![]() |
|
Kalorifer Peteği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2018 Saat 22:05 |
||
arkadaslar bu gün yolda 1 le kalktım gaza yüklendim 2 ye atacakken bi anda ön camda buhar oldu dedim klima mı acıldı kapattım neyse devam ettim bi 100 mt kadar bi baktım ayagımın ordan su akıyor bildigin musluk gibi hemen köşeye çektim arkadan bezleri aldım halıya gecmesin diye ellerim falan hep yandı sıcak su olunca yedek su deposundaki suyu bitirdi komple daha sonra ustayı aradım getirebilirsen getir getiremezsen cekici cagıralım dedi suyu doldurdum tekrar bindim gittim dükkanın önüne baktı dedi kalorifer peteği patlamış dedim neden patlar zamanı geldigi zaman dayanmaz bunlar dedi değiştirelim o zaman dedim gögüsü sökmeden cıkardı valeo markaymıs ama biz kale bulduk valeo yok şimdi kaleyi taktık falan herhangi bi durum yok problem olmaz dedi tek takılan aklıma bunu neden yapar 206 aracım bu arada 2006 model 90.000 km oldu bu gun tam bu gun bozuldu. şimdi araca yüklenmeyle falanla filanla yapar mı bu diye düsünüyorum basıncla cünkü aracı biraz hor kullanırım devir saati bakımından
|
|||
![]() |
|||
boruc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
206 larda kronik sorundur. Kalorifer petegi
![]() Zamani gelmiş
![]() |
|||
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|||
![]() |
|||
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
||
böyle zaman mı olur ya :D her yerim yandı halı kirlenmesin diye taban halısı full antifiriz oldu nasıl geçecek bu ?
|
|||
![]() |
|||
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
206 ya binipte başına gelmeyen nadir kişi vardır oda şansına önceki sahipleri değişmiştir aynısı benimde başıma geldi sebebi ise yaz kış antifriz kullanmamak sadece su ekliyor millet kış geldiğinde antifriz koyuyorlar sonra Petek içleri kireçlendiği için antifriz patlatıyor benim de başıma geldi Petek patladı kale marka takmayalım usta dedi 3 gün dayanmaz dedi dediği gibi de oldu sonra iade edip üstüne ekleyip valeo taktırmıştım.ya valeo yada behr marka önermişti ustam geçmiş olsun saygılarımla
|
|||
![]() |
|||
||
bana da gidip kale taktı sıkıntı olmaz dedi bu neden patlar ? devirsiz kullanmayla bi alakası var mı bu durumun ? ben sürekli antifirizle dolasırım aracda gel gelelim ilk defa değişiyormus daha bunun kmsi falan mı var ?
|
|||
![]() |
|||
||
bi de bu sürekli patlar mı ?
|
|||
![]() |
|||
boruc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
||
Kurutma icin ahtapot denilen bi cihaz var. Aracin icine atiyolar hortumlari sicak hava ufluyo. Yikamacilarda vardir, 40 liraya kurutuyolar
![]() |
|||
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|||
![]() |
|||
||
çektirdik oto kuaförde biraz nem kaldı gecince gel abi silelim komple güzelce dedi tamam dedim bende asker eglencesi vardı aksam arabayı park ettim geldim eve gidecem bi calıstırdım araba tekleyerek calısıyor sürekli eve getirdim tekleye tekleye sabah sanayiye gittim direk 8 de :) dedim bilgisayara bağla abi sunu sürekli dün kesiciye sokmustum arac herhalde dedim kendini korumaya aldı sonra kaputu actım bi baktım enjeksiyonların ordaki bir tane kablo cıkmıs bu lpg sıralı onu bi taktım cözüldü ama enjeksiyonun sabit oldugu halka kırılmıs sürekli bas cek yaptıkca eksoz patlattıkca kırmısız onu lpg ci ye gittim yeni bi halka kesti sabitledi simdi şükür ben bu halılara oda spreyi falan sıksam bi faydası olur mu ki
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |