![]() |
|
OTOMATİK VİTES SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akemal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2015 Saat 09:41 |
Arkadaslar merhaba.307 1.6 otomatık vıtes aracım var.1 ay once selenoıdelrı deıstırdım vuruntudan dolayı sonrasında sorun yasamadım yalnız 2 gundur vıtes degısımınde ara sıra D den R ye gecıste ekranda kar ve spor modu ısaretı yandı sondu hemen gecmedı vıtes 1 kac sanıye sonra sondu vıtes gecısı gerceklestı bu konu hakkında yardımcı olabılecek varsa sevınırım??
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam anlatmak ıstedıgın aracı vıtes konumunu degıstırırken mı yapıyo sadece yoksa yolda gıderkende yapıyomu
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
akemal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
vites degıstırdıgım zaman yapıyor
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Hocam fren e basınca tik diye ses geliyor mu. Gelmiyorsa fren müsuru arizalidir ve vites değişirken kasinti yapar ve uyarı verir. Fren müşiru değilse vites pozisyon şalteri olabilir. Havalarında yağmurlu olduğu hu günlerde vites pozisyon şalteri soketlerinde ıslanma olduğu için yapabilir.
|
|
![]() |
|
vites degıstrmede sıkıntı yok hocam ses falan yok selenoıd degısımınden sonra hersey normaldı.2 hafta once lpg taktırdım sonra gecen gun basladı ıste tek tuk boyle bı hata verıyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |