|
Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
dataegemen
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2023 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dataegemen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ben aracımı pazartesi tekrar servise bıraktım, cuma ya kadar serviste kaldı, aracın beyin yazılımını güncellediler, şuan sorun yok ama eminim eli kulağında dır tekrar yapıcak.
ama benim sorunum sadece ilk marş ta, şuana kadar seyir halindeyken hiç yapmadı. bende tekarar ederse ne yapıcaz gibi konuştum, bana da motoru sökmeye başlıcaz gibi konuştular yani size verilen cevapla aynı, ben tüketici mahkemesine vermeyi düşünüyorum, 12.000 km deki aracın motoruna ben ne yapabilirim ?
|
|
Tufo
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
En son ne oldu Murat Bey? Ben de aynı sorunu yaşıyorum.
|
|
Tufo
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Son durum nedir acaba? Bende de aynı arıza var.
|
|
ozgurtavukcu07
1. Vites Kayıt Tarihi: 4 Saat 40 Dakika önce Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozgurtavukcu07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba arkadaşlar peugeot 3008 aracım motor arızası aracı tamir ettirin gibi uyarı veriyordu. Start stop devreye girmiyordu. Bu sitede ve farklı sitelerde araştırma yaptım. Fransız sitelerinde araştırma yaptım sonuç bulamadım. En sonunda arızayı çözdüm. Çok can sıkıcı bir durum olduğu için sizlerde faydalanın diye gruba üye oldum. 1. Sorun akü. Akü zayiflarsa yeni bir Agm akü taktirmaniz gerekiyor. Marka vermiyorum en iyi Agm akü neyse onu taktirin. Akü takılınca sorun cözülmeyebilir. Servis tarzı iyi bir yere gidip akuyu araca kodlatmanız gerekiyor. Benim sorun kodlamadan sonra çözüldü. Boşuna kapasitör veya start stop beynini değiştirmeyin. Benim sorunum 1. De çözüldü. 2. Sorun şarj dinamosu. 3. Sorunda akünün üzerinde kartta oluyormuş. Ama genelde bu tip arizalarda Benim izlediğim yolu izleyip sorunu çözersiniz. Boşu boşuna aracı kurcalatmayın. Ben akü+ 800 tl kodlama parasına bu işi çözdüm. Başına gelenler için bilgi olsun diye paylaşıyorum. Ben galericiyim aracı satacam Benim için çok önemli değil ama biniciler için bilgi paylaştıkça güzeldir.
Düzenleyen ozgurtavukcu07 - 4 Saat 12 Dakika önce Saat 12:35 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |