![]() |
|
lpg de yakıt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 19:32 |
||
arkadaslar dun petrol ofisinden 15 tl gaz aldım( gazım bıttı petrole benzınde gittiim) gaz suanda 58 km oldu hala var ne kadar gider bilmiyorum ama iyi gibi geldi sizce :))))
|
|||
![]() |
|||
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
1.6 için bi fikrim yok ama 1.4 aracımdan örnek verecek olursam 50 tlye 290 km gidebiliyorum.eğer bi 20 km daha gidebilirseniz çok çok iyi
|
|||
206 colorline 2001
|
|||
![]() |
|||
||
Henüz çok iyi değil. Ama arakadaşında söylemiş olduğu gibi 20 km daha giderse ozaman gerçekten iyi olacak.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
15 TL ıle 58 + 20 = 78 km dedın mı kmde 19kr a denk gelırkı bu bıraz zor... sehır ıcınde zor yanı
|
|||
![]() |
|||
||
ben 20 tl ile 81 km yapıyorum :)) ki aracım sehır içi 230 bın yaksın zevkten 10 kose olurum arkadaslar:)))
|
|||
![]() |
|||
||
Cecoli hatırlatırım ama benim aracım şehir içinde 19 krş yakıyor. Zormu demiştiniz acaba. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
oyle ortalıkta her yerde soyleme. caktırma yanı
![]() nazar degdıreceksın :))
|
|||
![]() |
|||
||
Bak o dediğin doğru işte. 29 krş diyecektimde dilim sürçtü yahu.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ya nasıl oluyor ya 19 krs ben anlamıyorum bızım burda gaz 2450 bu sekılde dusununce 19krs yakan araba yalan oluyor ya ben ne kadar pejocu varsa karsılasır sorarım 200-220 minimum aralık sızın arabalarda ne var ya soyleyın bızde ondan takalım...
|
|||
![]() |
|||
||
Fark zaten LPG fiyatından kaynaklanıyor büyük oranda. Ben Ankara da Full den 2,16 TL den alıyorum LPG nin litresini. Sizinkiyle arasında ciddi bir rakam uçurumu mevcut. Ayrıca LPG kitinin ve Bujilerin de burada önemi büyük. Benim aracımda LPG yi en az yakan Marka olarak Guines Rekorlar kitabına girmiş olan OMVL sistemi mevcut. Belki bu Kitinde etkisi büyüktür. Bujilerde ise Cecoli arkadaşımızın önermiş olduğu Bosch Platınıum-İridium LPG bujılerı taktırdım ve aracın hem çekişi inanılmaz değişti hemde yakışı. Kısacası gerekenleri gerektiği gibi yaparsan zaten gerisi kendiliğinden geliyor. Düzenleyen CeCoLi - 28 Mayıs 2011 Saat 21:17 |
|||
![]() |
|||
||
bak sımdı burada km dekı yakıtı kr olarak yazdıgımız zaman herkes kendıne referans alıyor.
unutmamamız gereken bazı seyler var. herkesın kullanımı seklı, motor durumu, bakım durumu, lpg kıtı, montajı, ayarı ve lpg fıyatı vs farklıdır... bunları goz onunde bulunduralım
daha dogrusu 100 dekı yakıtı LT cınsınden yazmıs olsak daha dogru olabılır. esasında bu noktada daha cok kısın olusan bır farkta tuketılen benzın mıktarı. sahsen ben bunu bıle hesaplıyorum.
kendım genelde 10-11 lt cıvarında lpg tuketıyorum. 9 a dustugude oluyor 12ye cıktıgıde oluyor yerıne gore
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
bende bugün lpg platinyum buji taktırdım, düşük devirlerde performans hissedilir derece arttı bakalım yakıt ne olacak
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
en sonunda metınım cok sukur yanı :)))))))
|
|||
![]() |
|||
emreyilik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Ünye/ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
2005 model Peugeot 206 X-line Triptonik//Atiker Sıralı Sistem//
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |