![]() |
|
İYİLİK YAPMAYA DEĞMEYEN İNSANLAR... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2013 Saat 16:20 |
UZUN ZAMANDIR GÖZLEMLİYORUM VE ARTIK KENDİ KENDİME KARAR ALDIM Kİ BUNDAN SONRA KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE KİMSELERE YARDIM ETMİYECEĞİM ( TANIMADIĞIM YADA YENİ TANIŞTIKLARIMA ) ADAM YENİ KAYIT YAPIYOR SORUCAĞINI SORUYOR İŞİNİ HALLETTİRİYOR SONRADA KAYIP YAA BU KADAR TERBİYESİZLİK YOK Kİ EN ÖNEMLİSİDE DOLANDIRICILIK YAPIYOR YAA YAZIKTIR SANA VERDİĞİM 3 KURUŞLUK MALZEME KADAR DÜŞTÜN MÜ ARKADAŞ BU KADAR MI ALÇALDIN.. KİMSE PARÇALARINI YADA MALZEMELERİNİ ÖPÜCÜK ATARAK ALMIYOR SONUÇTA BİZDE ONU ALIRKEN PARA VERDİK DEĞİL Mİ SANA ZATEN YAPICAĞIM KADAR İYİLİĞİMİ YAPTIM HEDİYELERİMİ VERDİM Kİ SENİNLE YENİ TANIŞTIK YAZIK ... SİZ SİZ OLUN SAKIN İYİLİK YAPMAYIN ANLADIM Kİ İYİLİKTEN MARAZ DOĞUYOR..., DEĞİL Mİ PEPEE KARDEŞİM YOK ABİ BU GÜN YOK YARIN BEN GELİCEM UĞRUCAM YANINA AYIP AYIP .. SANA DEDİĞİM GİBİ BEN O PARAYLA NE ZENGİN OLURUM NEDE FAKİR BİŞEY KAYBETMEM AMA SEN ÇOK ŞEY KAYBETTİN... SİZDE BU TARZ KİŞİLERE KARŞI DİKKATLİ OLUN .... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Belli bazı şeylere canınız sıkılmış ama geçmişteki yaşadıklarınızın tecrübesiyle başka ınsanları aynı kalıba koymanıza gerek yok herkes bir değil.Yinede artık hiç birşey eskisi gibi değil ınsanlar nelere tenezzül ediyor bu yazıyıda yazarken vardır bir bildiğiniz ama biraz daha açık olsanız durum daha net anlaşılır.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
KONULARDA DA VAR 106 İÇİN YARDIM İSTİYOR ARKADAŞ TOPLAMDA 5 YAZI YAZMIŞ BEN SALAĞIM YAA TAMAM DEDİM BEN SANA NE İSTİYORSAN YARDIMCI OLURUM HAFTA SONUMU ONA AYIRIYORUM ONUNLA SANAYİLERDE TAKILIYORUZ ... BAYRAMDAN BU GÜNE KAÇ GÜN GEÇTİ ??? ARIYORUM TAMAM ABİ YARINA GETİRİYOM YOK BEN GELCEM DİYORUM Kİ BANA GÜN VER YOK .. SEN 50 TL TENEZZÜL EDEN ADAMSAN BEN SANA HİÇ BİRŞEY DEMEM .. PARASINDA FALAN DEĞİLİM YEMİNLE ONA KAPUT MASKESİ HEDİYE ETTİK C2 VOLKAN KARDEŞİM YOLLADI Kİ O 50 DEN FAZLA .. BURADA CANIMI SIKAN İNSANIN İYİLİĞİNİ SUİSTİMAL ETMELERİ VE APTAL YERİNE KONMALARI... ONU ARAMAKLA ZATEN BEN 50 TL FAZLA TELEFON PARASI ÖDEMİŞİM DİR... EN SON MESAJ YOLLADIM SEN ONA TENEZZÜL EDİP KENDİNİ DÜŞÜRDÜYSEN GÜLE GÜLE KULLAN DİYE BU MESAJ BANA GELİCEK PARAM YOKSA BİLE TELEFONUMU SATARIM VERİRİM AMA HERKEZ FARKLI ... FACETE 106 GTI SİTEDE YAZIYOR YENİ JANT ALDIM FALAN DİYE .. BU NASIL İNSANLIK NASIL YAPILAN YARDIMA TEŞEKKÜRDÜR... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun dostum ama herkesi bence aynı kefeye koyma önemli olan kendi vicdanındır
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
ÖYLE DİYORUM AMA GENE YAPAMIYORUM Kİ İLLEDE YARDIM İÇİMDE VAR ... |
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
[QUOTE=bitter]konu bu sanırım : http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=31376&KW=pepee&title=106-ya-yardimmm-hellpppp[/QUOTE] AYNEN ... |
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu zamanda maddiyat tüm dostluk ve kardeşliği bozuyor maalesef. Geçmiş olsun. İyilik iyidir siz kendinize yaparsınız.
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Iyilik yap denize at , balık bilmezse Halık bilir ...
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
D.EAGLE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
boşver hocam her insanı aynı kefeye koyma genede demek arkadaş adam değilmiş.saygılar.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
bır arkadasın dostluğunu yakınlığını vs görmek ıstıyosan, onunla alısverıs yapıcaksın kı ne olup bıttıgını gorceksın ve ondan sonra zaten hersey ortaya cıkıyo..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Sıkma canını boşver, inan ki onlar kaybediyor hem bu dünyada hem öbür dünyada..
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
pepee nin kendisi kaybetmiş bir insan yüzünden diğer tüm insanlığı da umursamamak çok kötü birşeydir zannımca adam işini halletmiş ve siteye uğramaz olmuş o herifin ne mal olduğu anlaşıldı işte dediğine göre kendi kaybeder sıkma canını....
|
|
![]() |
|
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
sonuna kadar haklısın kardeşim
|
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
karaktersiz insanlar işte ne yaparsın böyle insanlar yüzünden güvenilir insan kalmadı böyleleri Allaha havale ediyorum
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bende iyi bilirim böyle hayırsızları, forumda da çok karşılaştım ama hep onlar kaybetti ben kazandım.
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
abi sıkma canını ya yapacak bişey yok. insanların ufak şeylerin peşinden koşmaları ne acı..
kişiyi ticaret konusunda negatif not düşmekte fayda var..
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir
![]() |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
buna benzer bir şey başıma gelmişti. siz siz olun karşınızdakini iyice tanımadan güvenmeyin..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Arkadaşlar yanlış anlamayında 2 günde kanka ayağı yanlış şeyler. Forum üzerinde benzer birçok olay yaşandı 6 yıldır. Muhabbetinizi yapın bilgi paylaşın ama bi süre daha bu şekilde devam edin insanları tanımak çok zor kimse gözüktüğü gibi değil, kimse yanlış anlamasın bu sadece benden tavsiye.
|
|
![]() |
|
wlkn87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2013 Konum: zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
ya abi sen insanlık yaomışın bu zamanda hafta sonunu ayırıp ilgilenmişin belli arkadaşın bilgisi yok elinden tutup yol göstrmişn gerisi onun ayıbı takma (biliyorum demekle olmaz ) o utansın o sıkılsın...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |