![]() |
|
İstanbul Çay Partisi Organizasyonu Resimleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
mgulcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Aynen ilaç gibi geldi o bana akşam :)
|
|||
2005 206 HDI X-Design
|
|||
![]() |
|||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
güzel bir akşamdı tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
beni Zeytinburnu nda bırakmayıp ta eve kadar getiren serkan ve recep kardeşimede ayrıca teşekkür ederim... semaver bizi baya bir zorladı ama çayımızı içtik sonunda....
|
|||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|||
![]() |
|||
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
||
Farların içini boyamayı mı diyosun abi? Anlatmadın ki bize nasıl yaptın nasıl ettin şimdi tavsiye ediyosun bide :)) |
|||
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Ayıp ettin kardeşim seni orda bırakacak değiliz ya, tekrar ayağına sağlık.
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Buluşmanıza acayip özendim çok iyi olmuş, yalnız fotoğrafın altına soldan sağa isimleri yazsanız da biz de oradaymış, tanışmış gibi baksak
![]() |
|||
![]() |
|||
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
||
Sen yayları tak bence sonra karartmayı yaparsın bu gün arkadaşınkini hallettik şimdi kurumada resimleri birzdan atarım forma ;)
|
|||
![]() |
|||
by_cüneyt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
||
beyler basık 306 nasılda döndü virajı ![]() |
|||
![]() |
|||
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
||
ben yetişemedim göremedim yaa
|
|||
![]() |
|||
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
||
Cüneyt abiyi yakalayabilene aşk olsun zaten :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
||
Acil 5 Cm yay arıyorum abi şuan zaten yan yana koyunca arabaları o duruş yetti bana zaten senin farlar benim panjurdaki gündüz ledlerinin seviyesinde duruyordu ya :( |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
||
Bak bi paylasim yaptım zor deil ama tabi 307 ninkileri bilmiyorum zorlarmi
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |