![]() |
|
oyun grafik bilgisayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2013 Saat 22:25 |
.
Düzenleyen errör - 16 Ağustos 2013 Saat 01:03 |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam işlemci kaçıncı nesil hdd cache belleği nedir kasa nedir bunları belirt ki daha çabuk satılsın birde fotoğraf koyarsan daha çabuk gider :)
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
detayları güncelledim ensoniq, teşekkürler..
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
rica ederim sektörde olduğum için insanları neleri istediğini az çok biliyorum sende sektördesin biliyorsun artık oyuncular donanımdan ziyade görünüşe önem verir oldu :)
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
![]() |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
wlkn87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2013 Konum: zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
pc şuan nerde acaba istanbuldamısın ?
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
vay be iyi sayılır, anakart i7extreme Destekler galiba, monitör ve diğer dış kıvır zıvırlar haric güzel bir fiyat özelden verebilirsen araştırıyım bi, iyi satışlar.
Düzenleyen Aziz - 02 Ağustos 2013 Saat 16:19 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
evet wlkn87 istanbuldayım istenirse cihazı etiler ulusta işyerimde görebilirsiniz, aziz çabuk satılsın diye fiyat olarak dip fiyat verdim zaten, ama ben yinede nezaketen pm attım
![]() anakart LGA1155 , Intel Core i7, Intel Core i5, Intel Core i3, Intel Pentium ve Intel Celeron serisi işlemcilere destek vermektedir. ayrıca 2 tb harddiski 160 liradan daha ucuza satan bulamazsın keza işlemci psu vb derken parça parça toplasan inan bu fiyatı geçer ![]() ayrıca ekran kartının crossfire desteği vardır yazmayı unutmuşum..
Düzenleyen errör - 03 Ağustos 2013 Saat 13:23 |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlı Satışlar...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
teşekkürler samet..
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |