![]() |
|
Peugeotturkey Güncelleniyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bencede bu çok önemli..cevapsız kalan soruların sebebidir bu olay..sık kullanılanlara kaydetmek zorunda kalıyorum sürekli.. |
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
yeni üye olanlara istenilen bilgileri mecbur bırakıp doldurduktan sonra siteye otomatik olarak yönlendirilmelerini isterim..
nekadar iyi niyetli oldugunu bizim bildigimiz uzman kıdemli deneyimli vb arkadaslarımız yeni üyeleri öle yada böyle uyardıklarında, yeni üyeler bizleri ve şahısları tanımadıkları için yanlış anlayabiliyor kırılabiliyorlar..
bu sorun ortadan kalkarsa daha hoş olur bence..
|
||
![]() |
||
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Forumun takip edilebilirliği düşük bence açtığımız ve cevap yazdığımız konuları takip edebileceğimiz bi kısa yol çok güzel olur.
|
||
206 xt 1.6 110hp
|
||
![]() |
||
Ahmett ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
|
buna kesinlikle +1 !! |
||
2011 206+ Envy
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bu arada yeni üye olan birisi direk konu açık istek veya herhangi birşeyi öğrenmeye kalkışmasın. siteye üyelikten sonra bir yönlendirme ile üye tanıtım sayfası açılsın ve ilk başta kendini oraya tanıtsın. çünkü çoğu konuda görüyorum üyelikten hemen sonra tanıtımdan önce konu açılıyor ve herkes önce kendinizi tanıtınız v.s. gibi cvplarda bulunuyor. ve şuda var üye olan bir arkadaş hemen cvp aldıktan sonrada siteyi tekrar ziyaret etmiyor çıkıp gidiyor. aktif olmayan üyelerde silinebilir. örneğin 6 ay boyunca sisteme giriş yapmayan üyelerin üyelikleri silinebilir.
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Belli Bir Süre Aktif Olmayanlar Siliniyor Zaten Bu Sistem Hayatta ![]() |
||
![]() |
||
|
ohalde sorun yok ama üye tanıtımı otomatik yönlendirme veya bi uyarı tarzında olabilir. bunu yapmayan üye forumda paylaşımda bulunamasın
Düzenleyen pugti - 02 Haziran 2011 Saat 11:20 |
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
Küçük bi yerde köşede felan hangi petrol ofisinde benzin lpg ve dizel ne kadar fiyat köşesi olabilir ne de olsa bazen takip etmesi zor oluyor :D
|
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
aklınıza gelen bütün fikirleri yazarsanız elimden geldiği kadar yapmaya çalışıcam.
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
tanıtıma yönlendirme işi zor olabilir yeni üye senlemi çok acil yardım lazım seninlemi uğraşacağım diyip üyelikden vaz geçebilir.
eğer üye olurken doldurulan bilgiler zorunlu olursa daha sağlıklı olur. misal araç modelini yada yaşadığı şehri belirtmediği için üyelik işlemi tamamlanmasa da güzel olur.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
misafir üyeler paylaşılan linkleri görmesi engellenebilir(belki öyledir) kayıt esnasında tanıtım zorunlu olucak şekilde yapılmalı. önemli olan üye sayısı değil aktif olup paylaşımda bulunan üyeler olması daha güzel. bu arada sitedeki resim değiştirilse daha iyi olur. sadece 207rc olmamalı ki hepside koyulmaz. aslan sticker kalıcak bide yazı fontuda değişse farklı olabilir. aynı zamanda forum teması oluşturulabilir. isteyen belirlenen renkleri secerek forumu daha farklı renklerde kullanabilir.
ayrıca mesajlarım kısmı oluşturulsa güzel olur. sadece kendi açtığımız veya yanıt yazdığımız msjları özetle ordan takip edebiliriz. forumda bazen konu açtığım yeri unutuyorum. mesajlarım kutucuğuyla bu durum hemen çözülebilir diye düşünüyorum.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
Forum ana sayfası başlıkları sarı lacivert olmuş ben galatasaraylıyım bize ters (:
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
yok renk denerken iki harfi yanlıs yazdımı öyle cıkıyor ayarladım. Peugeot renkleri mavi agırlıklı olduğu için daha acık göz yormayan mavi seçeneklerini kullanıyorum. ![]() |
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
evet konular arasındakı cızgı bıraz daha kalın olabılır
|
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
![]() |
||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
üye olarak yardımsever ve paylaşımcı olmamıza olanak sagladıgı için,benim kullanım amacımı tamyerine getirdiği için extra hiçbirşey düşünmüyorum. herhaliyle amacına uygun başarılı bir site; hem yönetim hem dizayn olarak ;) sadece bi sıkıntım var ankara uyuyor bu aralar :) yönetim olarak bi ankarayı dürtüyor musunuz bilemicem :)
![]() |
||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
||
![]() |
||
|
aynen. sarı göz yoruyordu böyle daha hafif bir renk olmuş rahatsız etmiyor teşekkürler.
|
||
||
![]() |
||
|
Bende Forumun çizgisinden memnunum. Fazla kurcalamak iyi olmaz ama çok çok iyi düşünülmüş ince dokunuşlar yapılabilir. Bende senin gibi Ankara nın uyumasından rahatsızım Ercan. Olmadı bölge temsilcilerini koyun kenara kendimiz yapalım diyeceğim. ![]() |
||
![]() |
||
|
Herşey Yerli Yerinde Maşallah
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |