|
Lastik tavsiyesi. |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | ||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yokohama c drive için tanesine 140 tl fiyat almıştım. 195/65/15 lastiği için.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet metınım. senın olcun daha ucuz :)) benımkı performans olcusune gırıyor. 195 55 15 ler daha pahalı...
205 55 16 bıle daha ucuz benımkınden :))
kendım ıcın nokıan V sordum 180 fıyat alabıldım. Düzenleyen CeCoLi - 25 Mayıs 2011 Saat 12:18 |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim amacım lastikler eskimişken 17" jant lastik yapmaktı ama işin içinde jant parası yay parası vs derken baya uçuyordu bende sadece lastik aldım.
ıslak zeminde kutu zeminde vs denedim ızlak zeminde biraz abs yi açar gibi oldu okadar.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
monur
2. Vites 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yokohama nın bayisi Balıkesir merkez de varmış C2 drive 4 kanallı, tanesine 185.65.14 86H için 110 tl dediler aracı yolladım bakalım nasıl duracak.yardımlar için teşekkürler herkese.
Deseni de bu. Düzenleyen monur - 25 Mayıs 2011 Saat 12:25 |
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
al michelin energy veya bridgestone turanza mis gibi kullan.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
umarım memnun kalırsın. yalnız lastık gelınce tarıhlerıne ve nerede uretıldıgıne bakarmısın. merak ettımde :))
o lastıgın su tahlıyesı vs cok guzel. zaten yonlu lastık olmayıp ıc dıs yanakları farklıdır...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben hep diyorum..nerde sorun var nerde sıkıntı var hep beni buluyo..şuraya bak ya yokohoma ...mıchelın.. benim ölçülerim çok para... zaten dağıldım kum gibi.. aracı aldığımda yeni lastik vart diye sevinmiştim.. adam gitmiş roadstone takmış. 195*50*15 lastik çok sert... kuru havalarda idare eder yol tutuşu.. ama yağmurda sakat v desen..ama çok sert.. pufffffffffff...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ama senın tıpoya almıs ve suanda satıyor oldugun lastıklerde aynı marka hemde aynı desen degılmıydı ???
|
||
nteker
2. Vites 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Zaten 120'yi pek geçen biri değilim. Nokian 195 65 R 15 91 T Nokian i3 (Eur) Lastik, Hepsiburada tanesi 123,77 TL ayrıca kargo bedava. Valla bence bu kadar iyi bir marka ise bu fiyata süperrrr. Bir tek sıkıntım var acaba lastiğin tarihi eski olur mu hepsiburadadan alsam. Gerçi forewer_fb arkadaşım benim tanıdığım var demiş ama onada özel mesaj attım cevap yazmadı.
Düzenleyen nteker - 25 Mayıs 2011 Saat 13:18 |
||
Peugeot 2004 model 307 1.6 XR (LPG'li-LANDİ)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yalnız sunuda unutmayalımkı her markanın cesıtlı fıyatlarda lastıklerı olur. cunku her turlu alıcıya hıtap etmesı gerekır. bundan dolayı bır markanın her lastıgı ıyı olmaz. kalıtelı modellerın yanında ucuz cozumlerde olur.
bu noktada bır markanın her lastıgı ıyıdır dıyemeyız... Düzenleyen CeCoLi - 25 Mayıs 2011 Saat 13:19 |
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben şubatta aldım 2010 model lastiklerdi. 2011 ler yaza doğru gelmeye başlar dediler. senin alacağın lastikde yüksek ihtimal 2010 model olacaktır düşük ihtimal de 2011 olacaktır.
|
||
||
inceyasar
1. Vites 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
ben 307 için 195/65/15 starmaxx kullanıyorum tanesini 90 a almıştım nisanda bence güzel yumuşak sessiz
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
büyük ihtimal 2010 modeldir.
2011 modeller yaza doğru anca geliyormuş.
bide biyerde okumuştum dünyanın en kaliteli kauçuğunun olduğu yere yokohama fabrika açmış adını hatırlayamadım ülkenin. o ülkenin ismi yazabilr lastikde.
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
metınım soyledıgın yer endonezya olabılır mı???
yalnız benım fıyat aldıgım C.drıve 2 ler 2011 uretımıydı cunku ozellıkle sordum adama yenı geldı demıstı...
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet endonezya olabilir. en kaliteli kauçuk orada olduğu için oradan üretim yapıyormuş sanırım o yüzden lastiğin üzerinde japonya yerine endonezya yazabilir, (benim nokianlarda fillandiya yazıyor)
benim lastiği alırken şubat 2011 de bana 2010 un başlarında üretilen bir lastik taktılar haftasını hatırlayamadım. sorduğumda 2011 ler yaz aylarında falan anca gelir demişti.
başka bir lastikçiyede sorduğumda aynısını söylemişti.
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
olabılır tabı ya :)) hepsı aynı zamanda gelecek dıye bır kaıde yok. tasınım fırmadan fırmaya degısır |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ersın abı sevmedıgın ot burnunun dıbınde bıttı desene :))
|
||
monur
2. Vites 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
C-Drive 2 birkaç aylık bir modelmiş söylenilene göre.Bu durumda üretim tarihi 11 olur,araba Balıkesir'den İstanbul'a havaalanına gidecek, ancak yarın öğleden sonra gelir istediğin bilgileri verebilirim.
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sorma abi ..du bakalım yazı böle geçirelim.. kışa doğru kesin değiştircem o lastikleri..komple ön takımı yaptırdım ..ocağıma incir ağacı dikildi durumları toparlarsam kışa doğru bi lpg bi lastik
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |