![]() |
|
EGR iptali |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enesergin.34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enesergin.34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2018 Saat 19:57 |
Selamun aleyküm abilerim.Ben aracımın egr valfini iptal ettiricem ne tür yararları ve zararları olur bir de maliyeti ne kadardır tahminen.aracım 207 1.4hdı 2006 model.şimdiden saolun
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence yaptırma. Yararından çok zararı var. Yanma odasındaki sıcaklığı azaltan ve emisyonu düşüren bir sistem. İptal edersen yanma odasında sıcaklık yükselecek aşınma artacak yağ erken bozulacak contalara sıcaklıktan yük binecek tabi bu bir anda olmaz. Gidekcekse motorun 300 bin gidecek 220 bin .
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
peugeot207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot207
207 lerin hepsinde egr var mi?
ben calistiramadimda |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
egr turbo dizel bütün araçlarda var hocam. siz ekstra bir düğme çalıştıramazsınız. araç çalıştıgı anda direk devreye girer kısacası motor bölümünde bulunur ve sürekli devrededir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
benim peugeot 206 dan önceki aracım vw golf idi forumlarda falan okurken egr iptalinden sonra araba daha canlanıyor falan yazılarını görünce gittim egzoz tamiri yapan bir yere abi sökelim boru yapalım canavar olur dedi işlemden sonra çok bir fark görmedim ama bir gün sonra egr nin değerli olduğunu söyleyen dostlarımdan sonra hemen aradım egzoz servisini dursun gelip alacağım dedim aldığım cevap " abi biz onu attık " yani kardeşim kimsenin lafına uyup egr yi söktürme ben Aydoğanlar vw yetkili servisinden 3500-4000 TL civarında bir para verip sıfır orjinal egr alıp taktırdım hala verdiğim o paranın acısını içimde hissediyorum
![]() ![]() |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
bende de 207 1.4 hdi egr sorunu var egsozdan hafiften siyah duman geliyor bir yere sordum iptal için 500 lira istiyorlar. yenisini alıp takarım daha iyi zaten aynı fiyat. hiç olmadı çıkmasını bulup takarım
|
|
![]() |
|
![]() |
|
breakbeat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
egr değildir o katalizördür
|
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Vallahi doğru diyorsun katalizördü, golf kullanırken başıma gelmeyen kalmamıştı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |