![]() |
|
bütün tesisatım bu... lütfen yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 12:17 |
arkadaşlar ekteki resimler tipomda yaptığım uygulamalara aittir.. tipomu sattığım için bütün tesisatımı sökmüştüm... şimdi almış olduğum 306 tıya uygulayacağım... bir kaç sorum olacak..
1: aracımın aküsü 60 amperlikten başka bir akü olmadı.. bu yüzden bagaja ikinci akü elimdeki 72 amperlik akü yeterli olcaktır sanırım... kapasitöre gerek varmı ..? 2: daha öncede bahçeli evlerde güven pandizotta kabini yaptırdım .. ama fiyatları çok pahalı... önerebileceğiniz pandizotçu varmı ? 3: elimdeki 10 adet midi şöyle düşündüm .. ön kapılara sağlı sollu 2 arka kapılara sağlı sollu 2 arka kabartmalı pandizot 6 tane düşünüyorum.. değişik fikre olan varmı ??? 4: 306 tıların kapı içleri yarım deri yarım kumaş olduğundan kapılara uygulanması gereken mid için pandizotlar doğal olarak yarım pandizot yapılacak sanırım.. bu demektirki 4 kapı için yarıya kadar pandizot olacak.... bide bagaja kabartmalı pandizot yapılırsa maaliyet uçuk olacaktır.. bu konuda mutlaka önerilerinizi bekliyorum... Düzenleyen CeCoLi - 20 Mayıs 2011 Saat 00:20 |
|
![]() |
|
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
resimlerde görünmeyen 3 adet anfi + akü + kablolar
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Allah arabana binenlerin yardımcısı olsun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
O araç dan çıkan ses ile çalınan şarkılar anlaşılabiliyor mu? İnsan ne konuştuğunu anlar,nede insanda kulak kalır. Bana orjinalleri bile fazla geliyor
![]() |
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Harbiden arabada durabiliyor musun
![]() |
|
![]() |
|
vallahi arkadaşlar...toplam 9500 watt güçünde tesisatım... açık sölemek gerekirse camı kapatıpta sesi dibine kadar vurmaya cesaret edemedim... çünki kulağımdaki zarın patlamasından korktum :))) genelde camlar açık sesi açıyordum :)) bu arada tipoların arka bagaj kapıları fiberden yapıldığı için 5 aayrı yerden kapısını çatlatmıştım..... şimdi bu teskomu 306 tıma monte edicem ama adam gibi bi yer lazım pandizotlar için :)
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
kolay gelsin diyorum başka bişey demiyorum
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
bu bir intihar ...
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Kardesim tesisat 10 numara ama 306 tı ne oluyo ya :D 306 dan sonra tı yazma lütfen, cok tuhafima geldi ;) Kizma haa ;)
|
|
![]() |
|
:)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
basın birinin göbek içerimi kaçmış acaba ??
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
pardon yanlışlıkl bende özür göbek yok zaten basda :D:D
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |