|
106 xr far karartma |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler
|
|
mehmetaydinpug
2. Vites 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
eline sağlık çok güzel olmuş ama aklımda bir fikir var aslında onuda deneye bilirsin çok estetik bi görünüm olur diye tahmin ediyorum
angel farın camını normal orjinal fara takılsa nasıl durur sizce birde içini siyaha boyadımmı ??? |
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
bu dediğin bu farlarda mümkün değil
bu farlarda ışıgı toplama özelligi camında değiştigin takdirde düzgün bir aydınlatma sağlayamazsın |
|
aLTuu
1. Vites 26 - Ocak - 1990 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
silinmiş?
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Silmişler.Neden silinmiş acaba......
|
|
|
|
estair
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar merhaba ben bilal 106 xr aldım 1999 model ama malesef sorunlu sorum sase nosuna göre debriyaj telı getırdım ama tel buyuk kendını kurmuyor kodu 2150Q6 bende 2150Q3 aldım nedense usta yapamadı sanzumanı sokup catalı geri alıp kaynatacakmıs benımde fazla bılgım olmadından sız bılenlere danısmak ıstıyorum neden sase nosuna göre gelen tel buyuk
|
|
106 xr 1994
|
|
mehmetaydinpug
2. Vites 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
|
bence ustanı değiştir sağını solunu kurcalatma kaynak işi sağlıklı değil iki gün sonra farklı bir sorunla karşılaşa bilirsin.
|
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |