Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bütün tesisatım bu... lütfen yardım

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14794
Tarih: 24 Haziran 2025 Saat 02:43
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: bütün tesisatım bu... lütfen yardım
Mesajı Yazan: cesva25
Konu: bütün tesisatım bu... lütfen yardım
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 12:17
arkadaşlar ekteki resimler tipomda yaptığım uygulamalara aittir.. tipomu sattığım için bütün tesisatımı sökmüştüm... şimdi almış olduğum 306 tıya uygulayacağım... bir kaç sorum olacak..
1: aracımın aküsü 60 amperlikten başka bir akü olmadı.. bu yüzden bagaja ikinci akü elimdeki 72 amperlik akü yeterli olcaktır sanırım... kapasitöre gerek varmı ..?
2: daha öncede bahçeli evlerde güven pandizotta kabini yaptırdım .. ama fiyatları çok pahalı... önerebileceğiniz pandizotçu varmı ?
3: elimdeki 10 adet midi şöyle düşündüm .. ön kapılara  sağlı sollu 2 arka kapılara sağlı sollu 2  arka kabartmalı pandizot 6 tane düşünüyorum.. değişik fikre olan varmı ???
4: 306 tıların kapı içleri yarım deri yarım kumaş olduğundan kapılara uygulanması gereken mid için pandizotlar doğal olarak yarım pandizot yapılacak sanırım.. bu demektirki 4 kapı için yarıya kadar pandizot olacak.... bide bagaja kabartmalı pandizot yapılırsa maaliyet uçuk olacaktır.. bu konuda mutlaka önerilerinizi bekliyorum...

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 12:21
http://goo.gl/mc9cY" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 12:23

Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 12:25

Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 12:26

Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 12:27

Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 12:28
resimlerde görünmeyen 3 adet anfi  + akü + kablolar Sırıtma

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 15:28
Allah arabana binenlerin yardımcısı  olsun.

Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 15:31
Embarrassed badires bildiğin gibi değil tam hastayım bu konuda Sırıtma 

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 17:04
Sırıtma maşallah maşallah gözüm gönlüm açıldı be :) bunlar ne bole dugunlerde de gıdıyosundur sen Sırıtma bı pıoneer teyb (usb yok) :D jbl 75,4 amfı bır cıftte 460 watt pıoneer kolon var bende ıdare eder dıyodumda bunları gorunce orjınal sesı gıbı gelır :D az bı param olsa yapcam ya ılk ıs ses :)) nıckını degıstıreyım bende yazayım barı :D egzoz sesım yok ama tesısatımın sesı sana yeter unutmaa!! SırıtmaSırıtma

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesajı Yazan: monur
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 17:11
O araç dan çıkan ses ile çalınan şarkılar anlaşılabiliyor mu? İnsan ne konuştuğunu anlar,nede insanda kulak kalır. Bana orjinalleri bile fazla geliyor Sırıtma

-------------
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı

Mesajı Yazan: 307P
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 17:43
Harbiden arabada durabiliyor musun Kahkaha

Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 18:35
vallahi arkadaşlar...toplam 9500 watt güçünde tesisatım... açık sölemek gerekirse camı kapatıpta sesi dibine kadar vurmaya cesaret edemedim... çünki kulağımdaki zarın patlamasından korktum :))) genelde camlar açık  sesi açıyordum :)) bu arada tipoların arka bagaj kapıları fiberden yapıldığı için 5 aayrı yerden kapısını çatlatmıştım..... şimdi bu teskomu 306 tıma monte edicem  ama adam gibi bi yer lazım pandizotlar için :)

Mesajı Yazan: ali öncü
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 18:39
kolay gelsin diyorum başka bişey demiyorum

Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 18:47
Sırıtma

Mesajı Yazan: insomnia
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 19:01
bu bir intihar ...

-------------
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass &
O RH+ bayariin haa

Mesajı Yazan: klemann
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 19:37
Kardesim tesisat 10 numara ama 306 tı ne oluyo ya :D 306 dan sonra tı yazma lütfen, cok tuhafima geldi ;) Kizma haa ;)

-------------
206 van hard style

Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 19:46
:) EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedkoptum şimdi harbden ha ben neden farketmedim bu tı meselesini EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

Mesajı Yazan: yusuf206
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 20:21
basın birinin göbek içerimi kaçmış acaba ??

-------------
206 XT 118 HP

Mesajı Yazan: yusuf206
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 20:22
pardon yanlışlıkl bende özür göbek yok zaten basda :D:D

-------------
206 XT 118 HP

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 10:17
Star

Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2011 Saat 18:44
arkadaşlar .. bu piyasadaki güven pandizottan dan başka bir pandizotçu yokmu allah aşkına ....  bilgisi olan varmı...  midlik yer yaptırcam.. ön kapılara ve arka bagaja...biri bişi önersin...

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2011 Saat 19:42
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

arkadaşlar .. bu piyasadaki güven pandizottan dan başka bir pandizotçu yokmu allah aşkına ....  bilgisi olan varmı...  "midlik" yer yaptırcam.. ön kapılara ve arka bagaja...biri bişi önersin...

EmbarrassedEmbarrassed

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: helot
Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2011 Saat 22:27
arkadasım bu nasıl Turkce. en azından konu baslıgına dikkat etseydin, plase yerine 'lütfen' daha hos olurdu. lütfen dilimizi duzgun kullanalım.

Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2011 Saat 00:22
1. allaha şükür türkçem düzgün...
2. sitede ingilizce yasakmı ?
3. cecoli zaten bana bırakmadan düzeltmiş.
4. lütfen dilimizi duzgun kullanalım. bunu aleni yazacağına özel mesaj atarak  beni uyarsa idin hallederdik.
5. yaptığın hiç etik değil
6. sanırım canın sıkılmış yazmışsın. eğerki canın sıkıldı ise geyik bölümü var orda sohbet edebirlirsin.
7. ben tesisatımla iligili çözüm üretmeye çalışırken ... böyle bir şeyle uğraşmak zorunda kalıyorum..

Mesajı Yazan: eren8er
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2011 Saat 00:32
tesisat çok sıkı..kulakların pasını siler dicem ama kulak bırakmaz bu.d sesini çok açmayı sevmiyorum ama tesisat olcak abii..istediğin zaman güm güm gezebileceğini bilmekte yeter..

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2011 Saat 09:16
Sırıtmasağol dostum... tek sıkıntım pandizotçu..hala bulamaıdm..bi bulsam bomba yapıcam 306 mı Star

Mesajı Yazan: helot
Mesaj Tarihi: 25 Mayıs 2011 Saat 13:16
özür dilerim, seni cok zor birseyle uğraştırdım!

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 08:43
Valla tesisat apayrı birşey yaa :Daracı aldıktan sonra neredeyse 3 yıldır evde yatan sistemi hemen taktırdım :D sonuçta orjinalde de, böyle bir sistemde de istediğin zaman kısık sesle dinleyebilirsin ama istediğin zaman orjinalde gümletemezsin ;) maşAllah Ersin kardeş, bi ist toplantısında buluşursaktesisat üzerine uzun bir muhabbetimiz olacak gibi :D

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 10:12
Orjinalini yazan: csalli csalli Yazdı:

Valla tesisat apayrı birşey yaa :Daracı aldıktan sonra neredeyse 3 yıldır evde yatan sistemi hemen taktırdım :D sonuçta orjinalde de, böyle bir sistemde de istediğin zaman kısık sesle dinleyebilirsin ama istediğin zaman orjinalde gümletemezsin ;) maşAllah Ersin kardeş, bi ist toplantısında buluşursaktesisat üzerine uzun bir muhabbetimiz olacak gibi :D

Sırıtma inşallah dostum inşallah...bu tesisat olayının sonu yokk.. ben ciddi anlamda küçüklüğümden beridir hoparlörlerle bişiler yapmaya çalışırdım...oto teybini eve koymuştum kolon bağlamıştım..bu aşk büyüdükçe büyüdü... şu elimdeki malzemeler bile yeterli gelmiyor banaKahkaha zaten bi mini buluşma lazım bu aralar ..arayı açmayalım..yetkililerin dikkatine :)Embarrassed

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 10:23

Sırıtma inşallah dostum inşallah...bu tesisat olayının sonu yokk.. ben ciddi anlamda küçüklüğümden beridir hoparlörlerle bişiler yapmaya çalışırdım...oto teybini eve koymuştum kolon bağlamıştım..bu aşk büyüdükçe büyüdü... şu elimdeki malzemeler bile yeterli gelmiyor banaKahkaha zaten bi mini buluşma lazım bu aralar ..arayı açmayalım..yetkililerin dikkatine :)Embarrassed

Bana da şu anki sistemimi sağlayan abim sayesinde bulaştı bu hastalık,o uğraşırken bende takip ederdim hep,sağolsun bütün malzemelerimi de kablosuna kadar yurtdışından getirdi,bana sadece bağlatmak kaldı Sırıtma inşAllah kısa zamanda ufak bi buluşma yaparız Sırıtma bassları değiştirmek istiyorum,fikirlerinizide alırım hem Gülme

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 10:51
Orjinalini yazan: csalli csalli Yazdı:

Bana da şu anki sistemimi sağlayan abim sayesinde bulaştı bu hastalık,o uğraşırken bende takip ederdim hep,sağolsun bütün malzemelerimi de kablosuna kadar yurtdışından getirdi,bana sadece bağlatmak kaldı Sırıtma inşAllah kısa zamanda ufak bi buluşma yaparız Sırıtma bassları değiştirmek istiyorum,fikirlerinizide alırım hem Gülme

ok..sıkı bi sohbet ederiz...

Mesajı Yazan: cerci07
Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2011 Saat 22:56
dostum guzel bir sistem kurmussun tebrikler normal ayarda muzik dinlemek icin mukemmel
set isinin sonu yok ben gayet iyi bilirim ama insan bir yerden sonra yavaslamak zorunda kaliyor evlilik cokul cocuk yer darligi gibi ve muzik zevki kisiden kiseye gore degisir ben tam bir bass hastasiyyim genelde bassli muzikleri cok dinlerim titresimden gumburtuden hoslanirim senin kullandigin basslardan kullandim pionner 307d2  400wattrms.  bir arkadasin o bassi alma diye yarvarmasina ragmen aldim bir ay gecmeden yari fiyatina sattim. minibuste dinledim ayni baslari  gosteri icin hazirlamislardi sanirim 12 adet bas vardi okadar basa ragmen tatmin edici dB yoktu.
am 1000wrms lik anfiye baglasan dayana bilecek bir bas cok saglam komay kolay yanmaz pionnerin hoparlorleri gibi degil 6911hp leri 2 defa sesi sona dayadim ve hplerden dumallar tuttuydu. bu markanin teypleride dandiktir geneli 3-4 yil anca dayanir.
ikici bir olay sistemin gucu watt ile degil genelde desibel olarak olculur 10bin watt degince bende 2 tane solox taktin zannetdim
sisteminden iyi bir desibel almak istersen mid den cok subwoofer a yatirim yapmalisin
bu yorumumdan sonra bana dusman olmassin umarim yanlis anlamani istemem sadece dusunce ve yasadigim bir kac olayi anlatmak istedim

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2011 Saat 23:17
Orjinalini yazan: cerci07 cerci07 Yazdı:

dostum guzel bir sistem kurmussun tebrikler normal ayarda muzik dinlemek icin mukemmel
set isinin sonu yok ben gayet iyi bilirim ama insan bir yerden sonra yavaslamak zorunda kaliyor evlilik cokul cocuk yer darligi gibi ve muzik zevki kisiden kiseye gore degisir ben tam bir bass hastasiyyim genelde bassli muzikleri cok dinlerim titresimden gumburtuden hoslanirim senin kullandigin basslardan kullandim pionner 307d2  400wattrms.  bir arkadasin o bassi alma diye yarvarmasina ragmen aldim bir ay gecmeden yari fiyatina sattim. minibuste dinledim ayni baslari  gosteri icin hazirlamislardi sanirim 12 adet bas vardi okadar basa ragmen tatmin edici dB yoktu.
am 1000wrms lik anfiye baglasan dayana bilecek bir bas cok saglam komay kolay yanmaz pionnerin hoparlorleri gibi degil 6911hp leri 2 defa sesi sona dayadim ve hplerden dumallar tuttuydu. bu markanin teypleride dandiktir geneli 3-4 yil anca dayanir.
ikici bir olay sistemin gucu watt ile degil genelde desibel olarak olculur 10bin watt degince bende 2 tane solox taktin zannetdim
sisteminden iyi bir desibel almak istersen mid den cok subwoofer a yatirim yapmalisin
bu yorumumdan sonra bana dusman olmassin umarim yanlis anlamani istemem sadece dusunce ve yasadigim bir kac olayi anlatmak istedim

Sırıtma ya düşman olcak ne varki kardeşim :) aşkolsun... ne güzel görüşlerini yazmışsın...

1:  bak şimdi  7000 watt 2.000 rms  sadece baslar bunlar... yani bendeki basların bir tanesi 3500 watt 1.000 rms ....  yani normal 1000 watt yada 1400 watt lıklardan değij baslar .. herkes onlardan sanıyor ....

2. gelelim midlere  14 adet var... buda  3780  watt 980 rms ... 

3. yani ben 10.000 watt diye bir idda da bulunmadım yada 2980 rms diye artislik yapmıyorumki burda Sırıtma

4. gelelim desibel olayına... evet aklımda böyle bir şey var... zamanı gelince bu sistemi biraz daha güçlendirip ufak çaplı yarışmalara girmek isterim...

5. bi yerden sonra evet çoluk çoçuk bu işten uzaklaştırıyor... evine çoçuğuna zaman ayırmak gerekiyor...ama bu aşk bitmiyor..Sırıtma 

6. akşam bayağı bir tesisatçı gezdim...gene istediğim sorulara cevap alamadım... bakalım pazar günü bi yer var oraya gidicem ... kapı içlerine arka kabartmalı pandizot için fiyat alıcam...eğerki anlaşırsam 1-2 güne sığdırcam pandizotları.. sonrada  asya hi-fi ali abinin peşine düşücem... o adamın üstüne tanımam .. du bakalım hayırlısı..

7.  kendine iyi bak seninle tanıştığıma memnun oldum...dostum..bundan sonra sık sık sohbet edelim senle..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net