|
TEYP DİREKSİYON KUMANDASI ÇALIŞTIRMA |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
frtkck
1. Vites 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cherno359@hotmail.com izmirde bulunan arkadaşa şimdi ulaştım maıl adresi burada .
|
||
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
||
cherno
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler dilerim.Ferit arkadaşımın sayesinde forumunuza tekrar üye oldum.Arkadaşım forumda bir çok arkadaşımın kumanda kolu ile ilgili sorunu olduğunu belirtti.Eğer sizlere yardımım olacaksa elimden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın.Yardım isteyen arkadaşlar buradan veya özelden bana ulaşabilirler.Teşekkür ederim.
|
||
ozaannn
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaslar yokmu bu izmirdeki arkadasla irtibata gececegimiz bi numara yada ne bileyim dukkani yokmu gidip taktircam iki gundur bekliorum bilen birisi yardimci olursa cok sevinicem
|
||
ozaann
|
||
cherno
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İyi günler,cep numaram 554 302 25 74 tür.Selamlar.
|
||
Meric42
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende ulasacam en kısa zamanda önce teyp almalym tabi :D
|
||
cherno
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Her zaman için yardım etmeye hazırım.uygun olduğunuzda belirtirsiniz.Selamlar.
|
||
Meric42
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
iLginiz için teşekkür ederim en kısa zamanda irtibata geçicem |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar bugün izmirden kumanda kolum geldi.hemen taktım vallahi süper oldu.izmirdeki colega35 abimizin ellerine sağlık allah razı olsun beni büyük bir sıkıntıdan kurtardı.hemde bu fiyata 35 tl ye on numara işçilik.kargoya verdim ertesi gün halledip hemen geri yolladı.ptt kargo 5 tl ye kolu kutuya koyup gönderiyor...307 cd changer in nazından kaprisinden sıkılan herkese tavsiye ederim.pioneer 2300ub aldım rengide araç içi renklerine uygun..hiç anlamayan biri rahatlıkla söküp takabilir.yaptırmak isteyen tüm arkadaşlara işte büyük usta colega35 irtibat numarası
0 554 302 25 74
|
||
denizkartali06
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Arayan arkadasa yardim
|
||
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
||
yolsever
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Öncelikle merhaba arkadaşlar forum sitesi bana çok yardımcı
oluyor.Önce yol bilgisayarımı aktif ettim ve yakıt sarfiyatımı artık
görebiliyorum.Sonrasında da kolega 35 rumuzlu arkadaşımızın yardımıyla orjinal
radyo/cd kumandasına aracıma monteli olan double din arasındaki bağlantıyı
nasıl yaptığımızı açıklamaya çalışacağım. Düzenleyen yolsever - 05 Aralık 2013 Saat 21:11 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |