Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İYİLİK YAPMAYA DEĞMEYEN İNSANLAR...

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
Forum Tanımlaması: Peugeot Türkiye forumları ve web sitesiyle alakalı tüm duyuru, öneri, istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32250
Tarih: 24 Temmuz 2025 Saat 01:21
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: İYİLİK YAPMAYA DEĞMEYEN İNSANLAR...
Mesajı Yazan: outlaw
Konu: İYİLİK YAPMAYA DEĞMEYEN İNSANLAR...
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 16:20

UZUN ZAMANDIR GÖZLEMLİYORUM VE ARTIK KENDİ KENDİME KARAR ALDIM Kİ BUNDAN SONRA KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE KİMSELERE YARDIM ETMİYECEĞİM ( TANIMADIĞIM YADA YENİ TANIŞTIKLARIMA )

ADAM YENİ KAYIT YAPIYOR SORUCAĞINI SORUYOR İŞİNİ HALLETTİRİYOR SONRADA KAYIP YAA BU KADAR TERBİYESİZLİK YOK Kİ EN ÖNEMLİSİDE DOLANDIRICILIK YAPIYOR YAA YAZIKTIR SANA VERDİĞİM 3 KURUŞLUK MALZEME KADAR DÜŞTÜN MÜ ARKADAŞ BU KADAR MI ALÇALDIN..

KİMSE PARÇALARINI YADA MALZEMELERİNİ ÖPÜCÜK ATARAK ALMIYOR SONUÇTA BİZDE ONU ALIRKEN PARA VERDİK DEĞİL Mİ SANA ZATEN YAPICAĞIM KADAR İYİLİĞİMİ YAPTIM HEDİYELERİMİ VERDİM Kİ SENİNLE YENİ TANIŞTIK YAZIK ...

SİZ SİZ OLUN SAKIN İYİLİK YAPMAYIN ANLADIM Kİ İYİLİKTEN MARAZ DOĞUYOR...,

DEĞİL Mİ PEPEE KARDEŞİM YOK ABİ BU GÜN YOK YARIN BEN GELİCEM UĞRUCAM YANINA AYIP AYIP ..

SANA DEDİĞİM GİBİ BEN O PARAYLA NE ZENGİN OLURUM NEDE FAKİR BİŞEY KAYBETMEM AMA SEN ÇOK ŞEY KAYBETTİN...

SİZDE BU TARZ KİŞİLERE KARŞI DİKKATLİ OLUN ....

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Cevaplar:
Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 16:26
Belli bazı şeylere canınız sıkılmış ama geçmişteki yaşadıklarınızın tecrübesiyle başka ınsanları aynı kalıba koymanıza gerek yok herkes bir değil.Yinede artık hiç birşey eskisi gibi değil ınsanlar nelere tenezzül ediyor bu yazıyıda yazarken vardır bir bildiğiniz ama biraz daha açık olsanız durum daha net anlaşılır.

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 16:46

KONULARDA DA VAR 106 İÇİN YARDIM İSTİYOR ARKADAŞ TOPLAMDA 5 YAZI YAZMIŞ BEN SALAĞIM YAA TAMAM DEDİM BEN SANA NE İSTİYORSAN YARDIMCI OLURUM HAFTA SONUMU ONA AYIRIYORUM ONUNLA SANAYİLERDE TAKILIYORUZ ...
SONRA SPOR DİREKSİYON VAR BENDE 106 SİNYAL DURDURMALI GÖBEKLİ BANA SAT TAMAM EE ŞU KADAR ŞİMDİ VEREYİM KALANI BAYRAMIN HEMEN ARKASINDAN SANA GETİRCEM...

BAYRAMDAN BU GÜNE KAÇ GÜN GEÇTİ ???

ARIYORUM TAMAM ABİ YARINA GETİRİYOM YOK BEN GELCEM DİYORUM Kİ BANA GÜN VER YOK ..

SEN 50 TL TENEZZÜL EDEN ADAMSAN BEN SANA HİÇ BİRŞEY DEMEM ..

PARASINDA FALAN DEĞİLİM YEMİNLE ONA KAPUT MASKESİ HEDİYE ETTİK C2 VOLKAN KARDEŞİM YOLLADI Kİ O 50 DEN FAZLA ..

BURADA CANIMI SIKAN İNSANIN İYİLİĞİNİ SUİSTİMAL ETMELERİ VE APTAL YERİNE KONMALARI...

ONU ARAMAKLA ZATEN BEN 50 TL FAZLA TELEFON PARASI ÖDEMİŞİM DİR... 

EN SON MESAJ YOLLADIM SEN ONA TENEZZÜL EDİP KENDİNİ DÜŞÜRDÜYSEN GÜLE GÜLE KULLAN DİYE BU MESAJ BANA GELİCEK PARAM YOKSA BİLE TELEFONUMU SATARIM VERİRİM AMA HERKEZ FARKLI ...

FACETE 106 GTI SİTEDE YAZIYOR YENİ JANT ALDIM FALAN DİYE ..

BU NASIL İNSANLIK NASIL YAPILAN YARDIMA TEŞEKKÜRDÜR...

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesajı Yazan: 206+bülent
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 17:08
geçmiş olsun dostum ama herkesi bence aynı kefeye koyma önemli olan kendi vicdanındır

-------------
carpe diem
206+ HDI

Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 17:25

ÖYLE DİYORUM AMA GENE YAPAMIYORUM Kİ

İLLEDE YARDIM İÇİMDE VAR ...

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 17:25

[QUOTE=bitter]konu bu sanırım :  http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=31376&KW=pepee&title=106-ya-yardimmm-hellpppp%5b/QUOTE" rel="nofollow - http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=31376&KW=pepee&title=106-ya-yardimmm-hellpppp[/QUOTE ]

AYNEN ...

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 19:06
Bu zamanda maddiyat tüm dostluk ve kardeşliği bozuyor maalesef. Geçmiş olsun. İyilik iyidir siz kendinize yaparsınız.

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesajı Yazan: kursat3006
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 19:12
Iyilik yap denize at , balık bilmezse Halık bilir ...

-------------
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR !
ARAÇ LİNKİ ;
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91

Mesajı Yazan: D.EAGLE
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 19:22
boşver hocam her insanı aynı kefeye koyma genede demek arkadaş adam değilmiş.saygılar.

Mesajı Yazan: hsnsnl
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 20:15
bır arkadasın dostluğunu yakınlığını vs görmek ıstıyosan, onunla alısverıs yapıcaksın kı ne olup bıttıgını gorceksın ve ondan sonra zaten hersey ortaya cıkıyo..

-------------
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance

Mesajı Yazan: gogly35
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 20:21
Sıkma canını boşver, inan ki onlar kaybediyor hem bu dünyada hem öbür dünyada.. 

-------------
308 VTI // 2009

Mesajı Yazan: cansytnn
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 20:26
Orjinalini yazan: outlaw outlaw Yazdı:

ÖYLE DİYORUM AMA GENE YAPAMIYORUM Kİ

İLLEDE YARDIM İÇİMDE VAR ...

pepee nin kendisi kaybetmiş bir insan yüzünden diğer tüm insanlığı da umursamamak çok kötü birşeydir zannımca adam işini halletmiş ve siteye uğramaz olmuş o herifin ne mal olduğu anlaşıldı işte dediğine göre  kendi kaybeder sıkma canını....

Mesajı Yazan: koramiral
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 20:35
sonuna kadar haklısın kardeşim

-------------
206 2000 1.4 lpg

Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 20:43
karaktersiz insanlar işte ne yaparsın böyle insanlar yüzünden güvenilir insan kalmadı böyleleri Allaha havale ediyorum

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 22:10
Bende iyi bilirim böyle hayırsızları, forumda da çok karşılaştım ama hep onlar kaybetti ben kazandım.

Mesajı Yazan: impact
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 22:47
abi sıkma canını ya yapacak bişey yok. insanların ufak şeylerin peşinden koşmaları ne acı..
kişiyi ticaret konusunda negatif not düşmekte fayda var..

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 22:53
Iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir Wink

Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 23:24
buna benzer bir şey başıma gelmişti. siz siz olun karşınızdakini iyice tanımadan güvenmeyin..

-------------

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2013 Saat 23:47
Arkadaşlar yanlış anlamayında 2 günde kanka ayağı yanlış şeyler. Forum üzerinde benzer birçok olay yaşandı 6 yıldır. Muhabbetinizi yapın bilgi paylaşın ama bi süre daha bu şekilde devam edin insanları tanımak çok zor kimse gözüktüğü gibi değil, kimse yanlış anlamasın bu sadece benden tavsiye.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesajı Yazan: wlkn87
Mesaj Tarihi: 27 Kasım 2013 Saat 09:47
ya abi sen insanlık yaomışın bu zamanda hafta sonunu ayırıp ilgilenmişin belli arkadaşın bilgisi yok elinden tutup yol göstrmişn gerisi onun ayıbı takma (biliyorum demekle olmaz ) o utansın o sıkılsın...

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 27 Kasım 2013 Saat 10:05

KONULARDA DA VAR 106 İÇİN YARDIM İSTİYOR ARKADAŞ TOPLAMDA 5 YAZI YAZMIŞ BEN SALAĞIM YAA TAMAM DEDİM BEN SANA NE İSTİYORSAN YARDIMCI OLURUM HAFTA SONUMU ONA AYIRIYORUM ONUNLA SANAYİLERDE TAKILIYORUZ ...
SONRA SPOR DİREKSİYON VAR BENDE 106 SİNYAL DURDURMALI GÖBEKLİ BANA SAT TAMAM EE ŞU KADAR ŞİMDİ VEREYİM KALANI BAYRAMIN HEMEN ARKASINDAN SANA GETİRCEM...

BAYRAMDAN BU GÜNE KAÇ GÜN GEÇTİ ???

ARIYORUM TAMAM ABİ YARINA GETİRİYOM YOK BEN GELCEM DİYORUM Kİ BANA GÜN VER YOK ..

SEN 50 TL TENEZZÜL EDEN ADAMSAN BEN SANA HİÇ BİRŞEY DEMEM ..

PARASINDA FALAN DEĞİLİM YEMİNLE ONA KAPUT MASKESİ HEDİYE ETTİK C2 VOLKAN KARDEŞİM YOLLADI Kİ O 50 DEN FAZLA ..

BURADA CANIMI SIKAN İNSANIN İYİLİĞİNİ SUİSTİMAL ETMELERİ VE APTAL YERİNE KONMALARI...

ONU ARAMAKLA ZATEN BEN 50 TL FAZLA TELEFON PARASI ÖDEMİŞİM DİR... 

EN SON MESAJ YOLLADIM SEN ONA TENEZZÜL EDİP KENDİNİ DÜŞÜRDÜYSEN GÜLE GÜLE KULLAN DİYE BU MESAJ BANA GELİCEK PARAM YOKSA BİLE TELEFONUMU SATARIM VERİRİM AMA HERKEZ FARKLI ...

FACETE 106 GTI SİTEDE YAZIYOR YENİ JANT ALDIM FALAN DİYE ..

BU NASIL İNSANLIK NASIL YAPILAN YARDIMA TEŞEKKÜRDÜR...

bu kişinin karakteriyle ilgili birşey, sen burda istediğin kadar yaz o adam okusa bile hiç umrunda olmaz buna emin ol. (ki forumda bu işini çözdüğü için muhtemelen yeni bir ihtiyacında yeni bir üyelik alıcaktır) Günlük yaşıyan insan bunu yapar. Emin ol o adamın kullandığı hatlar bedava verilse. Kendine şu an yeni bir hat bile alırdı. Sırf sen arama diyeSmile..... Sen bakkala 10 kuruş borcun olsun uyuyamazsın ama o adam bir şehre borç takıp gitse, 80 şehir daha var der umrunda olmaz.

Mesaj Tarihi: 27 Kasım 2013 Saat 13:14

BENDE ZATEN KANKA OLMAM BENDEN YARDIM İSTEDİ BENDE ETTİM HADİ BUNUDA GEÇTİM İŞİN KÖTÜ TARAFI NEDEN 3 KAĞIT YAPIYOSUN ARKADAŞ 50-100 LİRALIK MISIN BEN Kİ BENİ TANIYANLAR ÇOK ÇOK İYİ BİLİRLER EGZOZ HEDİYE EDERİM AYNA HEDİYE EDERİM OLMADI ANKARAYA TAMPON YOLLADIM Kİ SİTEDE 250 TL DİYORLAR BEN PARA İSTEMEDİM ..

106 GTI SİTESİNDE KENDİ TENEKE JANT SATMAYA ÇALIŞIYOR BAK 150 TL EDEN JANTA 250 FİYAT BİÇMİŞ DİYORKİ YENİ JANT ALDIĞIM İÇİN PARA LAZIM EE ONURA OLAN BORCUN ???

ONU SALLA ...

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesaj Tarihi: 27 Kasım 2013 Saat 17:02

https://www.facebook.com/groups/203980026361957/550679965025293/?comment_id=550718731688083&ref=notif&notif_t=group_comment" rel="nofollow -

Mesaj Tarihi: 27 Kasım 2013 Saat 17:14

https://www.facebook.com/groups/203980026361957/550679965025293/?comment_id=550718731688083&ref=notif&notif_t=group_comment" rel="nofollow -

Mesaj Tarihi: 27 Kasım 2013 Saat 17:29
ÇOKTAN SİLDİM ...

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesajı Yazan: sulocan_5
Mesaj Tarihi: 27 Kasım 2013 Saat 20:34
geçmiş olsun...Malesef iyilik yapan her zaman iyilik görmüyor.

Mesajı Yazan: ahmed206
Mesaj Tarihi: 06 Aralık 2013 Saat 15:25
Buna kesin çözüm: adamda Allah korkusu olacak. O zaman bilir bir kuruşluk bile kul hakkı yemenin telafisi olmayan acılara yol açacağını.

-------------
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34293&title=gaffur" rel="nofollow - 206
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=36667&title=yeni-gaffur" rel="nofollow - Focus

Mesaj Tarihi: 06 Aralık 2013 Saat 16:51
ÇOK ÇOK DOĞRU KUL HAKKI ...

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesajı Yazan: tongucuk
Mesaj Tarihi: 06 Aralık 2013 Saat 23:42
az kalsın bu konuya benzer bir konu da ben açıyordum son anda gördüm kusuruma bakmayın

son birkaç aydır işlerim pek yolunda gitmiyor böyle olmasından dolayı piyasaya daha çok saldırmaya çalışıyordum son başımdan geçenleri olabildiğince kısaltarak yazmaya çalışacağım

allahıma sonsuz şükürler olsun bunu ukalalık olarak algılamayın lütfen ben yaptığım iş nedeniyle çalıştığım zaman çok iyi paralar kazanıyordum benimle birlikte ortak gibi çalıştığımız 2 sözde arkadaşım vardı işe benim arabayla gider masrafı ben karşılar kalan parayı yarı yarıya bölüşürdük oda kazanır bende 2 ay önceydi uzun süren bir iş durgunluğundan sonra çok güzel bi iş yakaladım en fazla 3 gün sürecek ve toplamda 8500 tl elimize para geçecek birini arıyorum işim var diğerini arıyorum çeşitli bahaneler tabi ben cinnet saatlerce resmen adamlara yalvarıyorum gelin beraber yapalım diye neyse bunlar yan çizdi yarı yolda bıraktı beni ve bu adamlar biri 14 biri 9 yıldır tanıdığım birlikte iş yaptığım ve 9 yıllık olana mesleği ben öğretmiştim sonuçta adamı aradım kusura bakmayın ben işinizi yapamayacağım  dedim rezil olduğumla kaldım şimdi diyebilirsiniz tabiki adamların işi olabilir gelmek zorunda değiller evet haklısınız ama şöyle birşey var  bunlarla son konuşmamı yaptığımda neden gelmediklerini söylediler benim böyle işler almam zorlarına gitmiş ramazan biz koşturuyoruz iş alamıyoruz sen nasıl buluyorsun bu işleri ... yarı yolda bırakılma sebebim bu

bir diğer konu yine her ikisinide 15 yıldan fazladır tanıdığım soranlara arkadaşım dostum diye tanıttığım kişiler her zaman elimden geldikce yanlarında oldum dükkanlarına gittiğimde beklerim onlarla çıkarım bazı zamanlar evlerine bırakırım birkaç ay öncesinde öyle bir duruma düştüm cumartesi günü köpeğimi koyabileceğim bir yer bulamadım dedim dükkanın içine bağlıyım yatsın madem pazar günü geleceksiniz bende gelir sabahtan alırım tuvaletini  yapmaz havlamaz  yok dediler o gün köpeğimi sabaha kadar arabanın içinde tutmak zorunda kaldım neyse dedim attım sineye yarın bikaç yere gideceğim biriniz işiniz yoksa gelirmisiniz benle dedim biri  dükkanda 4 e kadar işim var dedi biri bi arkadaşının dükkanını temizleyecekmiş dedim olm  1 saat sürmez gidip gelmemiz yok dediler

yarım saat önce bir karar aldım ilk 2 kişiyi iş yaptıklarımı önceden silmiş çıkarmıştım hayatımdan bu günde  son 2 kişiyi silip çıkartıyorum hayatımdan

artık şuanda sadece burada isimlerini kısmen bildiğim sizler arkadaşım olarak varsınız hayatımda tabi bana tahammül edebildiğiniz sürece

sonuç şudur benim için : hiç kimseye senin tepene çıkabileceği kadar değer vermeyeceksin kimseye hakedebileceğinden fazla iyilik yapmayacaksın

onur kardeşim kusuruma bakma konunu biraz katleder gibi oldun öncelikle senden sonra baştan sona okuma nezaketini gösteren bütün arkadaşların gözlerini yorduğum için özür dilerim ...

-------------
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81

Mesajı Yazan: gogly35
Mesaj Tarihi: 06 Aralık 2013 Saat 23:50
Sizinde konunuzu baştan sona kadar okudum çok haklısınız, kim olursa olsun mutlaka arada bir derece bırakmak gerekiyor , hani derler ya insanoğlu çiğ süt emmiş diye gerçekten hayatta bazıları bu sözü haklı çıkarıyor.. Ama bunun tam tersi insanlarda var hayatta az da olsa.. 

Umarım ömrümüz boyunca Allah helal süt emmiş  insanları çıkarır önümüze.. 

-------------
308 VTI // 2009

Mesaj Tarihi: 06 Aralık 2013 Saat 23:52
amin cümlemize inşaallah

-------------

Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2013 Saat 10:06
insanlarda karakter sorunu gün geçtikçe artıyor temiz insan bulmak azalıyor malesef geçmişmi olsun diyim ne diyim ramazan abi sana bilemedim valla üzüldüm.

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesajı Yazan: kuscu38
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2013 Saat 13:02
abi sana onunla geçmiş olsun demekden başka bir şey düşmüyor bana bu hayatta kimseye ederinden fazla değer verilmez hani bi söz varya "ederinden fazla değer soytarıyı kral eder" diye LOL babamda bile 2 kez düşünürüm hele hele şu devirde dikkat etmek lazım... 

-------------
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***

Mesajı Yazan: ahmed206
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2013 Saat 20:03
Ramazan bey sizin mevzuyu da okudum, geçmiş olsun kurtulmuşsunuz onlardan

-------------
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34293&title=gaffur" rel="nofollow - 206
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=36667&title=yeni-gaffur" rel="nofollow - Focus

Mesajı Yazan: kursat3006
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2013 Saat 23:02
Geçmiş olsun ramazan abi ' mevzu dumense kaptan cok oluyo ' bi devirde

-------------
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR !
ARAÇ LİNKİ ;
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91

Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2013 Saat 23:03
eyvallah aynen kardeşim

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Aralık 2013 Saat 07:21

UZUN ZAMANDIR GÖZLEMLİYORUM VE ARTIK KENDİ KENDİME KARAR ALDIM Kİ BUNDAN SONRA KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE KİMSELERE YARDIM ETMİYECEĞİM ( TANIMADIĞIM YADA YENİ TANIŞTIKLARIMA )

ADAM YENİ KAYIT YAPIYOR SORUCAĞINI SORUYOR İŞİNİ HALLETTİRİYOR SONRADA KAYIP YAA BU KADAR TERBİYESİZLİK YOK Kİ EN ÖNEMLİSİDE DOLANDIRICILIK YAPIYOR YAA YAZIKTIR SANA VERDİĞİM 3 KURUŞLUK MALZEME KADAR DÜŞTÜN MÜ ARKADAŞ BU KADAR MI ALÇALDIN..

KİMSE PARÇALARINI YADA MALZEMELERİNİ ÖPÜCÜK ATARAK ALMIYOR SONUÇTA BİZDE ONU ALIRKEN PARA VERDİK DEĞİL Mİ SANA ZATEN YAPICAĞIM KADAR İYİLİĞİMİ YAPTIM HEDİYELERİMİ VERDİM Kİ SENİNLE YENİ TANIŞTIK YAZIK ...

SİZ SİZ OLUN SAKIN İYİLİK YAPMAYIN ANLADIM Kİ İYİLİKTEN MARAZ DOĞUYOR...,

DEĞİL Mİ PEPEE KARDEŞİM YOK ABİ BU GÜN YOK YARIN BEN GELİCEM UĞRUCAM YANINA AYIP AYIP ..

SANA DEDİĞİM GİBİ BEN O PARAYLA NE ZENGİN OLURUM NEDE FAKİR BİŞEY KAYBETMEM AMA SEN ÇOK ŞEY KAYBETTİN...

SİZDE BU TARZ KİŞİLERE KARŞI DİKKATLİ OLUN ....

Geçmiş olsun. Bu yaz bende aynı hikayelerle 1300tl dolandırıldım.

Mesajı Yazan: C@GL@R
Mesaj Tarihi: 08 Aralık 2013 Saat 12:30
ne adamlar var bnm 10 lira borcum olsa uykularım kaçıyor..

Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 08 Aralık 2013 Saat 20:48
iki arkadaşa da  böyle  insanlarla karşılaştıkları geçmiş olsun diyorum .böyle insanlar için üzülmeye değmez . zararın neresinden dönseniz kar neyse ki gerçek yüzlerini görmüşsünüz . 

-------------
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON

Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2013 Saat 12:43

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR BENİM ÜZÜLDÜĞÜM HERKEZİ KENDİMİZ GİBİ SANIP ELİMİZDEN GELDİĞİNCE BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ ...

HANİ BİR LAF VAR YA HER SALATALIĞIM VAR DİYENE ELİMİZDE TUZLUKLA KOŞUYORUZ...

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesajı Yazan: C@GL@R
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2013 Saat 13:06

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR BENİM ÜZÜLDÜĞÜM HERKEZİ KENDİMİZ GİBİ SANIP ELİMİZDEN GELDİĞİNCE BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ ...

HANİ BİR LAF VAR YA HER SALATALIĞIM VAR DİYENE ELİMİZDE TUZLUKLA KOŞUYORUZ...

sne yine kişiliğinden ödün verme böyle adamlar 1-2 çıkar herkesi böyle görme

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net