Peugeotturkey Güncelleniyor.
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
Forum Tanımlaması: Peugeot Türkiye forumları ve web sitesiyle alakalı tüm duyuru, öneri, istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15252
Tarih: 04 Ağustos 2025 Saat 00:41 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Peugeotturkey Güncelleniyor.
Mesajı Yazan: GökhaN
Konu: Peugeotturkey Güncelleniyor.
Mesaj Tarihi: 31 Mayıs 2011 Saat 22:45
Değerli Peugeot Türkiye ailesi fertleri,
P.T. forumları ve sitesinin güncellenme vakti gelmiştir.
Sizlerden aklında olan fikirlerinizi, site ve forumda gördüğünüz eksiklikleri belirtmenizi rica ediyorum. İstekleri imkan dahilinde yapmaya calışacağım.
Şimdiden ilginiz için teşekkürler.
P.T. ailesi büyümeye devam ediyor.
------------- 106->206->208->207->301->308->3008->C4X
Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 31 Mayıs 2011 Saat 22:59
herkesin kedi profilinde actıgı konular kutucugu olsun ve hangi konu actıgımızı ve nereye actıgımızı görürüz ve unutmayız. hem belki arayacagımız bi parca için konu açmışsak ve snradan o parcayı bulmuşssak.ordaki actıgımız konular bölümünden konuyu sileriz.forumuda kirletmeyiz hem :) saygılar
|
Mesaj Tarihi: 31 Mayıs 2011 Saat 23:02
eksik gedik olabilir yada olmayabilir....ben direk düşüncelerimi sunmak isterim...
öncelikle böyle bir site kurup düzgün seviyeli dürüst bir ortam oluşturmak inanılmaz derecede zordur.... dikkat ettiğim müddedce gayet samimi sıcak üyelerin olduğunu ve buna karşılıkki üyelerin ve site yetkililerinin menfaatsiz ve karşılıksız,,, üyelere tavsiyeler sunması yardımcı olması mükemmel bir şey..diğer sitelerde insanların sorunu çözüldüğü an bir daha o siteye girmiyorlar ama burda öyle değil. bunu başarmak ciddi derecede önemli... sanal ortamda bu denli bir sayfa açıp bu kadar samimi üyeler toplayıp gönülden bu işi sürdüren site yönetimine ve özellikle cecoli bölge temsilcisine şahsım adına teşekkürlerimi sunar ,, başarılarının devamını dilerim..saygılarımla..
|
Mesajı Yazan: sedatdatse
Mesaj Tarihi: 31 Mayıs 2011 Saat 23:07
radyo olursa güzel olur müdür
eline salık
------------- 206 xr 1.4 benzinli 2001 kendime nasıl bakarsam onada öyle
|
Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 31 Mayıs 2011 Saat 23:37
by_ersin Yazdı:
eksik gedik olabilir yada olmayabilir....ben direk düşüncelerimi sunmak isterim...
öncelikle böyle bir site kurup düzgün seviyeli dürüst bir ortam oluşturmak inanılmaz derecede zordur.... dikkat ettiğim müddedce gayet samimi sıcak üyelerin olduğunu ve buna karşılıkki üyelerin ve site yetkililerinin menfaatsiz ve karşılıksız,,, üyelere tavsiyeler sunması yardımcı olması mükemmel bir şey..diğer sitelerde insanların sorunu çözüldüğü an bir daha o siteye girmiyorlar ama burda öyle değil. bunu başarmak ciddi derecede önemli... sanal ortamda bu denli bir sayfa açıp bu kadar samimi üyeler toplayıp gönülden bu işi sürdüren site yönetimine ve özellikle cecoli bölge temsilcisine şahsım adına teşekkürlerimi sunar ,, başarılarının devamını dilerim..saygılarımla..
|

------------- İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı B Rh(+) 0533 484 26 08
|
Mesaj Tarihi: 31 Mayıs 2011 Saat 23:39
üye profillerinde üyelerin bellibir kotada kendilerine ait resim galerisi olabilrir merak edenler arçları inceleyebilirler, üyelerde zaman zaman resimlerini günceller yenilikleri paylaşabilirler.saygılarımla
------------- İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı B Rh(+) 0533 484 26 08
|
Mesajı Yazan: F-Eren
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 00:07
forewer_fb Yazdı:
üye profillerinde üyelerin bellibir kotada kendilerine ait resim galerisi olabilrir merak edenler arçları inceleyebilirler, üyelerde zaman zaman resimlerini günceller yenilikleri paylaşabilirler.saygılarımla
|
+1
------------- Fatih Eren (1983) Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh -
|
Mesajı Yazan: efsanemurat
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 00:49
SLM ASLINDA PEUGEOT ORJİNAL YEDEK PARÇALARININ FİYATLARIDA BULUNSA İYİ OLUR EN AZINDAN SERVİSE GİTMEDEN FİYAT HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLMUŞ OLURUZ.TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
------------- 2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 01:10
doğum günlerinde üyelere mail atmalısınız. site üyelerine tema uygulaması yapabilirsiniz. kişisel renk yada belirli temalar kullanılarbilir. yıllardır ana sayfa açıldığında boxer van resimleri yerine son çıkan model peugeot galeri modelleri koyabilrisiniz(anasayfayı açtıtğımda eski model minibüs resimleri artık demode oldu). peugeot severlerin buluşma noktası olrak yer alan kısımada flas animasyon koyabilirniz yada ayın aracı kısmı yapsanız dahada fazla ilgi çeker. üye resimlerinden oylama ile ayın aracı kısmı yapabilrsiniz. üye araçları kısmında 106-206-306-307-407 vs. gibi gruplara ayırıp kullanıcı kitlesine göre cevap yazmalarını sağlayabilirsiinz. aklıma gelen şimdilik bunlar :))
------------- 206 RG 2000 206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 02:55
by_ersin Yazdı:
|
+1
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 05:06
by_ersin Yazdı:
|
+1000000000000 
|
Mesajı Yazan: sahin-peugeot
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 07:50
efsanemurat Yazdı:
SLM ASLINDA PEUGEOT ORJİNAL YEDEK PARÇALARININ FİYATLARIDA BULUNSA İYİ OLUR EN AZINDAN SERVİSE GİTMEDEN FİYAT HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLMUŞ OLURUZ.TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN |
Orjinal fiyat listesi olsada referans bilmeden fiystlara bakamazsınız:)
------------- Peugeot & Citroen Yedek Parça Peugeot Yedek Parça Bayii
Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080
|
Mesajı Yazan: murat206
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 08:17
facemelowe Yazdı:
herkesin kedi profilinde actıgı konular kutucugu olsun ve hangi konu actıgımızı ve nereye actıgımızı görürüz ve unutmayız. hem belki arayacagımız bi parca için konu açmışsak ve snradan o parcayı bulmuşssak.ordaki actıgımız konular bölümünden konuyu sileriz.forumuda kirletmeyiz hem :)saygılar
|
Benimde ilk aklıma gelen bu, acilen dikkate alınmasını şiddetle tavsiye ederim..
------------- 2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel (şeytan kırmızısı), KME lpg kit
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 09:00
murat206 Yazdı:
facemelowe Yazdı:
herkesin kedi profilinde actıgı konular kutucugu olsun ve hangi konu actıgımızı ve nereye actıgımızı görürüz ve unutmayız. hem belki arayacagımız bi parca için konu açmışsak ve snradan o parcayı bulmuşssak.ordaki actıgımız konular bölümünden konuyu sileriz.forumuda kirletmeyiz hem :)
saygılar |
Benimde ilk aklıma gelen bu, acilen dikkate alınmasını şiddetle tavsiye ederim..
|
evet açtığımız konuyu takip edemiyoruz,
ayrıca sırf bişey sormak için üye olanların önüne geçilmeli.
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 09:06
doğru söyleyen ersini dokuz köyden kovdular ama bu köyden kovmadılar.. + koyan arkadaşlara teşekkür ederim.... değerini bilmek lazım bu sitenin..
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 09:43
teşekkür tebrik kutucuğu açabilirsiniz. üyenin yazdığı yazıya veya paylaştığı birşeye teşekkür edilip rap puan verilebilir. ayrıca chat bölümü oluşturulabilir. açılan bir konu birden çok sayfa olmuşsa o konuya girerken başlangıç yazısından ziyada son sayfayı açması daha güzel olur.
saygılar
|
Mesajı Yazan: monur
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 09:43
by_ersin Yazdı:
|
Sevgili Ersin, ağzına sağlık çok güzel özetlemişsin.Eskiden şirkete gelir gelmez internetten gazetelere bakmadan güne başlamazdım. şimdi önce foruma bakıyorum gazetelere vakit kalmıyor  Forumu bu seviyelere taşımakta emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.
------------- 2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 09:58
monur Yazdı:
by_ersin Yazdı:
|
Sevgili Ersin, ağzına sağlık çok güzel özetlemişsin.Eskiden şirkete gelir gelmez internetten gazetelere bakmadan güne başlamazdım. şimdi önce foruma bakıyorum gazetelere vakit kalmıyor  Forumu bu seviyelere taşımakta emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. |

|
Mesajı Yazan: murat deniz
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 10:28
facemelowe Yazdı:
herkesin kedi profilinde actıgı konular kutucugu olsun ve hangi konu actıgımızı ve nereye actıgımızı görürüz ve unutmayız. hem belki arayacagımız bi parca için konu açmışsak ve snradan o parcayı bulmuşssak.ordaki actıgımız konular bölümünden konuyu sileriz.forumuda kirletmeyiz hem :)
saygılar |
+1
radyo da güzel fikir bu arada.
------------- 2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH + kara böcükk :)
|
Mesajı Yazan: Saleeh
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 00:59
Sitenin en altındaki FORUMDA SON 25 KONU kısmına bir Refresh butonu konulabilir. Tüm sayfa postback olmadan sadece o kısım yenilenir ve son cevap yazılan konulara daha kolay erişebiliriz.
|
Mesajı Yazan: eren8er
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 01:06
facemelowe Yazdı:
herkesin kedi profilinde actıgı konular kutucugu olsun ve hangi konu actıgımızı ve nereye actıgımızı görürüz ve unutmayız. hem belki arayacagımız bi parca için konu açmışsak ve snradan o parcayı bulmuşssak.ordaki actıgımız konular bölümünden konuyu sileriz.forumuda kirletmeyiz hem :)saygılar
|
bencede bu çok önemli..cevapsız kalan soruların sebebidir bu olay..sık kullanılanlara kaydetmek zorunda kalıyorum sürekli..
------------- Honda Civic hb 1996 1.4
|
Mesajı Yazan: dinoco
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 01:34
yeni üye olanlara istenilen bilgileri mecbur bırakıp doldurduktan sonra siteye otomatik olarak yönlendirilmelerini isterim..
nekadar iyi niyetli oldugunu bizim bildigimiz uzman kıdemli deneyimli vb arkadaslarımız yeni üyeleri öle yada böyle uyardıklarında, yeni üyeler bizleri ve şahısları tanımadıkları için yanlış anlayabiliyor kırılabiliyorlar..
bu sorun ortadan kalkarsa daha hoş olur bence..
------------- 2002 xt bva otomatic 206 1.4 8v yalnızca benzinli :)
|
Mesajı Yazan: orhanetap
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 03:49
Forumun takip edilebilirliği düşük bence açtığımız ve cevap yazdığımız konuları takip edebileceğimiz bi kısa yol çok güzel olur.
------------- 206 xt 1.6 110hp
|
Mesajı Yazan: Ahmett
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 08:04
pugti Yazdı:
teşekkür tebrik kutucuğu açabilirsiniz. üyenin yazdığı yazıya veya paylaştığı birşeye teşekkür edilip rap puan verilebilir. ayrıca chat bölümü oluşturulabilir. açılan bir konu birden çok sayfa olmuşsa o konuya girerken başlangıç yazısından ziyada son sayfayı açması daha güzel olur.
saygılar |
buna kesinlikle +1 !!
------------- 2011 206+ Envy
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 11:15
bu arada yeni üye olan birisi direk konu açık istek veya herhangi birşeyi öğrenmeye kalkışmasın. siteye üyelikten sonra bir yönlendirme ile üye tanıtım sayfası açılsın ve ilk başta kendini oraya tanıtsın. çünkü çoğu konuda görüyorum üyelikten hemen sonra tanıtımdan önce konu açılıyor ve herkes önce kendinizi tanıtınız v.s. gibi cvplarda bulunuyor. ve şuda var üye olan bir arkadaş hemen cvp aldıktan sonrada siteyi tekrar ziyaret etmiyor çıkıp gidiyor. aktif olmayan üyelerde silinebilir. örneğin 6 ay boyunca sisteme giriş yapmayan üyelerin üyelikleri silinebilir.
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 11:18
pugti Yazdı:
bu arada yeni üye olan birisi direk konu açık istek veya herhangi birşeyi öğrenmeye kalkışmasın. siteye üyelikten sonra bir yönlendirme ile üye tanıtım sayfası açılsın ve ilk başta kendini oraya tanıtsın. çünkü çoğu konuda görüyorum üyelikten hemen sonra tanıtımdan önce konu açılıyor ve herkes önce kendinizi tanıtınız v.s. gibi cvplarda bulunuyor. ve şuda var üye olan bir arkadaş hemen cvp aldıktan sonrada siteyi tekrar ziyaret etmiyor çıkıp gidiyor. aktif olmayan üyelerde silinebilir. örneğin 6 ay boyunca sisteme giriş yapmayan üyelerin üyelikleri silinebilir. |
 çok zalimsin  ama haklısında ...
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 11:18
pugti Yazdı:
bu arada yeni üye olan birisi direk konu açık istek veya herhangi birşeyi öğrenmeye kalkışmasın. siteye üyelikten sonra bir yönlendirme ile üye tanıtım sayfası açılsın ve ilk başta kendini oraya tanıtsın. çünkü çoğu konuda görüyorum üyelikten hemen sonra tanıtımdan önce konu açılıyor ve herkes önce kendinizi tanıtınız v.s. gibi cvplarda bulunuyor. ve şuda var üye olan bir arkadaş hemen cvp aldıktan sonrada siteyi tekrar ziyaret etmiyor çıkıp gidiyor. aktif olmayan üyelerde silinebilir. örneğin 6 ay boyunca sisteme giriş yapmayan üyelerin üyelikleri silinebilir. |
Belli Bir Süre Aktif Olmayanlar Siliniyor Zaten Bu Sistem Hayatta
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 11:19
ohalde sorun yok ama üye tanıtımı otomatik yönlendirme veya bi uyarı tarzında olabilir. bunu yapmayan üye forumda paylaşımda bulunamasın
|
Mesajı Yazan: Burak07
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 12:00
Küçük bi yerde köşede felan hangi petrol ofisinde benzin lpg ve dizel ne kadar fiyat köşesi olabilir ne de olsa bazen takip etmesi zor oluyor :D
------------- 1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı) 1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07"
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 13:04
aklınıza gelen bütün fikirleri yazarsanız elimden geldiği kadar yapmaya çalışıcam.
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 13:10
xr07 Yazdı:
Küçük bi yerde köşede felan hangi petrol ofisinde benzin lpg ve dizel ne kadar fiyat köşesi olabilir ne de olsa bazen takip etmesi zor oluyor :D
|
aynen bununla birlikte bide yakıt tüketimi hesap tablosuda ayarlanabilir.
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 13:14
pugti Yazdı:
tanıtıma yönlendirme işi zor olabilir yeni üye senlemi çok acil yardım lazım seninlemi uğraşacağım diyip üyelikden vaz geçebilir.
eğer üye olurken doldurulan bilgiler zorunlu olursa daha sağlıklı olur. misal araç modelini yada yaşadığı şehri belirtmediği için üyelik işlemi tamamlanmasa da güzel olur.
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 13:23
misafir üyeler paylaşılan linkleri görmesi engellenebilir(belki öyledir) kayıt esnasında tanıtım zorunlu olucak şekilde yapılmalı. önemli olan üye sayısı değil aktif olup paylaşımda bulunan üyeler olması daha güzel. bu arada sitedeki resim değiştirilse daha iyi olur. sadece 207rc olmamalı ki hepside koyulmaz. aslan sticker kalıcak bide yazı fontuda değişse farklı olabilir. aynı zamanda forum teması oluşturulabilir. isteyen belirlenen renkleri secerek forumu daha farklı renklerde kullanabilir.
ayrıca mesajlarım kısmı oluşturulsa güzel olur. sadece kendi açtığımız veya yanıt yazdığımız msjları özetle ordan takip edebiliriz. forumda bazen konu açtığım yeri unutuyorum. mesajlarım kutucuğuyla bu durum hemen çözülebilir diye düşünüyorum.
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 13:36
Forum ana sayfası başlıkları sarı lacivert olmuş ben galatasaraylıyım bize ters (:
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 13:40
metin Yazdı:
Forum ana sayfası başlıkları sarı lacivert olmuş ben galatasaraylıyım bize ters (: |
yok renk denerken iki harfi yanlıs yazdımı öyle cıkıyor ayarladım. Peugeot renkleri mavi agırlıklı olduğu için daha acık göz yormayan mavi seçeneklerini kullanıyorum. 
|
Mesajı Yazan: sercinho
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 13:46
evet konular arasındakı cızgı bıraz daha kalın olabılır
------------- peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
Mesajı Yazan: ErcaNKarşI
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 13:55
üye olarak yardımsever ve paylaşımcı olmamıza olanak sagladıgı için,benim kullanım amacımı tamyerine getirdiği için extra hiçbirşey düşünmüyorum. herhaliyle amacına uygun başarılı bir site; hem yönetim hem dizayn olarak ;) sadece bi sıkıntım var ankara uyuyor bu aralar :) yönetim olarak bi ankarayı dürtüyor musunuz bilemicem :) 
------------- 06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 14:38
GökhaN Yazdı:
metin Yazdı:
Forum ana sayfası başlıkları sarı lacivert olmuş ben galatasaraylıyım bize ters (: |
yok renk denerken iki harfi yanlıs yazdımı öyle cıkıyor ayarladım. Peugeot renkleri mavi agırlıklı olduğu için daha acık göz yormayan mavi seçeneklerini kullanıyorum. 
|
aynen. sarı göz yoruyordu böyle daha hafif bir renk olmuş rahatsız etmiyor teşekkürler.
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 14:42
ErcaNKarşI Yazdı:
üye olarak yardımsever ve paylaşımcı olmamıza olanak sagladıgı için,benim kullanım amacımı tamyerine getirdiği için extra hiçbirşey düşünmüyorum. herhaliyle amacına uygun başarılı bir site; hem yönetim hem dizayn olarak ;) sadece bi sıkıntım var ankara uyuyor bu aralar :) yönetim olarak bi ankarayı dürtüyor musunuz bilemicem :) 
|
Bende Forumun çizgisinden memnunum. Fazla kurcalamak iyi olmaz ama çok çok iyi düşünülmüş ince dokunuşlar yapılabilir. Bende senin gibi Ankara nın uyumasından rahatsızım Ercan. Olmadı bölge temsilcilerini koyun kenara kendimiz yapalım diyeceğim.
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 14:57
Herşey Yerli Yerinde Maşallah
|
Mesajı Yazan: fTh206
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 15:17
bende şu üst tarafa yeni araçların fotoları olsa daha iyi olur bence rcz 508 falan
------------- HONDA CİTY 1.4 ES İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK
|
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 10:23
1. "PEUGEOT MODELLER" basligi cok nadir ya da hic kullanilmiyor. Bu yuzden bu baslik, forumun daha duzenli ve daha sade olmasi acisindan ya tamamen kaldirilmali ya da altinda bulunan alt-basliklar tek bir basliga toplanmali ve oyle goruntulenmeli.
2. "PEUGEOT TÜRKİYE SERBEST KÜRSÜ" genel basligi altinda "FAYDALI BILGILER" adi altinda bir baslik acilabilir. Araclar hakkindaki genel ve kullanisli bilgiler bu baslik altina koyulabilir.
3. "PEUGEOT TÜRKİYE SERBEST KÜRSÜ" genel basligi altindaki "SPOR" ve "SON DAKIKA" alt-basliklari kapatilabilir. Cunku buraya konulan her baslik "SOHBET-MUHABBET" alt-basligi altina acilabilir.
4. Kullanici gruplari daha cok ve daha cesitli olabilir. Hali hazirda "YENI UYE", "DENEYIMLI UYE" ve "UZMAN UYE" yerine daha renkli olmasi acisindan, ornegin, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0 gibi foruma daha cok uyan grup isimleri verilebilir.
5. "NASIL YAPILIR" alt-basligi arac modellerine gore degilde, "MOTOR", "ELEKTRIKSEL", "ARAC ICI", "ARAC DISI" ve "GENEL" seklinde basliklara ayrilabilir. Cunku pek cok uygulama hemen hemen her modele ayni sekilde uygulanabiliyor. Model ayrimi yapildiginda ise kullanici var olan bilgiyi atlayabiliyor.
Forum duzeni hakkinda onerebileceklerim simdilik bunlar.
|
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 10:31
metin Yazdı:
ben takım tutmam ama fulbola cekmeyelım metın abı 
|
Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 14:11
* cevaplar arası çızgi daha belirgin olabilir.
* solda uye bılgılerının gozuktugu kısımda arac model bılgılerı olabilir.
* kolivanın dedigine benzer bir örnek model model ayrılabilir herkez tek başlık altında model aramaktansa model ıne gore secer modelıne gore soru cevap arıza ları paylaşır.
* son dakıka gıbı bi başlık olabilir bi arkadaşımız gorevlendırılır sıcak haberlerı paylaşır.
* Mesajlarda begen yada teşekkür et gibi link olabilir.
Yeni üyelere yapacak bişe yok malesef ben direk forumu ararken soru sorup kacmaya degil de üye olup kalmaya geldim.
*Kendi açtıgımız konuları yada konualrda takıp et lnkı koyulabılır bazen dedıkelrı gıb kaybedıyoruz yazdıkalrımızı takıp ettıkelrımızı.
*Üye bılgılerı bolumunde max 5 6 fotoluk albümü olabilir.
* Site de fazla bi yogunluk HENÜZ yok ama üye silme işlemi 1 yıl civarinda olmalıdr. Ve bu uye olurken ıbraz edılmelıdr hbrlrı olsun
*VE son olark coklu msjlarda ılk mesaj cıkıyor son msj cıksa daha ıuı olur gıbı.
SAygılar.
------------- PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58 ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
|
Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 16:22
site teması çok güzel olmuş ellerinize sağlık ayrıca en üst kısımdaki peugeot turkey fun club yazan yer tabela gibi kenarlara doğru silik olsa hoş olurdu opak gibi
------------- 206 RG 2000 206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black
|
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 16:25
Erbin Yazdı:
site teması çok güzel olmuş ellerinize sağlık ayrıca en üst kısımdaki peugeot turkey fun club yazan yer tabela gibi kenarlara doğru silik olsa hoş olurdu opak gibi |
sürümü güncelledim şimdi temayla ugrasıyorum. en iyisini bulana kadar uğraşıcaz.
|
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 16:26
çok beyazlık var sitede sanki ? göz alıyor ?
|
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 16:29
aynen,
birde profil ressimlerimize büyüteçle bakıyoruz :D
|
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 16:30
Gokhanım mumkunu varsa ;
Soldakı kayıt tarıhı kısmındakı "tarıhı" kelımesını ve aktıf durum kısmındakı "aktıf" kelımesını sılebılırsın. cunku yerıne gore alta kayıyor. orayı asagıya dogru uzatıyor.
Durum : Aktif
gıbı olabılır...
|
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 16:39
CeCoLi Yazdı:
Gokhanım mumkunu varsa ;
Soldakı kayıt tarıhı kısmındakı "tarıhı" kelımesını ve aktıf durum kısmındakı "aktıf" kelımesını sılebılırsın. cunku yerıne gore alta kayıyor. orayı asagıya dogru uzatıyor.
Durum : Aktif
gıbı olabılır... |
düzelttim onu kaymıyor.
|
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 16:40
by_ersin Yazdı:
çok beyazlık var sitede sanki ? göz alıyor ? |
halledicem.
|
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 16:50
DEgişim başladı :) Güzel olmuş.Eline saglık.
------------- PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58 ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
|
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 16:51
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 16:51
Google Chrome'da ana sayfadan bir forum konusunu yeni sekmede açınca, başka bir pencere açılıyor ve Peugeot Türkiye Fun Club yazıyor. Tamam demeden forum penceresini açamıyorsunuz.
|
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 17:03
Birde avatar bolumunde en başta kayıt tarıhı yazıyor, onun yerine.
Tamamiyle örnektir;
ENGİN TEPE
uzman üye
***resım***
durum: Aktif (yada aktıf yesıl pasıf kırmızı nokta
Arac : Partner adventure 2.0
|
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 17:21
Herşey Çok Harika Tasarım Adeta Ben Burdayım Diyor... Herşey Yerli Yerinde Maşallah Emeğinize Sağlık
|
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 17:24
forum gitgide daha belirginleşiyor emeğinize sağlık teşekkürler..
|
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 17:29
Birde sayın yınetıcılerım logoların harıcınde ana tema usttekı grafık aracların yerıne buyuk buluşmalardakı afiş ve onunde kalabalıgı olan resım ler secılebılır daha etkılıyıci BENCE :)
|
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 09:53
Üye profillerine, kişiler araçlarının resimlerini koyabilseler, diğer üyelerde merak ettikleri üyelerin profilinden üyelerin araçlarını görebilirler. Hatta resimlerin altlarına yorum bile yapılabilir. Face gibi yani.
Birde şu önceden açmış olduğumuz konuları görebilirsek iyi olur diye düşünüyorum.
Birde üyelerin şehir haritalarını çıkabilirsek, ayrı bi sayfa içinde çok güzel olur. örneğin; Manisa yazacak, altında Manisalı üyelerin isimleri gözükecez.
Yetkili arkadaşlar bu konulara biraz daha önemle verirlerse, site adına daha güzel şeyler olacağına eminim... Sevgelirlerle..
|
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 10:33
burada en önemli yapmamız gereken güncelleme üyelerimizi tanıyalım da kendini tanıtmayana konu açma yetkisi verilmesin.
|
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 10:34
murat206 Yazdı:
Üye profillerine, kişiler araçlarının resimlerini koyabilseler, diğer üyelerde merak ettikleri üyelerin profilinden üyelerin araçlarını görebilirler. Hatta resimlerin altlarına yorum bile yapılabilir. Face gibi yani.
Birde şu önceden açmış olduğumuz konuları görebilirsek iyi olur diye düşünüyorum.
Birde üyelerin şehir haritalarını çıkabilirsek, ayrı bi sayfa içinde çok güzel olur. örneğin; Manisa yazacak, altında Manisalı üyelerin isimleri gözükecez.
Yetkili arkadaşlar bu konulara biraz daha önemle verirlerse, site adına daha güzel şeyler olacağına eminim... Sevgelirlerle.. |
Bu bir genel kullanilan hazir forum oldugu icin, yapilacak her sey forum yaziliminin kabiliyetleri dahilinde yapilabiliyor. En guzel cevabi yonetici (Gokhan) verebilecektir ancak soylediginiz bazi seylerin, cok guzel fikirler olmasina ragmen, sanirim uygulanabilirligi pek mumkun gozukmuyor.
Ancak foruma ek olarak sayfalar hazirlanabilir ve dedikleriniz yapilabilir. Bu konuda sanirim forum database'i ile baglanti kurmak gerekiyor ki olabilecegini dusunuyorum. Aslinda bu tip projeleri eger kesinlestirebilirsek, asp ya da php bilen bir ekip ile hayata gecirmeye calisabiliriz. Sanirim forumda benden baska bu web programlama dillerini bilen arkadaslar da cikacaktir.
|
Mesajı Yazan: muurrat
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 10:53
bende bi fikir atim ortaya acaba diğer diye bi konuda açılsada burdada diğer araçlar hakkında bilgi vs paylaşılsa sonuçta hepimiz otomobil tutkunuyuz ve ilgimizi mutlaka çeker diye düşündüm
------------- 2010 hyundai era team 1,4. murat karagöz
|
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 10:59
muurrat Yazdı:
bende bi fikir atim ortaya acaba diğer diye bi konuda açılsada burdada diğer araçlar hakkında bilgi vs paylaşılsa sonuçta hepimiz otomobil tutkunuyuz ve ilgimizi mutlaka çeker diye düşündüm |
Birçok forumda bu mevcut. Olabilir Diger başlık adı altında ne olursa artık :)
|
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 11:13
koliva Yazdı:
murat206 Yazdı:
Yetkili arkadaşlar bu konulara biraz daha önemle verirlerse, site adına daha güzel şeyler olacağına eminim... Sevgelirlerle.. |
Bu bir genel kullanilan hazir forum oldugu icin, yapilacak her sey forum yaziliminin kabiliyetleri dahilinde yapilabiliyor. En guzel cevabi yonetici (Gokhan) verebilecektir ancak soylediginiz bazi seylerin, cok guzel fikirler olmasina ragmen, sanirim uygulanabilirligi pek mumkun gozukmuyor.
Ancak foruma ek olarak sayfalar hazirlanabilir ve dedikleriniz yapilabilir. Bu konuda sanirim forum database'i ile baglanti kurmak gerekiyor ki olabilecegini dusunuyorum. Aslinda bu tip projeleri eger kesinlestirebilirsek, asp ya da php bilen bir ekip ile hayata gecirmeye calisabiliriz. Sanirim forumda benden baska bu web programlama dillerini bilen arkadaslar da cikacaktir.
|
Ben sabırsızlıkla bekliyorum, umarım gerçekleşir..
|
Mesajı Yazan: pug♥lovers
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 11:36
şu an forumda görünen tablo kenarlıkları bence çok göz yoruyor karışıklık hissi veriyor eski hali daha güzeldi
|
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 13:33
pug♥lovers Yazdı:
şu an forumda görünen tablo kenarlıkları bence çok göz yoruyor karışıklık hissi veriyor eski hali daha güzeldi
|
hallettim banada çok kaba geldi.
|
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 13:34
diğer isteklerinizede mümkün olduğu kadar cevap vermeye çalışıcam. Script çok karışık yazıldığı için oynaması zor oluyor ama denicem.
|
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 13:55
Gokhan,
Bir kac oneride bulundum ama biraz geride kaldi. Atlanilmis olma ihtimaline karsi yinelemeyi uygun goruyorum:
1. "PEUGEOT MODELLER" basligi cok nadir ya da hic kullanilmiyor. Bu
yuzden bu baslik, forumun daha duzenli ve daha sade olmasi acisindan ya
tamamen kaldirilmali ya da altinda bulunan alt-basliklar tek bir basliga
toplanmali ve oyle goruntulenmeli.
2. "PEUGEOT TÜRKİYE SERBEST
KÜRSÜ" genel basligi altinda "FAYDALI BILGILER" adi altinda bir baslik
acilabilir. Araclar hakkindaki genel ve kullanisli bilgiler bu baslik
altina koyulabilir.
3. "PEUGEOT TÜRKİYE SERBEST KÜRSÜ" genel
basligi altindaki "SPOR" ve "SON DAKIKA" alt-basliklari kapatilabilir.
Cunku buraya konulan her baslik "SOHBET-MUHABBET" alt-basligi altina
acilabilir.
4. Kullanici gruplari daha cok ve daha cesitli
olabilir. Hali hazirda "YENI UYE", "DENEYIMLI UYE" ve "UZMAN UYE" yerine
daha renkli olmasi acisindan, ornegin, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0 gibi foruma
daha cok uyan grup isimleri verilebilir.
5. "NASIL YAPILIR"
alt-basligi arac modellerine gore degilde, "MOTOR", "ELEKTRIKSEL", "ARAC
ICI", "ARAC DISI" ve "GENEL" seklinde basliklara ayrilabilir. Cunku pek
cok uygulama hemen hemen her modele ayni sekilde uygulanabiliyor. Model
ayrimi yapildiginda ise kullanici var olan bilgiyi atlayabiliyor.
|
|
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 14:04
koliva Yazdı:
Gokhan,
Bir kac oneride bulundum ama biraz geride kaldi. Atlanilmis olma ihtimaline karsi yinelemeyi uygun goruyorum:
1. "PEUGEOT MODELLER" basligi cok nadir ya da hic kullanilmiyor. Bu
yuzden bu baslik, forumun daha duzenli ve daha sade olmasi acisindan ya
tamamen kaldirilmali ya da altinda bulunan alt-basliklar tek bir basliga
toplanmali ve oyle goruntulenmeli.
2. "PEUGEOT TÜRKİYE SERBEST
KÜRSÜ" genel basligi altinda "FAYDALI BILGILER" adi altinda bir baslik
acilabilir. Araclar hakkindaki genel ve kullanisli bilgiler bu baslik
altina koyulabilir.
3. "PEUGEOT TÜRKİYE SERBEST KÜRSÜ" genel
basligi altindaki "SPOR" ve "SON DAKIKA" alt-basliklari kapatilabilir.
Cunku buraya konulan her baslik "SOHBET-MUHABBET" alt-basligi altina
acilabilir.
4. Kullanici gruplari daha cok ve daha cesitli
olabilir. Hali hazirda "YENI UYE", "DENEYIMLI UYE" ve "UZMAN UYE" yerine
daha renkli olmasi acisindan, ornegin, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0 gibi foruma
daha cok uyan grup isimleri verilebilir.
5. "NASIL YAPILIR"
alt-basligi arac modellerine gore degilde, "MOTOR", "ELEKTRIKSEL", "ARAC
ICI", "ARAC DISI" ve "GENEL" seklinde basliklara ayrilabilir. Cunku pek
cok uygulama hemen hemen her modele ayni sekilde uygulanabiliyor. Model
ayrimi yapildiginda ise kullanici var olan bilgiyi atlayabiliyor.
|
|
atlanmadı yapıcam. Spor konusunuda silmiştim geçen hafta. Forum az ana başlık, genelde alt başlıklarla olucak. Çok fazla sayfayı uzatmaya gerek yok bencede.
|
Mesajı Yazan: only_younus
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 15:10
pug♥lovers Yazdı:
|
+1
|
Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2011 Saat 05:08
yanıt yaz seçeneğinin karşı tarafına yukarı çık kutucuğu açılırsa çok iyi olur.
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 17:51
hem konu güncellensin hemde bir fikir geldi aklıma;
organizasyonlarla alakalı başlık var ancak organizasyonlara ait resim ve video galerisi yapılsa ve ana sayfada hemen fark edilecek şekilde olsa, ziyaretçiler galerileri inceleyip sitemizin güzelliklerinden etkilenerek üye olmak isteyebilirler. resimler organizasyonlardan seçme en net ve güzelleri olur böylece resim kalabalığıda ortadan kalkar. organizasyon resimlerine bakmak istediğimizde farklı sayfalarda olması karışık bir durum. saygılar
|
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 00:48
foruma bir yer daha açalım bölge bölge ayrılsın. istanbul ankara izmir bursa v.s. illerin sayfaları olsun sizce nasıl olur??
|
Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 23:48
gökhan şu galeriye de resim yüklemeye yine devam etsem diyorum. galerideki eksik modelleri araştırdım. liste oluşturdum listeyi sana daha önce özel mesaj atmıştım yine atarım. bu modelleri galerideki anasayfaya eklersen bende yüklemeye devam ederim. ama modeller, konsept ve yarış olarak ayırırsan daha güzel olur.
-------------
|
Mesajı Yazan: kunkor
Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 15:20
Konuyu bulmakta zorlanıyoruz. Daha pratik olmalı. Birde cevap yazıldığında uyarı gelse iyi olur. Direk konuya gideriz Kimse birşey yazmışmı diye konuyu aramaya gerek olmaz
------------- http://urlal.com/dqqf" rel="nofollow">
|
|