![]() |
|
Araç muayenesine girecekler dikkat! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 4567> |
Yazar | ||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Muayeneden geçen arkadaşlar, araçlarındaki uygulamalardan da bahsederlerse muayeneye girecek arkadaşlara büyük yardımı dokunur..
|
||
![]() |
||
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Biz atlattık allaha şükür girceklere sabır diliyorum paylaşım için tşkler
|
||
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
||
![]() |
||
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
|
paylasım ıcın tesekkurler
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
![]() |
||
simsiyah ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
fiyatta fark yok butun bınek araçlarınkı aynı 123,90 ytl olması lazım bende 2 kusurla gectim ki bunlardan biri sol kısa farın ayarının düşük olması muayeneye gitmeden önce mutlaka far ayarlarınızı yaptırın yaklaşık 10-15 e maloluyor ikinci kusurum da el freniminde sağ tarafının tutmaması sorunu kı bunlar hafif kusur olarak sayıldı ve geçtim iki yıl rahatım darısı muayenesi gelen arkadaşların başına.
|
||
![]() |
||
ertan2512 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2008 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertan2512
|
2 kaç lira tutuomuş muayene bende 206 xs var 99 model. Fiyatlar değiştimi acaba benmkide mayısta bitio
|
||
![]() |
||
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
|
ben gectım cok sukur yan sınyallerı kesınlıkle duz yanan varsa normale cevırsın ondan gerı yolladılar
gıtmeden once motor blogunda motor kodunun yerını bulun gerı yollayıp yetkılı servıs onaylı ıstıyolar okunduguna daır ısık tertıbatı cok onemlı fılm egzoz cok bagırmadıkca sorun degıl asırı yere absık olamdıkca yay sorun degıl
amortısor yag sızdırmıyosa egere konı falan olması onemlı degıl ozellıkle ve ozellıkle ısıklandırma kusursuz olcak
|
||
![]() |
||
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
|
geçtim bi sıkıntı olmadı |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Aynı sıkıntılar bende de var??
geçebildinmi bu şekilde?
|
||
![]() |
||
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
|
FAR AYARI,CAM SİLECEKLER HAFİF SU BIRAKIYOMUŞ,YAN SİNYAL RENGİ BEYAZMIŞ SARI OLMALIYMIŞ
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
neyler hafıf kusurlu sayıldı ? |
||
![]() |
||
|
ben geçtim ama hafif kusurlu 2 sene rahatım
|
||
![]() |
||
|
bızım 306 GTI var ama orjınal yayları tak xenonları sök cam filmlerini sök bi ton saçma sapan şeyler nasıl sokucaz bilmiyoruz 100 200 tutuştursak ama baya bı sıkı elemanlar bu seferkiler arabanın markası ney logoları tak diormuş adam yav daha ne olsun...
|
||
![]() |
||
simsiyah ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
Benim 1-2 hafta sonra muyenem sona erıyor sanırım ilk ben giricem yasadıklarımı paylaşırım yakında...
|
||
![]() |
||
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
|
Honda isteğe tabii xenon aydınlatma koyuyor fabrika çıkış olarak. Bunda ne mercek var ne de far yıkama modülü. Garip işler...
|
||
![]() |
||
jackal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Muayneden ilk geçen mesaj yazsın :D
Düzenleyen jackal - 26 Aralık 2008 Saat 00:02 |
||
![]() |
||
|
0 araçlarda geçemiyomuş ki :) vectra ön camdan geçememiş yukarda yazıyor :) |
||
![]() |
||
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
|
muayeneden geçme için 0 km araç lasım :)
aslında modlu araç kullanan arkadaşları muayeneden geçirmeleri lazım
çünkü zaten hızlı kullanıyoruz haliyle aracın her bakımını yaptırmak zorundayız :)
|
||
![]() |
||
|
bılgıler ıcın saol kardesım
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Offff offf yani..
|
||
![]() |
||
|
aradıgın gibi olmasına sevindim
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 4567> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |