım fiyat = performans olarak süper bi cihaz abidik gubidik teyp alıp görüntü bozmaya değmez

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 12:02
Arkadaşlar istanbulda bu alet nerede satılıyor nerede takılıyor bilen adres verebilirmi? Aracı aldığımdan beri teyp olayında aradığım çözüm bu.

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 13:13
arkadaşım gopta bu aleti satan bi esnaf var ordan temin edebilirsin bahçelievlerde oturuyosun zaten benim bu bahsettiğim aletin türkiye distirübütörü şirinevlerde ordan bi sorsana

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 14:15
Orjinalini yazan: lkr_yldz lkr_yldz Yazdı:

arkadaşlar bende 2006 model 206 var. aracıma 10 gün kadar oldu bu xcarlink denen aletin daha kalitelisi olan vede markası cadenc e olan aynı işi gören aleti taktırdım. sonuç : mükemmel :)) usbyi takıyorum 594 adet şarkı dinleyebiliyorum sd card takıp ondanda dinleyebiliyorum ve aux çıkışı sayesinde ister telefon ister mp3 ister mp4 istersen laptopumu bağlayıp istediğim müziği istersem filmi izleyip 10 numara ses alıyorum (ufak çapta tesisatım varda :))) ) arkadaşlar fiyatıda xcarlink denen cihaz kadar pahalı değil 160 tl ye aldım seste en ufak bi kalite kaybı yok tek kelimeyle harika düşünen arkadaşlar için yardımcı olabilirim
mrb bu cihazı temin edebilirmisiniz?

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 14:24
mrb arkadaşlar bu bahsettiğimiz cihazlardan en kalitelisi hangisi acaba ben kalite olsun istiyorum 

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 18:46
tabiki ederiz siz teybin modelini söyleyin bende arkadasıma sorayım stoklarında varsa hallederiz yoksada getirtiriz

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 18:50
xcarlinkin kalitesini bilmem ama benim cihazın kalitesi fevkaladenin fevki :)) araç şuan bünyesinde cd changer var zannediyo :)) direksiyondan da kontrol mümkün dosyalar arasında geçiş yapabiliyuorum istediğim şarkıyı kumandadan ileri geri alabiliyorum yani tam uyumlu orjinaldan farksız çalışan bi alet isterseniz resimlerinide ekleyebilirim

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 18:51
rd 3 yani orj 206 307 cd caları. cd changere de actırdım

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 18:55
resimlerini eklersen seviniriz :)

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 18:55
tamam burdan bakarız ona changerde açık 10 numara tak çalıştır yani 1 2 gün içinde sana tam yanıt veririm o kadar vaktin var dimi :)

Mesajı Yazan: anil307
Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 19:02
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-cd-changer-usb-adaptoru-digital-cd-changer-xcarlink-kadikoy-bayii-timur2/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-cd-changer-usb-adaptoru-digital-cd-changer-xcarlink-kadikoy-bayii-timur2/detay/ ?

-------------
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 19:05
Orjinalini yazan: anil307 anil307 Yazdı:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-cd-changer-usb-adaptoru-digital-cd-changer-xcarlink-kadikoy-bayii-timur2/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-cd-changer-usb-adaptoru-digital-cd-changer-xcarlink-kadikoy-bayii-timur2/detay/ ?
bu ilanı gördum 200 tl ama getle satmıyor!
ayrıca 119 tlye audio systemin de urunu var. arkadastan tm cevap gelsin öyle degerlendirelim

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 19:06
fiyatı gerçekten yüksek :(

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 19:12
resimler birazdan geliyor bide ben resimleri çekmeye gitmişken sizde siteye nasıl fotoğraf eklerim onu bi tarif edebilirmisiniz. herşey sizler için :)

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 19:46
bağlantı ekle bölümünden resmin linkini göster arkadaşım :)

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 19:49
ilk önce nete koymam gerekiyor değil mi

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 20:16
evet arkadaşım 

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 20:20
youtubeye videoyu koyuyoryum şimdi yüklensin linki hemen geliyor

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 20:26
tamam çok sağol arkadaşım.senin sayende bizde belki alırız :)

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 20:33
umarım diğer pug cularada faydam dokunur

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 20:34
umarımmm 

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 20:39
% 91 :)

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 20:40
:)

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 20:46
bekliyoruzzz

-------------
2002 xt bva otomatic 206

http://www.youtube.com/watch?v=g2uR6dJaSIc" rel="nofollow - http://www.youtube.com/watch?v=g2uR6dJaSIc
evvet sıcak sıcak yeni çıktı :))

veeeeeeeeeeeeeeee.... :)) 

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 20:47
evet işte bu inanıyordum buna :)

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 20:50
mükemmelsin ya mükemmel çalıyor valla benim surround kulaklıkla izledim ses harika ne var set falan mı ? :)

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 20:51
nasıl ama anlattığım kadar var değil mi

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 20:52
set var ama kapalıydı izlediğiniz dinlediğiniz sadece aracın orjinal arka 2 kapı hoparlörü

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 20:53
şimdi o ekran olmuşmu hiç :) hemen bi 3 satır ekran almalısın ozaman daha cok keyif alacaksın..
ayrıca ben hala cd 1 2 3 4 5 6 bu bölümleri nasıl gecis yapılıyor anlamıyorum yani her cd tusunda ayrı bir şarkı grubu var sanırım.. ama bu gecisi nasıl yapıyoruz.. parca değişimini anladım. ama bu digerini anlayamadım

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 20:54
evet valla anlattığın kadar var :)

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 20:55
cihaza pc den cd1 cd2 ... gibi bölümler oluşturuyrsun galiba her klasör 99 adet şarkı alabiliyor

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 20:57

sorduğunuz sorunun içinde cevabınıda vermişsiniz :) her tuşta ayrı 99 şarkılık bi albüm var. direksiyon kumandasındada yuvarlak olan tuşla albümler arasında geçiş yapılabiliyor  ve ana ünite üzerindende tuşlara basarak geçiş yapabiliyorsunuz

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 20:58
aynen öyle her klasörde 99 şarkı 6 klasörde toplam 594 şarkı yapıyor

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 21:04
mükemmel birşey gerçekten artık sizin sayenizde almayı düşünüyorum bunu

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 21:05
bide bir şey duymuştum bazı yerlerde track yapıp atıyoruz öyle okuyor söylentileri vardı acaba gerçeklik değeri ne bu sözün ?

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 21:06

usb deki bütün müziklerim mp3 öyle bişey olsa uğraşmazdım sanırım

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 21:08
he bide konu açılmışken 3 satır ekranı olan varsa :))

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 21:13
buraya başka forumdan link verebilirmiyiz?

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 21:18
bilmiyorum ki ama ne var konuda merak ettim

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 21:21
oketo şimdi anladıgım kadarıyla usb flas ın içine yada hafıza kartına albumleri atarken
6 adet klasör ve herbirine 99 şarkı atıcaz..
klasörler arasında geçisi direksiyondaki radyo teyp kumandasındaki tekerlekten
yada 1 2 3 4 5 6 tuşlarına basarak geciş yapıcaz >> yada << tuşlarıylada parcalara gecis yapıcaz??
ürünü temin edebilirmisin? ve fiyatta indirim olmuşmu ögrenirsen cok sevnirim

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 21:24
Orjinalini yazan: lkr_yldz lkr_yldz Yazdı:

he bide konu açılmışken 3 satır ekranı olan varsa :))
murat ve özgür arkadaslarımızın 3 satır ekran linkleri var siteyi biraz gezersen bulabilirsin. ikisinide tavsiye ederim.. referansları benim..
 mutlaka almalısın.. tabi bence :)

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 21:25
3 satır ekran arkadaş bana link atmıştı onu atayım sana 
http://forum.donanimhaber.com/m_45425016/tm.htm" rel="nofollow - http://forum.donanimhaber.com/m_45425016/tm.htm

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 21:30
evt bu bizim Özgür ün ilanıdır sitemizde sevilen bir arkadasımızdır yardımcı olacaktır.

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 21:32
özgür beyle görüştük zaten ama elinde bi süreliğine yokmuş muratlada görüşürüm onu bilmiyordum dinoco fiyatını sorarım yine ama daha 10 gün oldu ben takalı fiyatta değişkenlik varmıdır bilmiyorum rd3 tü değilmi senin ki

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 21:33
verdiğiniz linkin sahibi zaten sitemizdeki özgür bey kendisiyle görüştüm ama ilginiz için teşekkürler :)

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 21:36
rica ederiz ne demekkk :)

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 21:36
murat arkadasın üye adı nedir acaba farklı mı ?

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 21:46
üründen ben de alacam öğrenciyim fiyatı toparlamam lazım nede olsa  :)

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 22:00

:) sizin için uygun olduğunda özelden mesaj atarsanız yardımcı olurum

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 22:10
tamam teşekkür ederimm ben yozgatta öğrenciyim suan sınavlar var 12 gün sonra adanaya gidecem o zmn hallederiz ama almayı kesin düşünüyorumm :)

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 22:15
dediğim gibi ne zaman müsait olursanız özelden mesaj atarsınız

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2011 Saat 22:19
fiyat 120 tl civarındaydı dimi ?

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com