|
P.T'ye Geliş Hikayeniz !!! |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 891011> |
Yazar | ||
ahmetismet
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
307mi ilk aldığımda direksiyon pompasından ses geliyordu,nasıl olur kaça patlar falan derken PTye denk geldim, baktım ortam güzel,paylaşımlar 10 numara...
|
||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
||
justcliffx16
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı justcliffx16
|
|
bir arkadaşımın önerisiyle geldim iyikide gelmişim pek çok yararlı bilgi edindim.
|
||
hayat 4. viteste 200'ü bulmaksa, sen 2. viteste 30'u bulmaya değmezin güzel kızzz
|
||
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arabami aldim arka camda onceden silinmis bir yapistirma oldugunu gordum sonra merakla orda ne yazdigini okumayi basardim :))) peugeotturkey.com yaziyordu meger eski sahibide buraya uye imis :) arac 4 senedir bnde... 2010 dan beride uyeyim ve forumdaki arkadaslarin hem yardimi hem sohbeti olsun hosuma gidiyor hala dahada bu forum a hergun bakarim.
|
||
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
||
Number1one
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2013 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Number1one
|
|
aracım geç çalışıyor, 3000 devirden sonra turbo devreye giriyor ve bu yüzden çok yakıyor bununla ilgili yardım almak için 1 saat önce üye oldum
|
||
kivanc
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu haziran ayında 206 hdi aracımı satıp 207 aramaya başladım ve 308 hdi otomatik araç almak nasip oldu.. araba ile ilgili bilgi sahibi olmak amacıyla bi kaç peugeot forumuna katıldım burdaki arkadaşlık ve samimiyetle sürekliliğim burda devam etti 3 aydır burdayım 2 haftadır aktif olarak katılıyorum.. Sticker ı hiç görmedim ama güzelse aracıma yapıştırabilirm maksat reklam olsun...
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
gogly35
2. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yıllar önce opel astra aracımı aldığım zaman herhangi bir opel foruma üye olmuştum orada çok güzel dostluklar kurduk ve halen devam ediyor bu dostluk bağımız.. Şimdi peugeot alınca forumuna üye olmadan olmaz diye düşndüm ve googleda aramalar sonucu buraya üye olmaya karar verdim.. Henüz 1 ay olsada buradaki dostluk bağlarının da çok guçlü olduğuna inanıyorum..
|
||
308 VTI // 2009
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Peugeot tutkusunu benim seviyemde yaşayan insanlarla tanışma isteği ile geldim
|
||
onder16
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
P.T'ye gelişimiz tamamen aynı yoldan geçmiş, bende internette aracımla ilgili forum sitelerinde gezinirken kendimi burada buldum ve iyi ki buradayım :)
Düzenleyen ozmenonder - 02 Ekim 2013 Saat 11:52 |
||
Ya Hayır Söyle Ya Sus...
|
||
Can Oksuz
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
|
|
Benim peugeot bi aracım yok olmadı hiç. Fakat 206ya lise yıllarımda hastaydım. Almayı düşündüğüm günlerde araştırmalar falan sonra bigün burası denk geldi. Üye oldum. Konulara falan bakıyorum. Bazen yorum yapıyorum. Kara haberlere dert ortağı oluyorum kendi çapımda. Güzel bir ortam var. Kimse kimseye ahkam kesmiyor. Aşağı yukarı hergün giriyorum yorum yapmasam da konulara bakıyorum.
Düzenleyen Can Oksuz - 28 Ekim 2013 Saat 22:15 |
||
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gene her zamanki gibi sanayiden çıktım bi faiyat araştırıyordumki buraya denk geldim. " üyelik açmadan konu açamazsın" dediler ahanda oldum burdayım mutluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
en kısa zamanda eksik yazılarıda siteye eklemeye başlıcam.
|
||
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben hatırlayamıyorum önce bi ışık gördüm sonra kendime geldim üye olmuşum... :)) cidden hatırlamıyorum 106'mı aldıktan sonra internette dolanırken denk geldim sanırım..
|
||
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
||
aber307
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2014 Konum: Akhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
araçımla ilgili bilgi alışverişinde bulunabileceğim dostlar ararken kendimi pt de buldum :)
|
||
Turgay_66
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
|
aracı yeni almıştım ve aracı sürmekten başka hiçbir bilgim yoktu,nette peugeot ile ilgili bilgi toplayım derken burayı gördün baktım ortam güzel bende burda olmalıyım dedim ve üye oldum :)
|
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
aber307
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2014 Konum: Akhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sticker bende istiyorum mümkünse :)
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu da benim geliş hikayem foruma yazdığım ilk mesajdan belli oluyor :)
Tarih: 29.Haziran.2012 Konu başlığı: İstanbul da hız sabitleyici takan var mı?
Düzenleyen Serkan - 07 Mart 2014 Saat 22:04 |
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Buda benim hikayem 16 Ekim 2012 de kayıt oldum 17 Ekim 2012 de arabamı aldım 18 Ekim ilk konum ve sorduğum ilk konu bu arada şimdi baktım ben tanışma konusu açmamışım
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
|
2010 yilinda 206 ile ilgili bilgiler bakarken dustu onume kayit olsum biraz aktif kullanimdan sonra ara verdim okuldu askerlikti dugundu vs vs simdi yeniden aktifim :)
|
||
i my quick !
|
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yukarıdaki menüden açtığın konuları görebiliyosun salih abi
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
14 Nisan 2012 Konu başlığı: Yardım lütfen
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 891011> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |